GSPdibbler 172 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia No i finisherki, też pięknie się ogląda. Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Jak ktoś jeszcze nie ma to tu jest chyba najtańszy obecnie preorder https://allegro.pl/oferta/stellar-blade-pl-ps5-15155650072 306zł z niby gwarancją day1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Ja standardowo wziąłem cyfre, bo wygoda, a i ze zdrapek wychodzi taniej niż pudło. 2 godziny temu, GSPdibbler napisał: Ja tam pierwszy Boss na raz, a dodatkowy za drugim. Oczywiście na tym wyższym poziomie. Tego z wyzwania powtarzałem kilka razy, ale to przez to agresywne podejście. Na spokojnie jest dosyć przystępnie. Ciekawe jak ten tryb Hard wypadnie po przejściu gry. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Oferty ze Stellarem za 299 już nie wrócą, chyba że po premierze. Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Dobra, najważniejsze pytanie - jak wrażenia z parry w porównaniu do Sekiro? Demka mi się nie chcę ściągać, bo wolę grać w ciemno, a Wilka przez jeszcze kilka tygodni po zrobieniu platyny odpalałem tylko po to by pozbijać się mieczami (no homo) Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 1 godzinę temu, PiotrekP napisał: Oferty ze Stellarem za 299 już nie wrócą, chyba że po premierze. Ale u Pana Yaczesa ala "Steller to bedzie dopiero koreańsnie drewno" ma calkiem przystepne 309zl https://perfectblue.pl/produkt/gra-ps5-stellar-blade/ Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 13 minut temu, Bartolinsky napisał: Dobra, najważniejsze pytanie - jak wrażenia z parry w porównaniu do Sekiro? Demka mi się nie chcę ściągać, bo wolę grać w ciemno, a Wilka przez jeszcze kilka tygodni po zrobieniu platyny odpalałem tylko po to by pozbijać się mieczami (no homo) Jak nasrałeś godzin w Sekiro, będziesz się czuł jakbyś miał Sekiro w domu. 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Jestem ciekaw ocen i czy grze się oberwie za wygląd Eve. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Za tydzień pobieranko na konsolę, a za dwa tygodnie grańsko do nieprzytomności 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia 2 godziny temu, Square napisał: Jestem ciekaw ocen i czy grze się oberwie za wygląd Eve. W CW obstawiałem 92, ale tak na serio wszystko 80+ będzie sukcesem tego tytułu, czyli okolice Lies of P. Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia (edytowane) 15 godzin temu, Square napisał: Jestem ciekaw ocen i czy grze się oberwie za wygląd Eve. Eve da radę. Przecież swego czasu 2B też hejtowali. Edytowane 12 kwietnia przez SebaSan1981 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia (edytowane) Jest już lista trofików. Widziałem jedynie w poście na twitterze, że są 3 zakończenia, będzie platynowane https://www.powerpyx.com/stellar-blade-trophy-list-revealed/ Edytowane 11 kwietnia przez Szermac Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia (edytowane) Czarny koń odpaliłem demo , muzyczka mnie porobila (GOTY). Edytowane 11 kwietnia przez Mecenas Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 15 godzin temu, Square napisał: Jestem ciekaw ocen i czy grze się oberwie za wygląd Eve. Za wygląd heroiny to może tę grę wysmagają debile z Resetery i raczej nikt więcej. Za to recenzenci mogą przyczepić się w zasadzie li tylko do braku oryginalnych rozwiązań. Gra po prostu udanie kopiuje to co inni wymyślili już wcześniej... Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 23 minuty temu, Czezare napisał: recenzenci mogą przyczepić się w zasadzie li tylko do braku oryginalnych rozwiązań 99,9% gier by się łapało na to. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 6 minut temu, Square napisał: 99,9% gier by się łapało na to. Czysta brudna prawda. Ciekawe kiedy dojdzie do jakiegoś nowego przełomu na miarę powiedzmy "mechaniki soulsowej". Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia (edytowane) 9 godzin temu, Mecenas napisał: Czarny koń odpaliłem demo , muzyczka mnie porobila (GOTY). To tylko świadczy o tym jak takie gry jak Automata są potrzebne i robią robotę bo w tej grze takiego OST z pewnością nie zabraknie. Gdzie grafika schodzi nieco na drugi plan a klimat świata przedstawionego pochłania bez granic. Edytowane 12 kwietnia przez Whisker Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia hejterzy powiedzą, że to bardzo słaby wynik xD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi