Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Ja właśnie skończyłem, 47 godzin na liczniku, zebrane wszystkie data logi, puszki i ryby. Cóż to za stosiwo, dla takich gier kupuje się konsole :banderas: Wszystko mi pięknie siadło, super, że część gry to taki mini open world bo eksploracja jest bardzo przyjemna. System walki to mistrzostwo, podobnie jak walki z bossami - nie ma ani chwili na odpoczynek. No i oczywiście przepiękny OST :obama:

Fabuła miejscami przewidywalna, ale z przyjemnością śledzi się losy Eve.

Czekam na sequel, znowu wleci Day One :fsg:

BTW, moje ulubione stroje to:

Pokaż ukrytą zawartość
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 147,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Akurat śmieciara mi się najmniej podoba :lul:

Moje top na pierwszym runie to wyścigówa, a na drugim strój Raven

Opublikowano

Niektóre drugie wersje strojów znalezione na NG+ jeszcze lepsze, także ranking się może nazmieniać, przynajmniej u mnie tak było :cool:

Opublikowano

Mi ogólnie podstawowe wersje się bardziej podobały. Szkoda, że nie każdy strój ma wersję NG+ i że tylko jest jeden nowy do znalezienia.

Opublikowano

Skończone. 41h na liczniku.

Ostatni boss dał mi w kość, ale nic w tym dziwnego. Wszystko o grze zostało tu już napisane i się z tym zgadzam.

Czy czuję niedosyt? Tak.

Czy można było zrobić dwie różnorodne otwarte mapy, zamiast kopiuj-wklej tą pustynię? Tak. 

Czego mi zabrakło? Trybu foto, to chyba oczywiste. 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

W ogóle to po ogrywaniu DLC Eldena, stwierdzam, że system walki w Stellarze to cacuszko :banderas:

Opublikowano

Szermac a mówiłeś że stelar to nie soulsy :boomer:

Opublikowano

@Pupcio Dokładnie, nie wiem jak wywnioskowałeś z mojego posta wyżej, że Stellar to soulsy xDD
No właśnie, dlatego jest cacuszkiem bo nie jest takim Eldenem kompletnie ;)  

Opublikowano

No bo przywołałeś soulsy w kontekście walki do stellara :wujaszek:

To coś w stylu:W ogóle to po ogrywaniu gta 3, stwierdzam, że system jazdy w forzie to cacuszko :banderas: 

Opublikowano

Hmmm, okej, mogłem inaczej to napisać :D Także tak, Stellar to nie soulsy, na pewno walka nie jest taka jak w Eldenie ;) 

Opublikowano
  W dniu 24.06.2024 o 08:11, Dr.Czekolada napisał(a):

Szermac to już twój czterdziesty czy czterdziesty pierwszy avatar w tym roku? :kekyayaya:

Nie wiem, ale licz mi :problem:

Opublikowano

Znaleźć swój avatar życia to nie jest takie hop siup, czasem trzeba szukać latami :asax:

Opublikowano
  W dniu 24.06.2024 o 08:13, PiotrekP napisał(a):

Strój Raven spoko, ale to kolejny z przesadzonymi dodatkami. Zostaję przy Alicji na NG+.

Na Pustkowiach jest fajny do zdobycia w NG+.

Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano
Pokaż ukrytą zawartość

Najlepszy kostium? Oczywiście black full dress, nie widzę innej opcji

Opublikowano
Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Szkoda tylko, że tak długo. Ciekawe co tam z tych innych IP zrobią.

Opublikowano

Milion sztuk sprzedali

Opublikowano

Powrót do robienia gier z pasji, a nie z potrzeby profitu :banderas:

Opublikowano

Stać go na takie słowa, bo Nikke im dostarcza ciężarówki pieniędzy co miesiąc :niki: