Opublikowano 16 kwietnia 202416 kwi Ja też z automatycznym, chodzi, że wyświetlają się nazwy przedmiotów po podniesieniu nie na długo, w momencie kiedy Adam tłumaczy, że ta skrzynka to jakaś tam i po koreańsku ciężko zobaczyć co mówi Adam i co to za przedmioty w tym samym momencie bez większego zmóżdżania się Może to trywialne, ale też jest szansa na gadanie postaci podczas walki itp itd
Opublikowano 17 kwietnia 202417 kwi Fajna opcja przedmioty ręcznie, a kasa automat. Zawsze po potyczce zbierałem wszystko ręcznie i czytałem co w ogóle podnoszę.
Opublikowano 17 kwietnia 202417 kwi No, ale chyba aż tyle śmieci nie będzie i można automat bez problemu.
Opublikowano 17 kwietnia 202417 kwi Ja po angielsku. Jak będą coś gadać w trakcie grania to nie będę musiał na napisy zerkać.
Opublikowano 17 kwietnia 202417 kwi Granie w Stellara po angielsku to tak samo jak granie w Wiedźmina po angielsku. Zero wczuty
Opublikowano 17 kwietnia 202417 kwi W dniu 14.04.2024 o 19:26, Plugawy napisał: Ciekawe czy cała gra jest taka szarobura na jedno kopyto? Akurat pierwsze miasto to było ruskie więc normalka że szarobure. Ogólnie demko to taki korytarzyk z odnogami. Mechanika ma potencjał. Fajne efekty i wizualia, no i spoko zaprojektowane niemilce. Eve nosi buty jak kopytka, jak klacz podbita haha. Dziwny design ale ok- zdecydowanie lepszy niż nogi kurczaka w pewnej grze niby AAA, która okazała się szmirą.
Opublikowano 17 kwietnia 202417 kwi 4 godziny temu, Szermac napisał: Też tak macie, że zaczyna was swędzieć nos jak to oglądacie?
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi Przypomnę tylko dla potężnych cyfrarzy, że od północy można zrobić preloadzik
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi I kiedy premiera, bo zapomniałem? Ile to jeszcze dni? A co do recek to faktycznie, kiedy embargo schodzi?
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi 3 minuty temu, Bzduras napisał: I kiedy premiera, bo zapomniałem? Ile to jeszcze dni? A co do recek to faktycznie, kiedy embargo schodzi? Środa o 16:00
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi Wizjoner, połączenie Kojimy i Yoko Taro, nie moge się doczekac jego przyszlych projektów.
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi 4 godziny temu, Shen napisał: Wizjoner, połączenie Kojimy i Yoko Taro, nie moge się doczekac jego przyszlych projektów. Na czym polega jego wizjonerstwo? Serio pytam...
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi Na tym że nie pierdoli się w tańcu, tylko tworzy takie gry jakie chce.
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi 2 godziny temu, mugen napisał: Smalec z psa. Pierwszy Wiedźmin mi się przypomniał.
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi 50 minut temu, Czezare napisał: Na czym polega jego wizjonerstwo? Serio pytam... Bo robi sobie zdjęcia z Kojimą i Panem Emilem i wrzuca je na portale społecznościowe, influencer wizjoner.
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi 7 minut temu, Sep napisał: Na tym że nie pierdoli się w tańcu, tylko tworzy takie gry jakie chce. ...czytaj: mało oryginalne, zrzynające pomysły od innych twórców. Kojima wizjoner? Pełna i absolutna zgoda, ale ten chińczyk z Korei?