Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 1 minutę temu, Damian14 napisał: Są dwa. Jeden to chyba odpowiednik normal, a drugi dla normików że wciskasz kwadrat i gra sama sie przechodzi. Czyli dla mnie xd Zresztą wieczorkiem obbadam ale i tam Dayone. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) Jak to będzie mialo fabułę jeszcze to yebane 10/10 i goty tego roku. Beka z yaczesow ktorzy w to nie wierzą W sekiro zabraklo fabuły i bylo 9+/10 Edytowane 29 marca przez oFi 2 2 3 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 50 minut temu, Suavek napisał: Tylko dubbing słaby. Koreański całkiem całkiem jest. Innego w sumie nie słyszałem Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Miazga, sam klimat w ogóle nawet po tym co póki co grałem w demo day one bez zastanowienia Btw. Cycki nawet są animowane Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Co Sonka to Sonka. Demo wieczorem się sprawdzi i leci pre order. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) W Boss Challengu polecam obczaić ekwipunek, można trochę innego "builda" sobie ogarnąć Perki do zwiększonej obrony, obrażeń, ładowania paska beta i inne Jest też więcej skilli i możliwości + mamy działko i kilka itemów do rzucania. Edytowane 29 marca przez Szermac Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Szału nie ma, dobrze że dali demko. Jakieś to takie wolne i baba też ślamazarnie się rusza. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Mordo masz wirtualna cipe, czego ci jeszcze trzeba co?! 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca No czuć ciężar potężnego d00pska. Movement jakiś taki trochę przyciężki, ale do przyzwyczajenia. Nie jest to to na pewno Automata czy tym bardziej Bayonetta, gdzie wystarczy spamować unikiem i jest się nietykalnym. W okienko na evade dość ciężko się wstrzelić Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 1 minutę temu, messer88 napisał: O chuj i tlou moments z paletami W koncu gra na Plejke. Crafting i przeciskanie sie przez szczeliny tez jest? 1 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca xD zaraz zobaczymy. Ale design, ławeczki takie różne rzeczy fajne. Sterowanie postacią jest za ciężkie, nawet sam movement nie mówiąc już o walce przez to traci. Cytuj
Josh 4 521 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Nier Automata x Dark Souls x Bayonetta. Niestety, grze wyraźnie brakuje własnego "ja", jest to po prostu zbitek wszystkiego po trochu. Za to nadrabia solidną walką i przyjemnym poziomem trudności, pod koniec demka już miałem odblokowanych kilka fajnych skillów ("mignięcie" ) i pięknie się klepało bossa. Grafa też świetna, bardzo dużo się dzieje, masa ruchomych elementów, roślinność reaguje na dotyk, po wpadnięciu do wody widać mnóstwo rybek, a po wypłynięciu kropelki elegancko spływają po kamerze, no i podoba mi się efekt jak stoimy pod większą strugą wody, ładnie leci na mordę laseczcce i rozbryzguje się na wszystkie strony, zdecydowanie widać przywiązanie do detali. Design postaci a'la Genshin Impact, więc średniutko, chociaż i tak wolę 100x bardziej coś takiego niż pasztetówy za zachodnich gier, lewaki będą miały się o co sapać. Na premierę raczej nie wezmę, mam na razie w co grać, ale za jakiś czas na pewno się połaszę. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Ja bym studził emocje i poczekał na to co przekaże Schranz po wysłuchaniu opinii Kiszczaka i Arkadikusa, może się okazać że to kolejne (pipi) dla bambików 8 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 7 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Ja bym studził emocje i poczekał na to co przekaże Schranz po wysłuchaniu opinii Kiszczaka i Arkadikusa, może się okazać że to kolejne (pipi) dla bambików Szranca gry nie ciesza, gdzie nie wejde to jego smutne pierdolenie jest. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 10 minut temu, Josh napisał: Nier Automata x Dark Souls x Bayonetta x Wiedźmin 3 2 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Przeszedłem drugi raz na golasa , może o jednego hita mniej można wyłapać xD No i jak już się pokuma, to niezły taniec można odczyniać Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 8 minut temu, messer88 napisał: x Wiedźmin 3 Jest taniec Igni? 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Jeśli będzie opcja zmiany tych racic na prawilne szpile, imo będzie goty Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 5 minut temu, Bzduras napisał: Jest taniec Igni? są inne elementy związane z gameplayem z Wiedźmina. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Dialogi są koszmarne. Kontroler fajnie wibruje. Gameplay ok. Plastikowe lale są plastikowe. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Oj nie czuć w was tego hajpowego pieprzu. Dave ja Ci dobre radze lepiej się nie pakuj w tą robocice bo skończysz z TOWAREM na paletach 1 4 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 2 minuty temu, Pupcio napisał: Oj nie czuć w was tego hajpowego pieprzu. Dave ja Ci dobre radze lepiej się nie pakuj w tą robocice bo skończysz z TOWAREM na paletach Dawid, ja bym posłuchał, w końcu teoretyk numer 1 forum Teoretuncio tak napisal, a chłop zna się na grach. 1 Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 4 minuty temu, dominalien napisał: Dialogi są koszmarne. Kontroler fajnie wibruje. Gameplay ok. Plastikowe lale są plastikowe. Same plusy jak dla mnie 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi