Skocz do zawartości

Stellar Blade

Jordanensis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ma mało charakterystyczną twarz niestety, ale katastrofa to jedynie tan grzywa jak Pani Jadzia z wiejskiego sklepu. Na szczęście w tych innych wygląda lepiej.

Opublikowano

Stylizowana na dzieciaka to może była jak gra nazywała się jeszcze Project Eve. Przecież teraz wygląda normalnie jak jakaś 20kilkulatka. No chyba, że takie to tylko na dolnymśląsku i po prostu nie macie odniesienia xD

• Plusik 1
  • Haha 1
  • beka z typa 3
Opublikowano
10 godzin temu, Bzduras napisał:

Najbardziej niedorzeczna jest japa tej Eve. Stylizacja na dzieciaka nie pasuje ani do wizerunku modelki ani do jej ciała. No wkurwia to japsko i ta druga lasia z trailerów lepsze wrażenie robi.

Taki ryjec wylosowało w ai robienia chińskich bohaterek nic na to nie poradzimy:nosacz2:

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ciekawe jak z różnorodnością przeciwników. Wziąłem już deluxe a teraz mam obawy co do tego.

Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato :cool: chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał:

Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato :cool: chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie

Nie demko tylko raz sobie ogralem i zostawiłem niedosyt na pelniaka. No i hdr i tv testowałem. Czerń kosmosu z początku miażdży.

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Lg oled c3

Dobry OLED masz. Ja gram na LCD LED SONY XR-75X90K i też nie narzekam na obraz ,choć przydałby mi się SONY XR-77A95L OLED, ale ten w rozmiarze 77 kosztuje ponad 20 tyś, a mniejszych nie chcę.:[:)

Opublikowano

O kurwa, pupcie gejmingu teraz narzekaja na twarz protagosnistki jak przez 90% tej gry patrzy sie na doopsko i psioche rozkraczoną w locie z mieczem?

Tego japierdole jeszcze na tym forum nie grali :kekw::kekw::kekyayaya:

• Plusik 2
  • beka z typa 2