oFi 2 471 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Godzinę temu, Shen napisał(a): Stać go na takie słowa, bo Nikke im dostarcza ciężarówki pieniędzy co miesiąc Tak się powinno robić. Przerzucasz hajs na nowe nieznane projekty by późnej czerpać z nich profity. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Wyszedł patch naprawiający te rozmyte menusy w trybie balansu. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 6 godzin temu, Daffy napisał(a): Milion sztuk sprzedali Tak się ludzie brandzlowali i tylko milion sztuk? To niezłe głosowanie portfelem graczyków. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca A sorry, była fotka stronę wcześniej. 1 Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Na tym NG+ rdzenie ciała mniej wydłużają pasek zdrowia, czy tylko to wizualnie tak wygląda? Pierwszy boss to pada na tym jak zwykły przeciwnik. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Nie pamiętam czy mniej, ale można to sprawdzić o ile wzrasta w statystykach. Wciśnij w menu postaci przed i po. Ogólnie jest ich mniej bo trzy albo cztery i każdy kolejny potrzebuje więcej rdzeni. Co do poziomu trudności, to polecam grac na Hardzie, bo Normal w NG+ to tak bez sensu. Początek dalej jest banalny. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Po pierwszym myślałem, że pierwsze screeny z dodatku. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Skończyłem. Epicka gra. Mam to zakończenie, gdzie Spoiler Lily nie ginie i xion odbudowują. Chyba pokuszę się o platynę. Jakieś porady? Trzeciego runa nie będę robił, to na ng plus zebrać tylko co mi brakło, puszki obozy i sejva z chmury wczytać przed końcem starczy? Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca 17 minut temu, MichAelis napisał(a): Jakieś porady? Trzeciego runa nie będę robił, to na ng plus zebrać tylko co mi brakło, puszki obozy i sejva z chmury wczytać przed końcem starczy? Hmmm nie wiem czasem czy przy tym zakończeniu co miałeś, nie będziesz musiał jednak zrobić 3 runów, ale już nie pamiętam xd Summon @Square 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca Z tytułu zakończenia nie będzie potrzeba trzeciego przejścia. Możesz teraz wczytać sejw jeżeli masz, albo w drugim przejściu, tylko pamiętać aby tam nie zrobić postępu. A jak nie zginąłeś w ostatniej walce to bez przywracania zapisu da radę drugie zakończenie zrobić. Ale jeżeli brakuje ci obozów to nie wiem czy nie będzie potrzeba zrobienia pełnego przejścia, bo obozy są też na Eidos-9, a to wyklucza zakończenie "Utracone Wspomnienia". Więc kopia sejwa przed odlotem do Iglicy, i potem dobicie tego co brakuje. 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca 12 godzin temu, MichAelis napisał(a): obozy W moim przypadku, przy drugim runie okazało się, że nie miałem dwóch obozów na Great Desert. Ale tak jak mówi Square, mogą to być jakieś obozy z Eidos9. 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Mi bardziej chodziło, że nie wiem czy nie trzeba wszystkich obozów w jednym przejściu mieć. Jeżeli nie ma takiej potrzeby to raczej coś z Pustyni pewnie brakowało. Ja znalazłem wszystkie w pierwszym przejściu to siłą rzeczy trofik wpadł na koniec gry. Jeżeli tobie wpadło na pustyni to można policzyć czy ma się wszystkie zanim poleci się do Iglicy i zrobić kopię sejwa. 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Ta wszystkich nie trzeba, wystarczy odpalić brakujące 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Dzięki chłopaki. Na eidos 9 na 99% nie przeoczyłem nic. Ten wskaźnik dla Lily to zbieranie puszek nabija? Bo tego nie mam i jakimś cudem nie skończyłem pobocznej misji z Behemothem, ale to pierwszy run robiłem na luzie, ale lizać ścian jednak. Także na NG + planuję dobić co mi brakowało (stroje ryby puszki i obozy) no i wczytać sejva żeby dwa zakończenia mieć. Dobry plan? EDIT puszki wg czego najlepiej zbierać? W sensie macie jakiś toturial czy szukać filmu na YT? Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Tak puszki podnoszą pasek Lily o jakieś ~1,5% za każdą. Lądowanie na Great Desert daje od razu też 35% jakoś. Ale jak się skupisz tylko na puszkach, bez podnoszenia wszystkich notatek i nie będziesz robił misji androidki z baru w Xionie i nie otworzysz skrzynki w rozbitym tankowcu, to raczej nie powinieneś wbić 100% Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Jestem po drugiej walce z Gigasem (trochę mi napsuł krwi) i jaka ta gra jest przezajebista. Normalnie nie mogę się oderwać. System walki dobrze mi siadł. Obecnie trochę porzuciłem główny wątek na rzecz misji pobocznych na pustyni żeby trochę poekspić. Bardzo fajna i ładna gra, choć nie powiem, tekstury skał w wielu miejscach mają bardzo słabą rozdzielczość ale nikt przecież na skały patrzeć nie będzie jak ma Panią Evę na głównym planie Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Ano jest zajebista, jak tylko odpaliłem demo to już wiedziałem, że wsiąkłem. Mogliby dać jakieś nowe ciuszki, bo do kolejnego przejścia mnie ciągnie. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Ja już w trakcie piątego Tym razem, Hard na golasa. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Ja harda na świeżo odpuściłem przy Gigasie, widać, że jest to tryb pod NG+. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca No no, lece na NG+, tylko po prostu bez ubranka/osłonki. Każdy pretekst dobry do ponownego przejścia tego cudeńka. Photo mode będzie kolejnym i ciuchy we wrześniu/październiku też Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca A to co innego, jedynie nie ma się tarczy w tym stroju. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi