Pupcio 18 654 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Cieszę się że wyszły kolejne porządne soulsy <3 gameplay nie moja bajka ale dla soundtracku kiedyś ogram w gamepassie Cytuj
Shen 9 707 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Kolejny sztosik na Sonke5, kiedy to wszystko ograc Dzieki ci koreański Kojimbo Cytuj
XM. 11 045 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Czyli elegancka giera jeśli takie oceny mimo zaniżania ocen przez niebinarne dziwolagi. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Przedział 80-85 to sukces dla nowego IP, jest porządnie. A widać dużo odjęcia za seksualizacje Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Patrząc na średnią bardzo dobra gierka, zgodnie z przewidywaniami. Cytuj
Rtooj 1 677 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Nawet nie ma co patrzeć na oceny, wystarczy przeczytać coś takiego. Cytat Thankfully, Stellar Blade was worth the wait, as it's one of the best action-RPGs released since NieR: Automata. Cytuj
Donatello1991 1 446 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ja wybieram ocenę z Gola. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia no dobra bez heheszków już to cieszy Jedna z najbardziej dopracowanych gier TEJ generacji Cytuj
GearsUp 299 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Jedna z najbardziej dopracowanych gier TEJ generacji Z punktu widzenia technicznego? Oglądałeś już video? Bo ja w trakcie i jest kilka rzeczy, które temu przeczą. Cytuj
Shen 9 707 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał: no dobra bez heheszków już to cieszy Jedna z najbardziej dopracowanych gier TEJ generacji Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Cowboy dał okejkę więc jest dobrze. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Teraz, GearsUp napisał: Z punktu widzenia technicznego? Oglądałeś już video? Bo ja w trakcie i jest kilka rzeczy, które temu przeczą. Jak mogłem oglądać 19-minutowe video dodane 9 minut temu :D. Też słucham teraz, ale raczej nie można tego określić inaczej, niż zajebiście zooptymalizowana i dopracowana gra konsolowa (to się już rzadko zdarza), więc kudos dla Koreańczyków. Cytuj
Donatello1991 1 446 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O Nrdebil 2 Cytuj
Shen 9 707 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O Dobrze, że boomer sie nie zna na grach i jego zdanie jest gowno warte. Cytuj
Daffy 10 643 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Odejmujemy -1 z ocen od stulejarzy i prawiczkow czy dodajemy +1 bo lewactwo zaniżyło? 3 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia impressed by a game that taps into the spirit of the PS2 era Cytuj
Szermac 2 859 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Przecież na innych materiałach widać więcej miejscówek ładniejszych niż to z demka xD Cytuj
Pupcio 18 654 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Dobra tutaj nawet ja muszę wkroczyć obronić stelara. Przecież ta łysa c0rwa nie ma pojęcia o grach wideo, nie przywołujcie jego słów na forum graczy 2 3 Cytuj
GearsUp 299 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Gierka na U4 czyli potencjalny PC port to będzie stutter fest. Cytuj
PiotrekP 1 887 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Nrgej to sprzedajna miękka psia końcówa. Jak nie dostanie to nie pochwali. Cytuj
messer88 6 595 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia a jest już recka Kiszczaka?? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi