PiotrekP 1 754 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Ona by mogła zgniatać wrogów samymi udami Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca umieram z nie grania w Stellara, ehhh te święta 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Ja już z 5-6h w demie mam. Przeszedłem tylko raz, ale bawię się z bossem w Wyzwaniu. No fajny szpil się szykuje. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca (edytowane) 16 minut temu, Square napisał: Ja już z 5-6h w demie mam Same here. Tylko przeszedłem cztery xd przy bossie też posiedziałem i jutro powróce kopać mu dupe dalej, dalej i dalej Edytowane 31 marca przez Szermac Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Te całe "dusze" (do ulepszania hp) z ciał są więcej niż dwie? Jedną znalazłem w jakimś zaułku a drugą na parkingu. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca A to nie tak, że znalazłeś jedno do paska beta, a jedno do hp ? 1 Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca A no tak, bo do obu było że jeszcze dwóch brakuje, żeby ulepszyć. Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Nie widzę jej nigdzie na stronce LRG https://limitedrungames.com/products/ps5-limited-run-97-grounded-fully-yoked-edition Jest tutaj. Co ciekawe, nie znalazłem gry na Game.co.uk więc pozostaje mi zamówić na ebay, jak już się pojawi. 2 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Temat o Stellar Blade a Ty dałeś link do grounded. Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca A gry Ci się czasem nie pojebały Seba? 1 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 33 minuty temu, SebaSan1981 napisał: https://limitedrungames.com/products/ps5-limited-run-97-grounded-fully-yoked-edition Jest tutaj. Co ciekawe, nie znalazłem gry na Game.co.uk więc pozostaje mi zamówić na ebay, jak już się pojawi. Sebuś, kurwa, nie ten temat 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca W Grounded jedyne co ma wielkie dupsko to pająki 1 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Taa właśnie widzę że pojebałem linki. Tak to jest jak się pisze w czasie oglądania serialu na Netflixie. Sorry, zamotany jestem ostatnio ale nie.. nic nie piłem i nie brałem, po prostu 42lata na tym świecie odciska swoje piętno Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Też ukończyłem demko i raz wyzwanie. Siadło jeszcze mocniej. Szykuje się masa grania przy pelniaku. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Nie wiem czy było info, ale w grze będzie można łowić ryby. A tutaj coś dla tych co narzekali na wolną walkę. 2 Cytuj
Qbon 318 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Kurde, nie mogę się doczekać... Tak dobrze się w to gra, że nie wiem a trailer na końcu tylko robi smaka a to jeszcze prawie miesiąc. Wdzianko z wyzwania dużo lepsze niż we właściwym demie. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 13 minut temu, Square napisał: w grze będzie można łowić ryby. Nier to musi być ich ulubiona seria 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Tam też było łowienie? Te dwa ukryte drzewka to raczej pod drona czyli bronie dystansowe, a drugie pod Szał, pewnie mechanika podobna do ataków Beta. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca 25 minut temu, Square napisał: Tam też było łowienie? Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca W grze nie podoba mi się jedynie sposób zbierania przedmiotów, małe kulki które trzeba ręcznie zbierać, ani to ładne, ani poręczne. Za to tak zjeżdzać z windy to nawet bayonetta nie potrafiła ;] Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia 4 godziny temu, Rtooj napisał: W grze nie podoba mi się jedynie sposób zbierania przedmiotów, małe kulki które trzeba ręcznie zbierać, ani to ładne, ani poręczne. Za to tak zjeżdzać z windy to nawet bayonetta nie potrafiła ;] W ustawieniach masz do wyboru automatyczne zbieranie. Nie wiem jak wy ale ja na początku każdej gry sprawdzam ustawienia. 2 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Też zawsze.odpalam, aby włączyć np. dynamiczny HUD i inne rzeczy pod moje widzi mi się. Automatyczne zbieranie ma jeden minus, przy dużej ilości przedmiotów ciężko przeczytać co wpadło. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Poza tym, demo ma domyślnie wyłączony HDR, co jest dziwną decyzją twórców. Więc warto odwiedzić ustawienia. 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia 10 minut temu, YETI napisał: demo ma domyślnie wyłączony HDR Dziwne to jest, chociaż myślałem że tylko u mnie tak. Ja też wyłączyłem długie włosy bo coś w walce mi przeszkadzały. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi