Szermac 2 716 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Mogliby wrzucić ten trailer z końca demka na YT bo tak to demko musi pęknąć dzisiaj ponownie Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Po przemyśleniu stwierdzam, że po premierze będzie się mówić Bladelike na resztę która będzie próbowała dorównać systemowi walki. Arcydzieło. 3 1 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia 1 godzinę temu, Square napisał: A on nie był na YT już? Był w słabej jakości na twitterku po wycieku dema wtedy. Może na yt też był w sumie. Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Wreszcie wróciłem ze świąt i przeszedłem demko. Nie ma co owijać w bawełnę - biorę to cudo na premierę. 1 Cytuj
Michu_M 7 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Super jest jeszcze to, że widać, że niektóre akcje przychodzą EVE z wyraźnym wysiłkiem. Jej okrzyki, zwolnienia czasu, ujęcia kamery pokazują, że wkłada mnóstwo siły w pokonanie przeciwników. Np. kiedy walczymy z Abbaddonem i wyczerpiemy mu staminę to EVE przerzuca go przez bark. Świetnie się na to patrzy. I jeszcze pytanie. Wiadomo coś o innych broniach czy będziemy walczyć tylko mieczem? Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Tylko miecz + działko na lewej ręcę. Fakt, feeling ciosów i wkładanej siły w ataki itp. zajebiście czuć, ekstra feedback to daje Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Po ograniu dema coraz bardziej zastanawiam się nad wersją Deluxe, ale dla jednego stroju to tak średnio. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Jak obczai się system parowania to naprawdę jest łatwo , 2 bossów ograłem bez problemu a nie jestem dobry w soulsy. Kurczę zaczęła mi się podobać gierka tylko startową lokacja jest szaro bura i taka odpychająca co źle wpływa na odbiór gry (źle pierwsze wrażenie) 1 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Właśnie to jest dobre, że jest szaro bura, bo od razu wiemy że nie będzie żartów. 1 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia W sumie pierwsze wrażenie to na tej plaży, fajne żywe kolory, super wjechało. Później trochę kontrast uderza przy tej szaro-burości miasta. Ale znowu po tym trailerze na końcu, o wygląd miejscówek i klimacik jestem spokojny Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia (edytowane) No niestety ta lokacja z demka to akurat graficznie nie powala. Edytowane 2 kwietnia przez PiotrekP Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 4 godziny temu, PiotrekP napisał: No niestety ta lokacja z demka to akurat graficznie nie powala. Może to dobry zabieg, powalać to ma pełniaczek. Ta lokacja z dema (początku gry) podobno najmniejsza i też najbardziej liniowa/szarobóra, potem ma być lepiej, c o zresztą widać było na gameplayu SoP i trailerkach. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia (edytowane) Ale jak to mówią "Pierwsze wrażenie ma kur.a znaczenie". Najpierw ładne, choć krótkie widoki na plaży, a potem ta szaroburość. Oby jak najmniej tego, choć czego oczekiwać od ruin cywilizacji. Horizon to trochę jednak inne klimaty. Edytowane 2 kwietnia przez PiotrekP Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 8 minut temu, PiotrekP napisał: Ale jak to mówią "Pierwsze wrażenie ma kur.a znaczenie". Najpierw ładne, choć krótkie widoki na plaży, a potem ta szaroburość. Oby jak najmniej tego, choć czego oczekiwać od ruin cywilizacji. Horizon to trochę jednak inne klimaty. Pokazali trochę na State of Play tą dużą otwartą pustynną lokację z dalszej części gry. Ona wyglądała mniej szaroburo. Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia W święta zrobiłem drugie przejście i siadło dużo lepiej Trochę praktyki i już zacząłem dość dobrze "czuć" bloki, uniki też dużo częściej wchodziły. No i bossowie padli - główny za drugim podejściem, a bonusowy za trzecim. Znacznie lepsze rezultaty niż pierwotnie. Tak więc początkowy sceptycyzm rozwiany i raczej wleci day1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 21 minut temu, Szermac napisał: 23 Fajny trailer, ale co 23? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia (edytowane) Teraz, Szermac napisał: że 23 dni xd ale czas szybko leci Edytowane 2 kwietnia przez KrYcHu_89 Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Dobrze, ze jest @Szermac i będzie codziennie nam przypominał, ile dni pozostało do premiery. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Nie no bez przesady, ale jak macie odpalone pokazywanie sygnatur to będziecie wiedzieć xD Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia W dniu 1.04.2024 o 11:25, Donatello1991 napisał: Po przemyśleniu stwierdzam, że po premierze będzie się mówić Bladelike na resztę która będzie próbowała dorównać systemowi walki. Arcydzieło. StellBladeSoulsBorneKiro Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 34 minuty temu, Szermac napisał: Nie no bez przesady, ale jak macie odpalone pokazywanie sygnatur to będziecie wiedzieć xD Może jeszcze nie teraz, ale bliżej premiery odpalę licznik na górze forumka. 2 1 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi