Square 8 555 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 40 minut temu, PiotrekP napisał(a): Tryb foto oficjalnie, do tego nowe outfity i inne usprawnienia. Było. 2 godziny temu, Banan91PL napisał(a): Boss w ogrodach mnie ostro dowala tam w tej windzie grawitacyjnej przez to odstawiłem grę na jakiś czas Ja za pierwszym razem ją rozwaliłem bez problemu, ale zresetowałem walkę, bo chciałem zobaczyć specjala po wytrąceniu równowagi. Efekt był taki, że chyba kilkanaście razy padłem 1 Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Karakuri w ogrodzie w mojej topce boss fightów, kurna wspaniały jest Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Moje top 3 to Spoiler Stalker Raven Belial Każdy jest super. Behemot mi tylko nie podpasił przy pierwszym przejściu, ale to chyba przez to, że już byłem zmęczony Pustynią. Ale jak robiłem Boss Challenge to zmieniłem zdanie. Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Spoiler 1.Raven 2.Raven-Ptaszor 3.Karakuri U mnie tak, no i wiadomka, każdy zajebisty, kolejne miejsca ciężko by było obsadzić Chociaż nie no, znam też 3 ostatnie miejsca xd Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Co tam na końcu listy byś miał? Ongbal wrzucił każdego bossa na hardzie i minimalnym ekwipunkiem. Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja No Ongbal to kosmita xD Na dole listy raczej Spoiler Behemot Skażacz Skażacz z ziomkiem Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Dla nich taki Stellar Blade na hardzie to jakby Soulsy miały god mode. Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Nie wiem czy było, ale na 4chanie już latają zbliżenia na krocze w jednym z nowych strojów gdzie przez prześwitujące majty można się dopatrzyć pieroga. Z jednej strony szanuje się taką dbałość o szczegóły ale z drugiej niektórym graczom nagły przypływ spermy do głowy spowodowany takimi obrazkami może doprowadzić do trwałych uszkodzeń. Spoiler 1 2 3 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Dopiero pod koniec gierki szukając ryb wyczytałem ze Eve można rozebrać do jej stanu narodzin z kapsuły Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Ile to okazji do koniary uciekło przez ten czas. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Granie "bez stroju" jest o wiele trudniejsze, bo nie ma się tarczy. Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja 6 godzin temu, Fafensky napisał(a): Nie wiem czy było, ale na 4chanie już latają zbliżenia na krocze w jednym z nowych strojów gdzie przez prześwitujące majty można się dopatrzyć pieroga. Z jednej strony szanuje się taką dbałość o szczegóły ale z drugiej niektórym graczom nagły przypływ spermy do głowy spowodowany takimi obrazkami może doprowadzić do trwałych uszkodzeń. Ukryj zawartość Plus fałdka na brzuchu lub znamię po cesarce. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Przecież goty 2024 - bylo wiadome juz po demku A pamiętacie ekspoozje doopy Yaczesa? W ostatniej chwili wrzucił preoederek na swój sklep po demku 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Pytanko do platynowców - czy na new game plus ma się wszystko odblokowane? Np. jak zapomne jakiegoś beta core'a po drodze to tylko on będzie do zebrania w kolejnym przejsciu czy będę musiał znowu latać ponownie po wszystko? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja W NG+ możesz wszystkie podnieść jeszcze raz, co daje kolejne bonusy. Tak samo z innymi ulepszeniami, broń, bukłak, dron. Sprzęt i kręgosłupy są do zdobycia w wersji drugiej, co daje lepszy efekt. Jak nie zebrałeś jakiegoś w pierwszym przejściu to podnosząc go w NG+ będzie w podstawowej wersji, dopiero kolejnym razem znajdziesz ulepszone. To samo ze strojami. 1 Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Wszystkie puchy zebrane, Belial pokonany za drugim razem. Spoiler Jak przy trzecim zbijaniu mu paska odpaliłem ataki specjalne, to tak siadło, że cały zleciał praktycznie bez otrzymania obrażeń. Miało to moc Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Za czwartym razem Spoiler Niezidentyfikowany Naytiba w końcu padł. Ale ciśnienie pod koniec miałem spore. Głównie przez wiadomy atak. Strój za puszki już tak nie robi wrażenia przy tych dwóch od Roxi z patcha. Czy żeby zdobyć od niej strój prototypowy muszę Spoiler wyruszyć z Lili za sygnałem motocykla i po powrocie do Xionu będzie dostępny? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja On jest dostępny do zakupu po Spoiler powrocie z Iglicy 4. Jak wyruszysz do Spoiler Gniazda to już nigdzie nie wrócisz. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja A masz relacje z Roxanne na 3 poziomie? Musisz posiadać zwykłą wersję też (ten z kurtką), aby ten był dostępny do kupna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi