Opublikowano 29 marca 20241 r 1 minutę temu, Damian14 napisał: Są dwa. Jeden to chyba odpowiednik normal, a drugi dla normików że wciskasz kwadrat i gra sama sie przechodzi. Czyli dla mnie xd Zresztą wieczorkiem obbadam ale i tam Dayone.
Opublikowano 29 marca 20241 r Jak to będzie mialo fabułę jeszcze to yebane 10/10 i goty tego roku. Beka z yaczesow ktorzy w to nie wierzą W sekiro zabraklo fabuły i bylo 9+/10 Edytowane 29 marca 20241 r przez oFi
Opublikowano 29 marca 20241 r 50 minut temu, Suavek napisał: Tylko dubbing słaby. Koreański całkiem całkiem jest. Innego w sumie nie słyszałem
Opublikowano 29 marca 20241 r Miazga, sam klimat w ogóle nawet po tym co póki co grałem w demo day one bez zastanowienia Btw. Cycki nawet są animowane
Opublikowano 29 marca 20241 r W Boss Challengu polecam obczaić ekwipunek, można trochę innego "builda" sobie ogarnąć Perki do zwiększonej obrony, obrażeń, ładowania paska beta i inne Jest też więcej skilli i możliwości + mamy działko i kilka itemów do rzucania. Edytowane 29 marca 20241 r przez Szermac
Opublikowano 29 marca 20241 r Szału nie ma, dobrze że dali demko. Jakieś to takie wolne i baba też ślamazarnie się rusza.
Opublikowano 29 marca 20241 r No czuć ciężar potężnego d00pska. Movement jakiś taki trochę przyciężki, ale do przyzwyczajenia. Nie jest to to na pewno Automata czy tym bardziej Bayonetta, gdzie wystarczy spamować unikiem i jest się nietykalnym. W okienko na evade dość ciężko się wstrzelić
Opublikowano 29 marca 20241 r 1 minutę temu, messer88 napisał: O chuj i tlou moments z paletami W koncu gra na Plejke. Crafting i przeciskanie sie przez szczeliny tez jest?
Opublikowano 29 marca 20241 r xD zaraz zobaczymy. Ale design, ławeczki takie różne rzeczy fajne. Sterowanie postacią jest za ciężkie, nawet sam movement nie mówiąc już o walce przez to traci.
Opublikowano 29 marca 20241 r Nier Automata x Dark Souls x Bayonetta. Niestety, grze wyraźnie brakuje własnego "ja", jest to po prostu zbitek wszystkiego po trochu. Za to nadrabia solidną walką i przyjemnym poziomem trudności, pod koniec demka już miałem odblokowanych kilka fajnych skillów ("mignięcie" ) i pięknie się klepało bossa. Grafa też świetna, bardzo dużo się dzieje, masa ruchomych elementów, roślinność reaguje na dotyk, po wpadnięciu do wody widać mnóstwo rybek, a po wypłynięciu kropelki elegancko spływają po kamerze, no i podoba mi się efekt jak stoimy pod większą strugą wody, ładnie leci na mordę laseczcce i rozbryzguje się na wszystkie strony, zdecydowanie widać przywiązanie do detali. Design postaci a'la Genshin Impact, więc średniutko, chociaż i tak wolę 100x bardziej coś takiego niż pasztetówy za zachodnich gier, lewaki będą miały się o co sapać. Na premierę raczej nie wezmę, mam na razie w co grać, ale za jakiś czas na pewno się połaszę.
Opublikowano 29 marca 20241 r Ja bym studził emocje i poczekał na to co przekaże Schranz po wysłuchaniu opinii Kiszczaka i Arkadikusa, może się okazać że to kolejne (pipi) dla bambików [emoji16]
Opublikowano 29 marca 20241 r 7 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Ja bym studził emocje i poczekał na to co przekaże Schranz po wysłuchaniu opinii Kiszczaka i Arkadikusa, może się okazać że to kolejne (pipi) dla bambików Szranca gry nie ciesza, gdzie nie wejde to jego smutne pierdolenie jest.
Opublikowano 29 marca 20241 r 10 minut temu, Josh napisał: Nier Automata x Dark Souls x Bayonetta x Wiedźmin 3
Opublikowano 29 marca 20241 r Przeszedłem drugi raz na golasa , może o jednego hita mniej można wyłapać xD No i jak już się pokuma, to niezły taniec można odczyniać
Opublikowano 29 marca 20241 r Jeśli będzie opcja zmiany tych racic na prawilne szpile, imo będzie goty
Opublikowano 29 marca 20241 r 5 minut temu, Bzduras napisał: Jest taniec Igni? są inne elementy związane z gameplayem z Wiedźmina.
Opublikowano 29 marca 20241 r Dialogi są koszmarne. Kontroler fajnie wibruje. Gameplay ok. Plastikowe lale są plastikowe.
Opublikowano 29 marca 20241 r Oj nie czuć w was tego hajpowego pieprzu. Dave ja Ci dobre radze lepiej się nie pakuj w tą robocice bo skończysz z TOWAREM na paletach
Opublikowano 29 marca 20241 r 2 minuty temu, Pupcio napisał: Oj nie czuć w was tego hajpowego pieprzu. Dave ja Ci dobre radze lepiej się nie pakuj w tą robocice bo skończysz z TOWAREM na paletach Dawid, ja bym posłuchał, w końcu teoretyk numer 1 forum Teoretuncio tak napisal, a chłop zna się na grach.
Opublikowano 29 marca 20241 r 4 minuty temu, dominalien napisał: Dialogi są koszmarne. Kontroler fajnie wibruje. Gameplay ok. Plastikowe lale są plastikowe. Same plusy jak dla mnie