Suavek 4 805 Opublikowano niedziela o 20:06 Opublikowano niedziela o 20:06 Myślałem, że skończę dziś SB, ale ostatni boss daje mi popalić... Po jakichś 30 próbach wyłączyłem konsolę. Żaden poprzedni boss nie był tak trudny. Nie wiem, czy czegoś nie ogarniam, czy po prostu słaby jestem w takie gierki, ale nie potrafię uniknąć połowy jego ataków. HP znika błyskawicznie i czasem nawet nie ma kiedy się uleczyć. Jutro spróbuję na świeżo, bo dziś już za dużo nerwów. Fabularnie nie oczekiwałem od gry rewelacji, ale nie sądziłem, że będzie tak przewidywalne i naciągane to wszystko pod koniec. Nie żeby miało to znaczenie, bo to nie Nier, ani cokolwiek ambitnego, ale jednak widać, że całość to przerost formy nad treścią. Co nie zmienia faktu, że to wciąż jedna z najlepszych gier, w jakie grałem w tym roku. PS. Kostium za zebranie wszystkich puszek... Cytuj
Square 8 705 Opublikowano niedziela o 20:11 Opublikowano niedziela o 20:11 5 minut temu, Suavek napisał(a): ostatni boss daje mi popalić Który? Za rybki dostałeś strój? Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano niedziela o 20:16 Opublikowano niedziela o 20:16 3 minuty temu, Square napisał(a): Który? Spoiler Providence. Mech. 3 minuty temu, Square napisał(a): Za rybki dostałeś strój? Tak. Fajny, ale nie w czołówce moich ulubionych. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano poniedziałek o 08:14 Opublikowano poniedziałek o 08:14 Które ci się najbardziej podobają? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano poniedziałek o 17:29 Opublikowano poniedziałek o 17:29 No i jest miło. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano poniedziałek o 17:54 Opublikowano poniedziałek o 17:54 Czyli czytają forum 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano poniedziałek o 17:57 Opublikowano poniedziałek o 17:57 Szkoda ze gra dawno skończona 2 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano poniedziałek o 18:10 Opublikowano poniedziałek o 18:10 Jest NG+, ja wracam niedługo Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano wczoraj o 15:43 Opublikowano wczoraj o 15:43 No to trzeba zacząć 4 przejście i zaparkować w mieście. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano wczoraj o 15:44 Opublikowano wczoraj o 15:44 Proszę o zdjęcia jeśli są nowe majteczki. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Nie widzę nigdzie stroju dla Adama, pod choinką nie ma, w miejscach z listu też nie. 26 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): jeśli są nowe majteczki. Są. Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Znalazłeś @Square? Mam, trzeba się trochę rozjerzeć w okolicach choinki XD Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Ładna ta Pani Mikołajowa. Zastanawiałem się co to się do Stellarka pobierało. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu O rany, ten ostatni boss. Takim mięsem dawno nie rzucałem przed ekranem. No ale po ~50 próbach się udało z Judgment-Type Exospine i odrobiną szczęścia. Fabularnie im dalej, tym gorzej. Grając nie mogłem pozbyć się wrażenia, że twórca/twórcy po prostu nafaszerowani przeróżnymi pomysłami z przeróżnych innych mediów chcieli to wszystko upchać do swojej gry, nawet jeśli niekoniecznie trzymało się to kupy. Po prostu miało być fajnie, efektownie i stwarzać tylko pozory czegoś głębszego. Wszelkie logi i temu podobne przestałem czytać w 1/3 gry, bo większość na jedno kopyto pisana. Co nie zmienia faktu, co podkreślę raz jeszcze, że gra jest zajebista. Na szczęście cut-scenki fabularne się nie dłużyły, bądź rekompensowały całość efektowną akcją. I pomimo trudności z ostatnim bossem NG+ zacząłem na Hard. Najwyżej się obniży w trakcie, jeśli się zatnę. W dniu 16.12.2024 o 09:14, Square napisał(a): Które ci się najbardziej podobają? Do ulubionych, na razie bez DLC, mam dodane poniższe: Spoiler Raven Suit w sumie godny konkurent Planet Diving Suit 6th, jeśli chodzi o widoki z tyłu. Ale na NG+ dokupię jeszcze DLC z Nier. Niemniej jednak na razie chyba sobie zrobię chwilę przerwy od gry, zanim się zabiorę za kolejne przejście. Podsumowując, bawiłem się wyśmienicie i w tym roku tylko FFVII Rebirth bardziej mnie wciągnął. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi