PiotrekP 1 754 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Już widzę te mody w ewentualnej wersji PC Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Pytanie co innego mogło być na pierwszym miejscu m d r. Serio nie umiem tak o zgadnąć, co jest drugie, nie ma żadnych gier AAA które niedługo wychodzą. Eiyuden, staroszkolne jRPG 2D? Reszta rankingów sprzedaży to reedycje i porty, w tym sprzed 20 lat jak Paper Mario. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 2 godziny temu, Square napisał: Może jeszcze nie teraz, ale bliżej premiery odpalę licznik na górze forumka. Widze, ze jaranko na poziome horizona. Cieszy mnie taki stan hapju na tą gierkę 3 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Bardzo cieszy każde nowe IP. Widać, że są pewni swojej gry, bo dali demo. Może bedzie z tego nowa seria. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia 56 minut temu, Shen napisał: Kolejny hit na Sonke5 się szykuje Yaczes mam nadzieje sie przeprosi z Panią Eve i jeszcze ściągnie figurki z akihabary do swojego sklepu. 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Było? Oby też coś z dobrymi duperkami 1 1 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Mówili, że się biorą za sequel Stellara jak się dobrze sprzeda. Może z preorderów już stykło xD Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Nie oglądam juz tych nowych materiałów, bo to prowokowanie tych co juz nie mogą się doczekać Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia No ja już też podziękuje za takie długie fragmenty Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia A ja obejrzałem za wyjątkiem bossa, jest fajnie. Nawet moment ala Uncharted 2 się załapał. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Miałem to samo pisać, jest fragment mocno wzorujący się na drugiej części Uncharted. Kilka nowych przeciwników, oczywiście z fajnym designem, broń palna, która ma różnego rodzaju pociski (wiązka laserowa i typ w wagonie, nice). Końcówka to bossek, który technicznie pokazuje wysoki poziom tej gry. PS. Muzyka przy walce z bossem PS2. czytam komentarze pod filmem, chyba jest już jakaś aferka dotycząca wyglądu głównej bohaterki, i IGN obraził komuś żonę. Zaczyna się. Cytuj
BRY@N 1 445 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia (edytowane) Tak IGN jechał po twórcy, że główną bohaterkę zrobił ktoś kto wcześniej nie widział kobiety Ale jak ich ludzie pojechali to się obsrali i usuneli artykuł. Edytowane 3 kwietnia przez BRY@N 1 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 8 minut temu, YETI napisał: PS2. czytam komentarze pod filmem, chyba jest już jakaś aferka dotycząca wyglądu głównej bohaterki, i IGN obraził komuś żonę. Zaczyna się. Wrzucałem w statusach, wygląd bohaterki nierealistyczny, tymczasem model powstał na bazie prawdziwej modelki Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia IGN France tylko, nie główny oddział, ale jestem ciekaw jaką ocenę wystawią grze xD. 19 minut temu, BRY@N napisał: Tak IGN jechał po twórcy, że główną bohaterkę zrobił ktoś kto wcześniej nie widział kobiety Ale jak ich ludzie pojechali to się obsrali i usuneli artykuł. A to już usunęli artykuł? To pewnie będzie 9/10 xD. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia (edytowane) To może rekrutacja :D? https://shiftup.co.kr/recruit/ Edytowane 3 kwietnia przez KrYcHu_89 było 1 Cytuj
mugen 1 951 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 16 godzin temu, Shen napisał: Było? Oby też coś z dobrymi duperkami Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia (edytowane) 11 minut temu, mugen napisał: Dla odmiany mogliby wrzucić jakiegoś potężnego chłopa z Korei. ale ta muzyczka robi wrażenie, też jeszcze raz demko sobie ograłem i zagrało jeszcze lepiej, niż na 1 razem z racji znajomości mechanik :). Edytowane 3 kwietnia przez KrYcHu_89 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Chłopi się nie sprzedają za bardzo w Azji. Jak w Nikke zrobili collab z Nier i jako darmowa postac dali Pascala, to była gruba afera, że to nie jest kobieta https://nier.fandom.com/wiki/Pascal Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 1 minutę temu, Shen napisał: Chłopi się nie sprzedają za bardzo w Azji. Jak w Nikke zrobili collab z Nier i jako darmowa postac dali Pascala, to była gruba afera, że to nie jest kobieta https://nier.fandom.com/wiki/Pascal Fakt, w Automacie też nikt nie chciał grać 9S :D. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi