Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 10 minut temu, Banan91PL napisał: Według nrgeeka najładniejsza lokacja to ta z demka gdzie wg mojej opini była szaro bura i brzydka to co potem będzie ; O Głupoty gada albo nie skończył gry może jedna z ciekawszych pod względem klimatu ale jeżeli chodzi o grafikę to później jest znacznie ładniej Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 2 minuty temu, Whisker napisał: Głupoty gada albo nie skończył gry może jedna z ciekawszych pod względem klimatu ale jeżeli chodzi o grafikę to później jest znacznie ładniej Da radę ziarno wyłączyć? Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Da radę ziarno wyłączyć? A w demie się nie dało? Normalnie można do zera zjechać (rozmycie w ruchu też) Edytowane 24 kwietnia przez Whisker Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Film grainu nie, jest o tym w filmiku DF. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, GearsUp napisał: Film grainu nie, jest o tym w filmiku DF. W opcjach jest jako opcja „ziarno” Edytowane 24 kwietnia przez Whisker Cytuj
Pix 915 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Czuć ducha gier ps2? Do tego na jakieś 20 godzin, bez zbędego przedłużania rozgrywki? Grafika i audio na wysokim poziomie? Ewka wchodzi day one. 1 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Whisker napisał: W opcjach jest jako opcja „ziarno” No to nie wiem jak DF to przeoczyło, chyba że dodali po czasie ich recenzji albo wyłączyli od tego czasu co ty grałeś. w 4 minucie Edytowane 24 kwietnia przez GearsUp 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Fajna gierka na wzięcie z drugiej ręki, po wydaniu 3,5 bomby przy tych reckach bym się nie cieszył Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Teraz, Pix napisał: Czuć ducha gier ps2? Do tego na jakieś 20 godzin, bez zbędego przedłużania rozgrywki? Grafika i audio na wysokim poziomie? Ewka wchodzi day one. No to już jak w większości recenzji piszą, duch ps2? Bardziej można porównać z Nier automata, 20h +8h na znajdźki. Audio mistrzostwo, grafika poprawna. Day One obowiązkowy Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Fajnie że kolejny developer z Korei, po ekipie od Lies of P, tak udanie debiutuje na rynku. To że w Stellera trzeba zagrać, wiedziałem już po demie. 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Teraz, YETI napisał: Fajnie że kolejny developer z Korei, po ekipie od Lies of P, tak udanie debiutuje na rynku. To że w Stellera trzeba zagrać, wiedziałem już po demie. O tak Lies of P mi mega przypadło do gustu a kolejny sztos Stellar pokazuje że Korea daje radę mimo że bazuje na podwalinach innych gier. Kontrowersje wywołują strojami ale zapamięta się bardziej ten tytuł Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 19 minut temu, YETI napisał: Fajnie że kolejny developer z Korei, po ekipie od Lies of P, tak udanie debiutuje na rynku. To że w Stellera trzeba zagrać, wiedziałem już po demie. Mało kto się pewnie rok temu spodziewał takiego wejścia Korei w AAA gaming. 25 minut temu, Pix napisał: Czuć ducha gier ps2? Do tego na jakieś 20 godzin, bez zbędego przedłużania rozgrywki? Grafika i audio na wysokim poziomie? Ewka wchodzi day one. Archon wspominał o 25h, ale nie zrobił wszystkiego. 23 minuty temu, GearsUp napisał: No to nie wiem jak DF to przeoczyło, chyba że dodali po czasie ich recenzji albo wyłączyli od tego czasu co ty grałeś. w 4 minucie Szkoda, mogli to dodać, po demie sporo osób narzekało na brak tej opcji. Edit: Będzie day1 patch, więc może wrzucą Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) I o czym warto wspomnieć, Koreańczycy a Polska wersja jest w grze i to sprawnie zrobiona, zawsze lepiej się chłonie Lore z dokumentów. Żeby Capcom to podpatrzył. Nie to że mi to przeszkadza jakoś bardzo ale zawsze miło rodziny język zobaczyć Edytowane 24 kwietnia przez Whisker 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 3 minuty temu, Whisker napisał: I o czym warto wspomnieć, Koreańczycy a Polska wersja jest w grze i to sprawnie zrobiona, zawsze lepiej się chłonie Lore z dokumentów. Żeby Capcom to podpatrzył. Nie to że mi to przeszkadza jakoś bardzo ale zawsze miło rodziny język zobaczyć Lies of P podobnie, dopracowana na premierę, zooptymalizowana na premierę, lokalizacja na premierę. Myślę, że warto wspierać takie tytuły, gdzie teraz prawie wszystko wychodzi w jakimś wczesnym dostępie, albo bez połowy contentu. 2 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) 34 minuty temu, Pix napisał: Czuć ducha gier ps2? Do tego na jakieś 20 godzin, bez zbędego przedłużania rozgrywki? Grafika i audio na wysokim poziomie? Ewka wchodzi day one. 20h to fabuła, 30h na 100% (tryb normalny), znajdźki i zadania poboczne w stylu Niera (chociaż bardziej rozbudowane bo w Automacie czasami to tylko przejście od punktu A do B) + aktywność jedna z RDR2 Edytowane 24 kwietnia przez Whisker Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia No nic recki przeglądnięte, DF dał okejkę, jedyna niewiadoma, to czy będzie film grain w day1 patch, szykuje się sztosik <3. Ja odpalam z czw na pt. https://yourcountdown.to/stellar-blade 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Garnitur trzeba naszykować jeszcze, kakałko, czipsiki i wjeżdżandos 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Godzinę temu, YETI napisał: To że w Stellera trzeba zagrać, wiedziałem już po demie. Ja wiedziałem już po pierwszym trailerze te x lat temu. Czuć było od pierwszych zapowiedzi, że bedzie tutaj pasja włożona Brawo, dzięki takim odważnym branżowym posunięciom z nowymi ip jest szansa, że inni też będą próbować (szczególnie devi ze wschodu). 3 3 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Jeżeli powstanie druga część, to niech Eva przytyje i ufarbuje włosy na różowo 6 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 6 minut temu, YETI napisał: Jeżeli powstanie druga część, to niech Eva przytyje i ufarbuje włosy na różowo Niesamowite. A napisali cokolwiek o gameplayu czy recenzja jest o walorach protagonistki? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Tyle warte te średnie i opinie "dziennikarzy". Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Najobrzydliwsze jest to "needs to". Faszyzm. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 14 minut temu, YETI napisał: Jeżeli powstanie druga część, to niech Eva przytyje i ufarbuje włosy na różowo Powtórka z Days Gone niestety. Dobre gry cierpią przez takich zjebów. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi