Skocz do zawartości

Stellar Blade

Jordanensis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja standardowo wziąłem cyfre, bo wygoda, a i ze zdrapek wychodzi taniej niż pudło.

2 godziny temu, GSPdibbler napisał:

Ja tam pierwszy Boss na raz, a dodatkowy za drugim. Oczywiście na tym wyższym poziomie.

Tego z wyzwania powtarzałem kilka razy, ale to przez to agresywne podejście. Na spokojnie jest dosyć przystępnie. Ciekawe jak ten tryb Hard wypadnie po przejściu gry.

Opublikowano

Dobra, najważniejsze pytanie - jak wrażenia z parry w porównaniu do Sekiro? Demka mi się nie chcę ściągać, bo wolę grać w ciemno, a Wilka przez jeszcze kilka tygodni po zrobieniu platyny odpalałem tylko po to by pozbijać się mieczami (no homo) :banderas:

Opublikowano
13 minut temu, Bartolinsky napisał:

Dobra, najważniejsze pytanie - jak wrażenia z parry w porównaniu do Sekiro? Demka mi się nie chcę ściągać, bo wolę grać w ciemno, a Wilka przez jeszcze kilka tygodni po zrobieniu platyny odpalałem tylko po to by pozbijać się mieczami (no homo) :banderas:

Jak nasrałeś godzin w Sekiro, będziesz się czuł jakbyś miał Sekiro w domu. 

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

Jestem ciekaw ocen i czy grze się oberwie za wygląd Eve.

W CW obstawiałem 92:obama:, ale tak na serio wszystko 80+ będzie sukcesem tego tytułu, czyli okolice Lies of P. 

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Square napisał:

Eve da radę. Przecież swego czasu 2B też hejtowali.

FB_IMG_1712858167099.jpg.b458f58ca4a60cfd96d9c2c7451ed37c.jpg

Edytowane przez SebaSan1981
Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał:

Za wygląd heroiny to może tę grę wysmagają debile z Resetery i raczej nikt więcej. Za to recenzenci mogą przyczepić się w zasadzie li tylko do braku oryginalnych rozwiązań. Gra po prostu udanie kopiuje to co inni wymyślili już wcześniej...

Opublikowano
23 minuty temu, Czezare napisał:

recenzenci mogą przyczepić się w zasadzie li tylko do braku oryginalnych rozwiązań

99,9% gier by się łapało na to.

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał:

99,9% gier by się łapało na to.

Czysta brudna prawda. Ciekawe kiedy dojdzie do jakiegoś nowego przełomu na miarę powiedzmy "mechaniki soulsowej".

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Mecenas napisał:

Czarny koń odpaliłem demo , muzyczka mnie porobila (GOTY).

To tylko świadczy o tym jak takie gry jak Automata są potrzebne i robią robotę bo w tej grze takiego OST z pewnością nie zabraknie. Gdzie grafika schodzi nieco na drugi plan a klimat świata przedstawionego pochłania bez granic.

Edytowane przez Whisker