szurubur 130 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 21 minut temu, Square napisał(a): Z samego Story wpada jakoś 50% chyba, reszta to niektóre misje poboczne i zebrane zapiski. Jakie miałeś pierwsze zakończenie? nie podałem ręki, niestety nie mam plusa i nie mogłem sobie zgrać sejwa a miałem wtedy 100% Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Czerwiec, Nikke DLC i wersja PC. 2 1 Cytuj
Bzduras 13 092 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego I fajno, weźmie się na blaszkę kompletną edycję. Cytuj
Szermac 3 065 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego I co, znowu tylko ciuchy, questy ze znajdźkami i tyle, jak w przypadku Niera ? Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ciuchy, nowa lokacja i boss. Nie wiadomo na razie czy boss z Nikke czy Manna pokazali ot tak z tyłka, czy może dwóch bossów będzie. Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Szkoda, że to nie pełnoprawna DLC z całą historią. 1 Cytuj
Szermac 3 065 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ta nowa lokacja, może mieć jakiś swój mini plot Cytuj
Shen 10 199 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 10 godzin temu, Square napisał(a): Czerwiec, Nikke DLC i wersja PC. Fajnie będzie pobiegać Scarlet Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Sześć strojów chyba było w zwiastunie. Na razie ten różowy mi się najbardziej podoba Cytuj
Shen 10 199 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 44 minuty temu, Square napisał(a): Sześć strojów chyba było w zwiastunie. Na razie ten różowy mi się najbardziej podoba Rapi Anis Alice Scarlet Dorothy Modernia Na grafice jest jeszcze Neon i chyba Crow Dość bezpieczne te stroje wybrali, pewnie Sonka by nie pozwoliła na te lepsze 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego widzę, że mam tu do czynienia z koneserem 1 Cytuj
Shen 10 199 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Grane od pierwszego dnia, poza duperkami świetna muzyka i fabuła w klimatach Nier Cytuj
Square 8 956 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 8 minut temu, Shen napisał(a): Dość bezpieczne te stroje wybrali A to co tam jeszcze jest? Cytuj
Shen 10 199 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 8 minut temu, Square napisał(a): A to co tam jeszcze jest? Masz jakies pierwsze z brzegu Spoiler 1 1 Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Jeśli będzie coś więcej w sensie lokacje boss i w tej cenie co dlc z Automaty to bardzo fajnie. Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nikke super gierka, ale po parunastu godzinach wymiękłem. Za bardzo się to automatyzuje już później. Cytuj
Shen 10 199 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego ale dzięki Nikke mieli kase na Stellara, 15-30 milionów dolarow miesiąc w miesiąc, a bywają lepsze miesiące. Od premiery już chyba ponad miliard im wpadł za anime cycki. Mogą sobie ze spokojną głową dłubać przy kolejnej gierce AAA. Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 6 minut temu, Square napisał(a): No te 50 zł za Niera to było dużo. Mi się podobało przejść sobie z muzyczką i jako pani robot. No ale co innego bo zacząłem grać jakoś pare dni przed tym dodatkiem, po takim czasie od premiery też oczekiwałbym normalnego story dlc. Mam nadzieję że jeszcze też nad czymś takim pracują. No i też inne odczucia grając wcześniej w Automatę gdy tutaj był vibe grania w Automatę wersje nextgen. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) Troche słabo że do gierki single player wrzucają tylko stroje, powinni dorzucić jakieś fabularne dlc albo coś do multi coopa jak forsują tak stroje. No i widze że nie wrzucili stroju Red Hood Co trzeba im przyznać to wspierają swoje gierki Tu możemy zobaczyć ostatnio dodaną postać w evencie i jak się ją "próbuje" zdobyć w mobilce nikke Edytowane 13 lutego przez grabipl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi