Szermac 2 729 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Wiadomo Day One, z tym czarnym strojem Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ciekawe ile sobie będą życzyć za stroje w dlc Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 9 minut temu, Czoperrr napisał: Wszystko spoko oprócz postaci dla graczy stulejarzy marzących o azjatkach Abstrahując od stulejarstwa itp. to w ostatnich latach jakoś designem kobiecych postaci nie byliśmy rozpieszczani, więc można powiedzieć, że jak na duży tytuł to wręcz design niszowy :D. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 10 979 Opublikowano 31 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 stycznia Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 5 3 3 2 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Troszkę hype opadł, ale i tak wpada Dayone. Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Graficzka piękna, ale ten gameplay i świat jakiś dziwny, jak z typowych koreańskich mmo. Ale jeśli będzie się w to grało chociaż w połowie tak dobrze jak oglądało, to spoko Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wrażenie lepsze, niż się spodziewałem. Może dlatego, że po poprzednich zajawkach nie spodziewałem się właściwie niczego ciekawego? A tu proszę, fajny świat, npce, sporo ciekawych przeciwników i bossów, system walki może być ok. No i te stroje, kurła, pierwsza gra, w której naprawdę podobają mi się dodatkowe ciuchy, a nie, że to tylko zapychacze. Jeśli tylko ten system walki nie będzie zbyt chaotyczny, to wstępnie jestem na tak. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Tylko błagam niech to nie będzie jakiś duży otwarty świat i gameplay w stylu ubisoftu i kupuje nawet wersję deluxe, wreszcie jakaś gra bez tego całego woke gówna Cytuj
Pupcio 18 398 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Na ten moment nic mnie w tej grze nie przekonało i wygląda jakby chłopy po zobaczeniu automaty na szybko to wymyślili. Te przebitki gameplayu też raczej nic wybitnego, szykuje się mocne 7/10 w moich oczach 2 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Miał być slasher, a jest action RPG 1 Cytuj
Wojtq 791 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Jak tam, jakieś wojujące feminazistki banują już grę czy jeszcze nie? Prawda, że świat trochę generyczny, ale gameplay wygląda soczyście, a atrakcyjna bohaterka przyciągnie masę odbiorców. Przydałoby się jednak demko, żeby sprawdzić to w praniu, ale jeśli recenzje będą dobre to szykuję się na zakup blisko premiery. Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Mi się podoba, setting, ogólny koncept i styl graficzny. Napewno kupię ale dopiero po ograniu DDogmy2. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego I też nie wiadomo czy to soczysty np 8-10h epicki singiel czy jakiś rozwleczony twór z klonami misji z huba gdzie farmi się godzinami walutę na dodatkowy ciuszek lub płaci realną kasę bo gen stulejki silny Cytuj
Pupcio 18 398 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Nie no jak jest open wordo/hubowy świat to pewnie 20h+ z palcem w dupie. Trochę szkoda, bo w sumie liczyłem na czysty slasherowy korytarz ale chyba chińczyk od zeldy miał racje z tym że takich gier już się nie robi Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Na razie wiemy o rozgrywce tyle, że bohaterka w trailerze miała na sobie 26 strojów, więc w tym dowiozą xD. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Pierwszy komentarz pod zwiastunem, prawie 2tys łapek, Man of culture is rising. Teraz czekać tylko na oburzenia tych grubych, brzydkich z różowymi włosami. Ps. Onlyfansiary będą miały nieźle pole do popisu kupując kolejne stroje Evy 2 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 1 godzinę temu, Daffy napisał: I też nie wiadomo czy to soczysty np 8-10h epicki singiel czy jakiś rozwleczony twór z klonami misji z huba gdzie farmi się godzinami walutę na dodatkowy ciuszek lub płaci realną kasę bo gen stulejki silny Sidequest z odnalezieniem kotka na liście zadań był? Był. Także jakiego poziomu misji można się spodziewać, to chyba już wiemy Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Tyłeczek w lateksowym wdzianku to by się chciało jak najdłużej oglądać. Wykonywanie pobocznych misji to chyba dobra wymówka. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Akurat tutaj, to chyba bardziej przydałby się ten mityczny widok od przodu, co by falujące cycusie oglądać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi