Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 147,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

no gdyby nie gry z azji to by już nie było na to miejsca xD

Opublikowano

W końcu się zabrałem za Stelaża i jak demko mnie raczej zniechęciło tak teraz gra się dobrze. Demo sprawdzałem przy graniu w Bayo 2 więc dlatego taka była reakcja, teraz po 90h w metagównie siada jak złoto. 

Fajna walka, chociaż tutaj jeszcze nie do końca jestem przekonany (ale z każdym upgrade jest lepiej), eksploracja i znajdźki 

Spoiler

super te puszki :) 

a zaraz dlc z NIER więc ocena może tylko podskoczyć. 

Opublikowano
Cytat

New update on November 19 details!🧡
🔸「Photo mode」 feature has been added.
🔸Photo challenge requests have been added.
🔸You can acquire new outfits from the new 1.009 Patch.
🔸4 new outfits for EVE
- FourSeconds Black Denim
- FourSeconds Everyday Wear
- Neurolink Skin
- War Dress
🔸A new accessory for  EVE
- Symbol of Legacy 
🔸"Symbol of Legacy," which can be acquired from a certain ending, changes the appearance of the Tachy Mode.
🔸Lip-sync support for 6 additional voiceover languages. - Français / Español / Italian / Deutsch / Português (Brasil) / Español (Latinoamérica) 
🔸You can now select the BGM you want from the camp's Turntable.
🔸“No Ponytail” has been added to the ponytail length options.

🔸“Projectile auto-aim correction and bullet magnet functions have been applied to the instant death skill.

🔸Various other bug fixes.

Opublikowano
5 minut temu, Szermac napisał(a):

Gdzie jest aparat i stroje ? :D

U Roxanne jest misja, stroje to też nagrody za robienie zdjęć więc super.

Opublikowano

Mnie kusi pudełko, bo jest za 260 chyba, ale jakoś wolałbym cyfrę. Jakby tyle spadło plus zdapki. Mmm. No 22.11 przybywaj.

Opublikowano

Zajebisty xD

No w końcu stroje za coś. 30 specyficznych zdjęć, aby odblokować 3 z nich, najs.

19345590a9741-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Gówno się znam na dobrych fotografiach, ale chwilę się pobawiłem i całkiem wciąga ten photo mode, zwłaszcza że Eve to wdzięczna modelka.

193454853e360-screenshot-Url.jpg

1934591924240-screenshot-Url.jpg

1934585ab2675-screenshot-Url.jpg

Opublikowano

Są misje za robienie zdjęć w specjalnych miejscach z tagami na ścianach. Za 10 zdjęć w tych miejscach jest strój. Są 4 nowe stroje, jeden się dostaje za wprowadzającą misje z aparatem.

Opublikowano

No fajny ten photo mode ;) Polatam za tymi miejscówkami jutro razem z Nierowym DLC już.

19345fdbd1a62-screenshotUrl.jpg

19345fdf13225-screenshotUrl.jpg

19345fe298f3-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Ale to aktywanie R1 + guzik w lewo to trochę nieprzemyślane. Jest niby w pauzie, ale też trzeba w opcje wchodzić.

1934612f4c898-screenshotUrl.jpg