Skocz do zawartości

Stellar Blade

Jordanensis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.11.2024 o 16:28, Hal Emmerich napisał(a):

Brak Unreal Engine 5, brak ray tracingu na konsoli - przepis na dobrze wygladajaca i dzialajaca gre? Cieszy fakt, ze male studio z Korei pokazuje wielkim molochom jak robic gry.

Edytowane przez Lukas_AT
  • Lubię! 1
Opublikowano

Stellar byl/jest w takiej przecenie na BlackFriday ze caly naklad online poszedl w weekend. Za dlugo sie zastanawialem. Zostaly jakies niedobitki na polkach w sklepie ale to za daleko od domu. Jestem mega wsciekly ze nie wzialem :sapek: 

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał(a):

To weź cyfrę z store bo też jest promka. Jakbym nie ustrzelił wcześniej pudełka też taniej to brałbym cyfrę przyszłościowo. 

Ja też kupiłem pudło ale po przejściu pogonie raczej i cyfrowo zakupię jak będzie na promo kiedyś. 

Tak samo Silent Hill2 jest teraz po 230 zł pudło i cyfra, też chyba wezmę cyfrowo 

Anyway pokazuje mi prawie 70% fabuły i póki co mam bardzo dobre zdanie o tej gierce ;)

Opublikowano

SH2 właśnie też zamówiłem pudło ale jeszcze się namyślę czy odbierać czy może właśnie cyfra xD 

Ja robię wszystko i fabularnie jestem na początku 

Spoiler

Pustyni 

Trochę mniej mi się już podoba taki większy obszar. 

Opublikowano
50 minut temu, messer88 napisał(a):

SH2 właśnie też zamówiłem pudło ale jeszcze się namyślę czy odbierać czy może właśnie cyfra

Ja mam raptem kilka pudeł co wziąłem na allegro days, ale chyba budować teraz kolekcji jakiejś nie będę. Wydaje mi się że z cyfrą będzie po prostu łatwiej kiedyś 

52 minuty temu, messer88 napisał(a):

Trochę mniej mi się już podoba taki większy obszar. 

Tak, zdecydowanie kompleksy i tego typu lokacje robią tu zdecydowanie lepsze wrażenie. Bałem się takiego otwarcia terenu, ale na szczęście można było wtedy po prostu pchnąć fabułę 

Opublikowano

No ta mapa jest całkowicie opcjonalna. Przy pierwszym przejściu mnie trochę zmęczyła, bo spędziłem tam dużo czasu, dopiero przy kolejnych bardziej mi siadła.

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Ja też kupiłem pudło ale po przejściu pogonie raczej i cyfrowo zakupię jak będzie na promo kiedyś. 

Tak samo Silent Hill2 jest teraz po 230 zł pudło i cyfra, też chyba wezmę cyfrowo 

Anyway pokazuje mi prawie 70% fabuły i póki co mam bardzo dobre zdanie o tej gierce ;)

2 godziny temu, messer88 napisał(a):

To weź cyfrę z store bo też jest promka. Jakbym nie ustrzelił wcześniej pudełka też taniej to brałbym cyfrę przyszłościowo. 

Patrzac w przyszlosc to calkiem rozsadnie bylo by siegnac po cyfre ale jako pudelkowiec nie do konca sie z wami zgadzam. Naped juz do mnie leci wiec niedlugo znow bede mogl cieszyc sie pelna biblioteka gier ktora posiadam. Nie inaczej bedzie ze Stellarkiem w tym wypadku :ohboy:

• beka z typa 1
Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

No ta mapa jest całkowicie opcjonalna. Przy pierwszym przejściu mnie trochę zmęczyła, bo spędziłem tam dużo czasu, dopiero przy kolejnych bardziej mi siadła.

Też tutaj trochę pobiegam bo poza questami zbieram sobie puszki, nie jest źle jak wszedłem w te bloki eksploracja jest dobra, dodatkowo wrażenia są lepsze dzięki muzyczce z dlc.