Skocz do zawartości

Stellar Blade

Jordanensis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super jest jeszcze to, że widać, że niektóre akcje przychodzą EVE z wyraźnym wysiłkiem. Jej okrzyki, zwolnienia czasu, ujęcia kamery pokazują, że wkłada mnóstwo siły w pokonanie przeciwników. Np. kiedy walczymy z Abbaddonem i wyczerpiemy mu staminę to EVE przerzuca go przez bark. Świetnie się na to patrzy. 

I jeszcze pytanie. Wiadomo coś o innych broniach czy będziemy walczyć tylko mieczem?

Opublikowano

Jak obczai się system parowania to naprawdę jest łatwo , 2 bossów ograłem bez problemu a nie jestem dobry w soulsy. Kurczę zaczęła mi się podobać gierka tylko startową lokacja jest szaro bura i taka odpychająca co źle wpływa na odbiór gry (źle pierwsze wrażenie)

• Plusik 1
Opublikowano

W sumie pierwsze wrażenie to na tej plaży, fajne żywe kolory, super wjechało. Później trochę kontrast uderza przy tej szaro-burości miasta. Ale znowu po tym trailerze na końcu, o wygląd miejscówek i klimacik jestem spokojny :cool:

Opublikowano
  W dniu 2.04.2024 o 06:55, PiotrekP napisał(a):

No niestety ta lokacja z demka to akurat graficznie nie powala. 

Rozwiń  

Może to dobry zabieg, powalać to ma pełniaczek. Ta lokacja z dema (początku gry) podobno najmniejsza i też najbardziej liniowa/szarobóra, potem ma być lepiej, c o zresztą widać było na gameplayu SoP i trailerkach. 

Opublikowano (edytowane)

Ale jak to mówią "Pierwsze wrażenie ma kur.a znaczenie". Najpierw ładne, choć krótkie widoki na plaży, a potem ta szaroburość. Oby jak najmniej tego, choć czego oczekiwać od ruin cywilizacji. Horizon to trochę jednak inne klimaty. 

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano
  W dniu 2.04.2024 o 11:02, PiotrekP napisał(a):

Ale jak to mówią "Pierwsze wrażenie ma kur.a znaczenie". Najpierw ładne, choć krótkie widoki na plaży, a potem ta szaroburość. Oby jak najmniej tego, choć czego oczekiwać od ruin cywilizacji. Horizon to trochę jednak inne klimaty. 

Rozwiń  

Pokazali trochę na State of Play tą dużą otwartą pustynną lokację z dalszej części gry. 

Ona wyglądała mniej szaroburo. 

Opublikowano

W święta zrobiłem drugie przejście i siadło dużo lepiej :banderas:
Trochę praktyki i już zacząłem dość dobrze "czuć" bloki, uniki też dużo częściej wchodziły. No i bossowie padli - główny za drugim podejściem, a bonusowy za trzecim. Znacznie lepsze rezultaty niż pierwotnie.
Tak więc początkowy sceptycyzm rozwiany i raczej wleci day1 :obama:

• Plusik 1