Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, oFi napisał:

Urlop mam juz od wczoraj klapnięty na premierę:lapka:

Same here i przedłużonko do majówki :lapka:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano
W dniu 6.03.2024 o 22:24, YETI napisał:

Po premierze, będą wrzucą nowe stroje, stawiam że płatne. W sumie nie widzę sensu, skoro te z podstawki spełniają wszelkie wymagania stawiane przez graczy.

20240306_173826.jpg

:kaz:

Jak będzie zajebista gierka overall to wykupie wszystkie :obama:

Opublikowano

Ponad 30 przejść za każdym razem z innym strojem :obama: 49dni!

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Pojawiają się głosy, że demo zniknęło także w USA. Być może nic o nim nie mówiono, bo po prostu miało ono teraz nie wyjść hehe.

Opublikowano

Kazałem im zdjąć bo nie ma mnie do niedzielnego wieczora przy konsoli. Wtedy wrzucą pewnie.

Chociaż było kilku szybkich ziomków już :D

Opublikowano

No właśnie, lajwy już latają z demkiem na YT.

Jest dokładnie tym czym myślałem, że będzie :banderas::banderas::banderas:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Nadchodzi prawdziwy zbawca dla wszystkich heteroseksualnych piwniczakow. Eva ma szansę zastąpić 2B w wielu dziedzinach popkultury, zaczynając od dmuchanych lalek, kończąc na artystkach wcielających się w tą postać i udostępniających swoje filmy na popularnym portalu.

Mesjaszu przybywaj :boomer:

Opublikowano

A najlepsze, że gameplay wygląda jak Sekiro scombione z Bayo :gachigasm:

Przybywaj moja gro generacji :fsg:

Sony spatchowało licencję, Ci co pobrali i już grali, nie mogą już odpalić xDD

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

To tylko pokazuje co mogą zrobić kiedyś z grami zakupionymi cyfrowo. Pyk i sraka. Nie pograsz.

Opublikowano

Ciężko będzie się powstrzymać przed ściągnieciem demka i przetestowaniem - nie oglądam od dawna nic, unikam screenów wszelkiej maści. Tytuł wjedzie na bank w dzień premiery, nie ma co.

Opublikowano

15000 Golda za jeden strój, a w wersji Deluxe dają 5000, czyli całość sprowadza się do tego jednego stroju Stargazer.

Opublikowano

Impresje z dema:

-Game has HDR,

-Visually it looks good,

-3 graphics options, resolution, balanced and performance. Balanced is 60FPS and the IQ looks good on a 4K TV.

-Character outfits are kinda ridiculous and the voice acting goes from bad to "ok".

-Combat seems like it has alot of depth.

First boss is some bullshit that you can't parry, classic souls boss where you can beat it but its a scripted death otherwise.

-2nd mission seems more interesting so far.

Opublikowano

Jest już te demo, bo nie widzę go na PSS. 

Opublikowano

Ta gra to będzie prawdziwy test na samców alfa.

Albo grasz w to na pewniaka na big screenie w salonie jak żona patrzy albo jesteś pizdą pod pantoflem :problem:

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

Jest już te demo, bo nie widzę go na PSS. 

Było na amerykańskim przez chwilę, ale już usunęli i zablokowali tym co ściągnęli.

Najpewniej mieli puścić po State of Play poświęconemu Stellarowi. No cóż, trzeba czekać.