Square 8 567 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Na pierwszych trzech miejscach strona wypluwa tytuły z 4 albo 8 recenzjami w wersji PS5, Astro też ma mniej recek i gorszy wynik, więc prawda https://www.metacritic.com/browse/game/ps5/all/all-time/userscore/ 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia W dniu 15.08.2024 o 03:38, oFi napisał(a): Znaczy astro wygra na luzie w swojej kategorii platformowkowej goty, ale stellar zbierze główna nagrodę za całokształt Na forumku to możliwe, bo malo ludzi miało czas na poświęcenie 120h na Nadfinala. 1 1 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Ja mam taką teorię, że Ewka to w kolejnych częściach stanie się kimś zlym w końcu i jej odyebie bo Spoiler Wsysa sobie moce innych z jej gatunku i finalnie wlada pod koniec gry już wieloma technikami walki wielu żołnierzy protokołu eve PERFEKCYJNIE. Chciałbym by twórcy poszli później w jakieś jeszcze mroczniejsze klimaty fabularne. Nawet jak wybierzmy to zakonczenie ze scaleniem i mamy łapy jak chlop to widać ze ona stała się narzędziem totalnym do zabijania. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Nie wiem gdzie ty tam widziałeś Spoiler łapy jak chłop ale jak dla mnie najsensowniejsze zakończenie pod kontynuacje to Spoiler powrót do Koloni, gdzie Eve najpierw będzie musiała jakoś uciec, a potem zmierzyć się z siłami Matki Sfery. Zobaczymy co tam w tym dodatku wyjdzie, jeżeli rzeczywiście go zrobią. Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Oby tylko wywali te otwarte mapy bo po cholere one potrzebne. Korytarz z odnogami łączący małe huby. 1 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia 2 godziny temu, Square napisał(a): Nie wiem gdzie ty tam widziałeś Ukryj zawartość łapy jak chłop ale jak dla mnie najsensowniejsze zakończenie pod kontynuacje to Pokaż ukrytą zawartość powrót do Koloni, gdzie Eve najpierw będzie musiała jakoś uciec, a potem zmierzyć się z siłami Matki Sfery. Zobaczymy co tam w tym dodatku wyjdzie, jeżeli rzeczywiście go zrobią. No nie mow że tego nie zauważyłeś po Spoiler scaleniu. Eve zostaly łapy adama i od razu mi sie to w oczy rzucilo. Ciekawe czy coś jeszcze męskiego jej zostalo hehe Spoiler Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia No i ładnie. Czekamy na dodatek i kontynuację. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Ano tak, sam bym zrobił kilka fotek. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września (edytowane) Jakieś rady na hard Raven w tym dodatkowym trybie? Męczę się z nią i nie mam pomysłu, fajnie, że przez całą normalną grę fabularną około 30h brak tu jakiekolwiek wyzwania, bo gra była kuźwa za prosta, dopiero przy ostatnim bossie dłużej mi zajęło a tu teraz taki z dupy boss co mnie oneshotuje, w ogóle beka, bo teraz zacząłem używać tych granatów i innych pierdół wiem, że to dla zabawy i nieobowiązkowe, ale jak ja nie cierpię, kiedy twórcy trudny poziom dodają dopiero po przejściu na normalu, bo dopiero teraz poczułem, co to parowanie i uniki w odpowiednim momencie . Edytowane 12 września przez Rotevil Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Kręgosłup ładujący bete 2, kręgosłup ulepszający uniki i parry 2. Parowanko, nie dawanko się trafianko. W drugiej fazie użycie Tachy w momencie, który sprawia najwięcej problemów. Granaty czasami i strzały z drona jak leży. I trochę git guda, wiadomo Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Wybierz ekwipunek NG+ to powinno trochę pomóc. Kręgosłup Trans Bety, jeżeli się aktywuje to spamuj specjala pod kółkiem, jest szybki i zabiera sporo życia, plus powala więc z dwa razy wleci, może nawet trzy. Można też wybrać ten na powalenia i walić z szotgana, zabiera masę życia (speedkill jest w mniej niż 30 sekund chyba). Gniazda wg uznania, obrażenia na osłony, łańcuchowy, beta/szał. Warto używać granatów powalających i zbijających równowagę. Pamiętaj w którym momencie wchodzi do drugiej fazy (ok 60% życia) aby nie zmarnować ataku. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Ja natomiast trybu Tachy używam od razu po rozpoczęciu walki, ponieważ i tak się naładuje ponownie w trakcie walki. Podobnie z atakami L1 i szałem R2. Wykorzystuję wszystko na początku starcia. Później naprowadzam żądła ładowane po 8 sztuk w oponenta i pociski wybuchające. Następnie podobnie do przedmówcy - granaty. Odpalasz, przeciwnik traci równowagę i pełną pizdą (trójkąt) zbliżasz się do niego i ubijasz na ziemi. Warto pamiętać, że nie ze wszystkimi alfa naytiba warto walczyć na odległość (bronią z drona). Jeśli naytiba dysponuje wyrzutniami pocisków lub laserem najlepiej walczyć w zwarciu, na krótko. Wtedy nie odpali broni dystansowej. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Opdaliłem sugerowane maksymalne ustawienia EVE i padła w końcu, parowanko i git gut oddało, według mnie najlepsza walka w grze. 1 Cytuj
Shen 9 632 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Kupi sie stellara na premiere dlc z Nier Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września SE mogłoby już sobie przestać wycierać gębę automatą i kolaboracjami i zapowiedzieć kolejnego niera 3 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No i Stellar jednak dostaje PRO mode wraz z premierą konsolki. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września No dostaje. Cytat “With PS5 Pro, players will be able to enjoy Stellar Blade in 4K resolution at 50fps or more, with smoother gameplay, and you’ll notice an improvement in grain and detail in the game in PSSR upscale mode. Plus, the HFR (high framerate) option is supported, allowing you to enjoy a fluid gaming experience at 80 fps (120hz display support required).” – Dongki Lee /Stellar Blade Technical Director, CTO / Shift Up https://blog.playstation.com/2024/09/24/ps5-pro-developers-share-how-theyre-using-new-tech-to-enhance-their-games/ Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września I jak zwykle COMING SOON. Wszystko ma razem zadebiutować? Tzn PM i DLC? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nie wiadomo, ale pewnie razem. Widzicie OST na Spotify? Chciałem już sobie odpalić, ale mi nie znajduje. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 2 hours ago, Square said: Nie wiadomo, ale pewnie razem. Widzicie OST na Spotify? Chciałem już sobie odpalić, ale mi nie znajduje. Jest już na YT Music. Na reddicie piszą, że na Spotify najpewniej wjedzie jutro. 1 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 19 minut temu, bountyhunter napisał(a): Jest już na YT Music. Na reddicie piszą, że na Spotify najpewniej wjedzie jutro. Oni mają zapłon gorszy od internet explorer. OST z gierki powinien być wrzucany w dniu kiedy jest premiera gry, a nie pół roku później Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 10 godzin temu, Figuś napisał(a): SE mogłoby już sobie przestać wycierać gębę automatą i kolaboracjami i zapowiedzieć kolejnego niera To jest jakaś porazka - niby tacy zachwyceni sprzedażą, a od 7 lat nic kurwa nie drgnelo w temacie - siedzi tylko ta pysda z głową Emila i coś bajduzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi