Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano
37 minut temu, Szermac napisał:

71 godzin jak coś :Coolface:

Ojezu, powtórka z Elden Ringa :notlikethis:

Opublikowano

Mega znawca:czezky: Obstawiam 81% Zapisuj Szerman 

Opublikowano

No, no Pucio coraz wyżej xd to nie ma co zapisywać, ja 83 :czezky:

Opublikowano

O gameplay się nie martwie, ale jak fabułka jeszcze dowiezie to celuje 90 na meta i goty tego roku.

Opublikowano

Mordini, już niedaleko i łapska na GOTG się położy :] 

Opublikowano

chlopaki, szkoda mi was. Pokladacie w tej grze duze nadzieje, rozczarowanie bedzie kolosalne :(

Na kilometr smierdzi koreanskim drewnem.

Opublikowano

Na kilometr śmierdzi grą żyćka. I co teraz ? xD
Zresztą 100 razy wybiorę jaranie się po sufit i rozczarowanie, niż taką smutaśność. Z rozczarowaniem sobie nie radzicie, czy kichuj :gigabeta: Zresztą Ty już jesteś rozczarowany, więc o czym my gadamy xd

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Szermac ten gość wyżej zjadł zęby na grach a teraz dzięki nim zarabia na chleb. Gość się zna na grach wideo prawie tak dobrze jak ja, trochę wiary młody

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Szermac ten gość wyżej zjadł zęby na grach a teraz dzięki nim zarabia na chleb.

O to tak jak ja :D 

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Gość się zna na grach wideo prawie tak dobrze jak ja

ajajaj

Opublikowano
43 minuty temu, Szermac napisał:

Zresztą 100 razy wybiorę jaranie się po sufit i rozczarowanie, niż taką smutaśność

Pamiętam, że kamilek przy Abandoned od wszechmocnego Hideo Hassana też mi pisał coś podobnego i jeszcze się kłócił, że ferment sieję bo jestem zielony jak się nie jaram xD Jak wyszło to wiemy.

Opublikowano

Nie, no co Ty, Abandoned jebane goty 2024!

hint: to była beczka. Jaraj się ile chcesz bo przecież możesz i masz do tego święte prawo zagrajmera, ale trochę śmiesznie patrzy się na obronę Częstochowy gdy ktoś nie przewiduje mesjasza w tych cysiach.

Opublikowano

Mnie interesuje to czy obadasz demko Bzdurasie, bo widzę w tych oczach na avatarze, że byś się świetnie bawił :D 

Opublikowano

Będę musiał wprosić się do znajomych z PS5, ale to na spokojnie do zrobienia.

Opublikowano

Ja tam na chłodno jestem dobre myśli i stawiam, ze bedzie mocny średniaczek w okolicach 75 na meta, do ogrania na promce.

Opublikowano
50 minut temu, YETI napisał:

Słabe, koreańskie drewno, żółtko na meta :gachigasm::gachigasm::gachigasm:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

No wreszcie przemyślany wybór poziomu trudności zamiast tego idiotycznego -> fabularny, łatwy, normalny, trudny, koszmarny, legendarny itp XD, tylko po prostu dwa do wyboru, mam nadzieję, że to się przełoży na dobrze zbalansowaną rozgrywkę, te ciosy, animacje, dźwięki parowania, ja tu widzę minimum +85 na meta :banderas:

Edytowane przez Rotevil