Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Cieszę się że wyszły kolejne porządne soulsy <3 gameplay nie moja bajka ale dla soundtracku kiedyś ogram w gamepassie

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 150,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Kolejny sztosik na Sonke5, kiedy to wszystko ograc:banderas: Dzieki ci koreański Kojimbo

Opublikowano

Czyli elegancka giera jeśli takie oceny  mimo zaniżania ocen przez niebinarne dziwolagi.

Opublikowano

Przedział 80-85 to sukces dla nowego IP, jest porządnie. 

A widać dużo odjęcia za seksualizacje 

image.png.a87df8a4da9bc7725ba359b0983cf603.png

Opublikowano

Patrząc na średnią bardzo dobra gierka, zgodnie z przewidywaniami.

Opublikowano

Nawet nie ma co patrzeć na oceny, wystarczy przeczytać coś takiego.

Cytat

Thankfully, Stellar Blade was worth the wait, as it's one of the best action-RPGs released since NieR: Automata.

Opublikowano

no dobra bez heheszków już to cieszy

Jedna z najbardziej dopracowanych gier TEJ generacji 

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Z punktu widzenia technicznego? Oglądałeś już video? Bo ja w trakcie i jest kilka rzeczy, które temu przeczą.

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

no dobra bez heheszków już to cieszy

image.thumb.jpeg.95bccef0124dd1c4f95eb661760e9bd8.jpeg

:niki:

Opublikowano

Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał:

Z punktu widzenia technicznego? Oglądałeś już video? Bo ja w trakcie i jest kilka rzeczy, które temu przeczą.

Jak mogłem oglądać 19-minutowe video dodane 9 minut temu :D. Też słucham teraz, ale raczej nie można tego określić inaczej, niż zajebiście zooptymalizowana i dopracowana gra konsolowa (to się już rzadko zdarza), więc kudos dla Koreańczyków. 

Opublikowano
1 minutę temu, Banan91PL napisał:

Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O

Nrdebil

Opublikowano
1 minutę temu, Banan91PL napisał:

Dobrze, że boomer sie nie zna na grach i jego zdanie jest gowno warte.

Opublikowano

Odejmujemy -1 z ocen od stulejarzy i prawiczkow czy dodajemy +1 bo lewactwo zaniżyło?

Opublikowano

impressed by a game that taps into the spirit of the PS2 era:claptrap:

Opublikowano

Przecież na innych materiałach widać więcej miejscówek ładniejszych niż to z demka xD 

Opublikowano

Dobra tutaj nawet ja muszę wkroczyć obronić stelara. Przecież ta łysa c0rwa nie ma pojęcia o grach wideo, nie przywołujcie jego słów na forum graczy

Opublikowano

Gierka na U4 czyli potencjalny PC port to będzie stutter fest.