Szermac 2 743 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja To pojade klasykiem, jeszcze nic nie widziałeś 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Dokładnie, najlepsze dopiero nadejdzie :). Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Macierz 11 i później Iglica 4 najlepsze mapki. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 14 godzin temu, Square napisał: Ja w tym przejściu większość w bikini w celach naukowych(…). No taki tekst do kawki i ciastka i dzień mam zrobiony :> Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Godzinę temu, Szermac napisał: Iglica 4 przepiękna Iglica 4 najlepsza, pustynia ta druga zdecydowanie najgorsza. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Prawda, Oaza tam się broni jedynie i popylanie z jednego końca mapy na drugi za pomocą silnikorury xd Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Taki Stellar Blade w settingu i graficzce Horizona- Może kiedyś. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja W dzungli? W tropikach? Potem zmiana B I O M U na antarktyde. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Pierwsza skrzynka na antarktydzie w stellar 2: Spoiler 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Sądząc po zakończeniu, będzie napierdalanie Spoiler z matką xD Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Sądząc po zakończeniu, będzie napierdalanie Pokaż ukrytą zawartość z matką xD Nie widziałeś jeszcze dwóch zakończeń jedynki Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 9 minut temu, Szermac napisał: Nie widziałeś jeszcze dwóch zakończeń jedynki jeszcze nie, ale muszą zrobić któreś pewnie kanoniczne na sequel Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Ciężko powiedzieć teraz, które będzie kanoniczne, ale są baaaardzo różne. Ostatni boss fight też jest inny. Jeszcze 3cie zakończenie do ogarnięcia, może się uda w weekend to zobaczymy co tam się zadzieje Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 35 minut temu, Szermac napisał: Ciężko powiedzieć teraz, które będzie kanoniczne, ale są baaaardzo różne. Ostatni boss fight też jest inny. Jeszcze 3cie zakończenie do ogarnięcia, może się uda w weekend to zobaczymy co tam się zadzieje To ciężko im będzie to ogarnąć, jak planują sequel, zobaczymy, może to będzie coś innego w tym świecie, tam można się trochę pobawić :). Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Zrobią do tego ciała inną twarz i już można klepać sequel z inną bohaterką i dżunglą zamiast pustyni. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Spokojne Wasze rozczochrane, Evki raczej nie porzucą Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja NG+ -> szok, bo jeszcze lepsze niż NG, idealna gra pod speedruny. Strój za NG 10/10, najlepszy w grze. Nie spodziewałem się też nowego drzewka i ulepszeń dla broni itp. super to zrobili. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Mhm to prawda. No ten strój ekstra. Ten, który jest do znalezienia unikalny w NG+ też kozak. Szkoda jedynie, że niektórych wstawek się nie da skipować. Jak już gram na hurra po 3 ending to by się zdało. Bo niektóre można w całości, w niektórych jedynie wypowiedzi postaci, a niektórych wcale xD Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 2 minuty temu, Szermac napisał: Mhm to prawda. No ten strój ekstra. Ten, który jest do znalezienia unikalny w NG+ też kozak. Szkoda jedynie, że niektórych wstawek się nie da skipować. Jak już gram na hurra po 3 ending to by się zdało. Bo niektóre można w całości, w niektórych jedynie wypowiedzi postaci, a niektórych wcale xD To skipowanie fakt, jestem po 1 bossie dopiero, ale już miałem kilka cutscenek, gdzie skip pojawią się za późno. Tak to moznaby pewnie w 3h skończyć całość na normal, bo na hardzie gorzej:). Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 19 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Nie spodziewałem się też nowego drzewka i ulepszeń dla broni itp. super to zrobili. Z tym drzewkiem to bez przesady, jedynie nowe skille bo bety, które modyfikują ataki i zwiększenie obrażeń szału. Broń można chyba ulepszać w nieskończoność, bo mam 33 poziom i kolejne dostępne. Wydajność bukłaka bardzo spoko. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Ja właśnie zrobiłem 100%, dobiłem zakończenia i stroje, niektóre wariacie są mega pozytywne giera świetna i spędziłem 45 godzin (według licznika). Czekam na drugą część co już twórcy sugerują mocno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi