Rtooj 1 616 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia No ma mało charakterystyczną twarz niestety, ale katastrofa to jedynie tan grzywa jak Pani Jadzia z wiejskiego sklepu. Na szczęście w tych innych wygląda lepiej. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Stylizowana na dzieciaka to może była jak gra nazywała się jeszcze Project Eve. Przecież teraz wygląda normalnie jak jakaś 20kilkulatka. No chyba, że takie to tylko na dolnymśląsku i po prostu nie macie odniesienia xD 1 1 3 Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 10 godzin temu, Bzduras napisał: Najbardziej niedorzeczna jest japa tej Eve. Stylizacja na dzieciaka nie pasuje ani do wizerunku modelki ani do jej ciała. No wkurwia to japsko i ta druga lasia z trailerów lepsze wrażenie robi. Taki ryjec wylosowało w ai robienia chińskich bohaterek nic na to nie poradzimy Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Ja pierdziele xd teraz twarz problem. Proszę tu macie moje pieniądze za świetnie wykonana postać. Pierwszy deluxe od lat. 2 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Na konsoli widziałem, że @Nemesis już gra. Bez łamania embargo możesz coś napisać? Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Zagrałem drugi raz w demko i zaczyna mi się podobać. Jedynie co mnie denerwuje to "pływajaca" postać. Tego już nie poprawią, a szkoda. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 10 godzin temu, Donatello1991 napisał: Faktycznie młode japonki z cycami donicami to rzadki widok w popkulturze... no nie wiem, nie wiem a może coś dla poparcia tej tezy? Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: no nie wiem, nie wiem a może coś dla poparcia tej tezy? To tak jakbyś pytał czy rzeka jest mokra. Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Ciekawe jak z różnorodnością przeciwników. Wziąłem już deluxe a teraz mam obawy co do tego. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Ciekawe jak z różnorodnością przeciwników. Wziąłem już deluxe a teraz mam obawy co do tego. Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 1 minutę temu, Szermac napisał: Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie Nie demko tylko raz sobie ogralem i zostawiłem niedosyt na pelniaka. No i hdr i tv testowałem. Czerń kosmosu z początku miażdży. Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Nie demko tylko raz sobie ogralem i zostawiłem niedosyt na pelniaka. No i hdr i tv testowałem. Czerń kosmosu z początku miażdży. Jaki model Tv?? Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 2 minuty temu, panborysek napisał: Jaki model Tv?? Lg oled c3 Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Lg oled c3 Dobry OLED masz. Ja gram na LCD LED SONY XR-75X90K i też nie narzekam na obraz ,choć przydałby mi się SONY XR-77A95L OLED, ale ten w rozmiarze 77 kosztuje ponad 20 tyś, a mniejszych nie chcę. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Możecie sobie zaznaczyć w kalendarzu. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia W kalendarzu są eventy, to zrobiłem aby było. Można też komentować jak to bardzo (nie)czekacie bez śmiecenia w temacie. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia O kurwa, pupcie gejmingu teraz narzekaja na twarz protagosnistki jak przez 90% tej gry patrzy sie na doopsko i psioche rozkraczoną w locie z mieczem? Tego japierdole jeszcze na tym forum nie grali 2 2 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia W sensie na forum nie wolno wyrazić swojego zdania? Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Mam flashbacki z tematu o FF16. az nie mogę doczekać się postów na GOTY 2024 Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Jak można być dorosłym żonatym człowiekiem a przy tym być taką stuleją jak ofi? Nie wiem, choć się domyślam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi