Skocz do zawartości

Stellar Blade

Jordanensis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu się zabrałem za Stelaża i jak demko mnie raczej zniechęciło tak teraz gra się dobrze. Demo sprawdzałem przy graniu w Bayo 2 więc dlatego taka była reakcja, teraz po 90h w metagównie siada jak złoto. 

Fajna walka, chociaż tutaj jeszcze nie do końca jestem przekonany (ale z każdym upgrade jest lepiej), eksploracja i znajdźki 

Spoiler

super te puszki :) 

a zaraz dlc z NIER więc ocena może tylko podskoczyć. 

• beka z typa 1
Opublikowano
Cytat

New update on November 19 details!🧡
🔸「Photo mode」 feature has been added.
🔸Photo challenge requests have been added.
🔸You can acquire new outfits from the new 1.009 Patch.
🔸4 new outfits for EVE
- FourSeconds Black Denim
- FourSeconds Everyday Wear
- Neurolink Skin
- War Dress
🔸A new accessory for  EVE
- Symbol of Legacy 
🔸"Symbol of Legacy," which can be acquired from a certain ending, changes the appearance of the Tachy Mode.
🔸Lip-sync support for 6 additional voiceover languages. - Français / Español / Italian / Deutsch / Português (Brasil) / Español (Latinoamérica) 
🔸You can now select the BGM you want from the camp's Turntable.
🔸“No Ponytail” has been added to the ponytail length options.

🔸“Projectile auto-aim correction and bullet magnet functions have been applied to the instant death skill.

🔸Various other bug fixes.

Opublikowano

Są misje za robienie zdjęć w specjalnych miejscach z tagami na ścianach. Za 10 zdjęć w tych miejscach jest strój. Są 4 nowe stroje, jeden się dostaje za wprowadzającą misje z aparatem.

• Dzięki 1