Square 8 610 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Ja w sumie się chyba wstrzymam z kolejnym przejściem. Aby od początku używać nowych ciuszków albo tych z Niera to musiałbym dokończyć przejście na głównym sejwie i na nim zacząć kolejne NG+. Zaczynając normalnie to wszystko to wpada dość późno. W sumie się też trochę wkurzyłem/rozczarowałem na te rzeczy z Niera. Ta domyślna suknia jak i cycuchy na wierzchu spoko, ale zajebisty strój dla Lily jest zniszczony przez obowiązkową opaskę. Plus sama forma pozyskania ich jest nijaka. Przy strojach za fotki to jeszcze pasowało, bo darmowe, a tutaj aż się prosi o jakąś ciekawą misję i bossa, a nie uderz samochód, jedno zdanie i tyle. Nie wiem, może najpierw przejdę drugą połowę gry i w kolejnym NG+ się zatrzymam znowu na Pustyni pod ewentualne nowe stroje. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Mi się wydaję, że oni robią tyle konentu by zaimplementować go sobie później łatwo do dwójeczki, która mam nadzieje już dawno się dla nas smaży Cytuj
Szermac 2 746 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Też mam podobne odczucia. Tym razem to trochę mało jednak. I w sumie no pozbierane i tyle. Czekanie na kolejne ? xD Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Szkoda że nie da się tych efektów wizualnych przy atakach wyłączyć i czasem psują fajnego screena. Do póz i regulacji postaci z PM z Cyberpunka trochę brakuje. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Fajnie się lata w tych ciuszkach, normalnie Automata remake by BLuepoint. 1 Cytuj
Szermac 2 746 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Dobra, my work here is done. Niech klepią ten sequel szybciej, a nie! Wracam do Horizona. 1 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada serio mam rozumieć że wybuliliscie 5 dyszek na ciuszki do gry dla pojedynczego gracza? 1 Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada I jeszcze dorzucali taki tryb co pozwala pod spódniczkę zajrzeć, nie bądź hejterem. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada (edytowane) Ja kupiłem a jeszcze gry nie odpaliłem, w czym problem? Edytowane 21 listopada przez Jeez_PS Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Eeee to tylko ciuchy, myślałem, że jakieś questy też Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Ktoś jeszcze pamięta "zbroję dla konia"? To prawie to samo co mamy tutaj. Te 45zł wolę inaczej spożytkować. 1 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano czwartek o 09:50 Opublikowano czwartek o 09:50 Stellar Blade Nier DLC > Shadow of the Erdtree Powinno być w zestawieniu do głosowania na GOTY. 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano czwartek o 09:56 Opublikowano czwartek o 09:56 No to fajny motyw. Szkoda tylko że ta muza z Niera na Pustkowiach i Pustyni taka wkurzająca. 1 3 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano czwartek o 10:30 Opublikowano czwartek o 10:30 4 godziny temu, szurubur napisał(a): serio mam rozumieć że wybuliliscie 5 dyszek na ciuszki do gry dla pojedynczego gracza? tak dodatkowo muzyczka z Nierka Cytuj
Patapon 31 Opublikowano czwartek o 20:07 Opublikowano czwartek o 20:07 Szymon z PlayStation Polska robi teraz streama i jak zobaczył tej strój z biustem na wierzchu to tylko się zaśmiał i szybko wrócił do poprzedniego, żeby go wybrać bo w nim jest zakryta. Później jeszcze jak ktoś spytał jakie są stroje to pokazał ten poprzedni nie przybliżając go i powiedział, że ten będzie najmniej popularny. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano czwartek o 21:28 Opublikowano czwartek o 21:28 Serio topless wdzianka i nudesy w tej gierce są dostępne na konsoli? Co to się będzie działo jak wejdą mody na wersję PC Cytuj
Square 8 610 Opublikowano czwartek o 22:40 Opublikowano czwartek o 22:40 Nie ma takich strojów. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano piątek o 09:53 Opublikowano piątek o 09:53 Nie instalujcie najnowszej aktualizacji! 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano piątek o 09:59 Opublikowano piątek o 09:59 6 minut temu, YETI napisał(a): Nie instalujcie najnowszej aktualizacji! Jakbyś czytał temat to byś wiedział, że to dotyczy tylko strojów z Niera. Cytuj
drozdu7 2 797 Opublikowano piątek o 10:00 Opublikowano piątek o 10:00 Wy gracie w to czy trzepiecie kapucyny tylko? Bo tu mało co jest o grze i już trochę stulejką daje Gram sobie i w ogóle nie mam parcia żeby robić zdjęcia cyców 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano piątek o 10:01 Opublikowano piątek o 10:01 Ale "myśmy" już to dawno ograli po kilka razy. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano piątek o 10:02 Opublikowano piątek o 10:02 Czyli teraz patrzą na cycki 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano piątek o 10:04 Opublikowano piątek o 10:04 Ja sobie gram i będzie GOTY raczej dla mnie, jeśli na forum nie będzie dlc do Eldena Z NIER dlc jest 10/10 obecnie. 1 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano piątek o 13:45 Opublikowano piątek o 13:45 3 godziny temu, Moldar napisał(a): Czyli teraz patrzą na cycki Nie tylko na cycki. Na inne rzeczy też. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi