Square 8 567 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Jak będą do odblokowania w grze to mnie to nie obchodzi, że będzie można je kupić za kasę też. No chyba, że to będzie niezdrowy grind. Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego (edytowane) 3 godziny temu, Daffy napisał: Ty serio myślisz że te wszystkie stroje które pokazują i których będzie puerdylion w gierce bo to głównie eksponowana rzecz na pokazie, to będą dostępne tylko i wyłącznie za grową walutę bez możliwości kupienia za realny hajs? xdddd Tak myślę, nie widziałem mikro w grze single player promowanej przez Sony jeszcze, może zobaczę. W Spidermanie też był pierdyliard strojów :). Myślę, że uda im się stonować koreańskie zapędy, skoro już "3pólbomby" jest. Mają deala z tym studiem i poza tym nawet nazwali to ostatnio mianem "second party" więc mają wszelkie prawa do tego tytułu. Edytowane 2 lutego przez KrYcHu_89 Cytuj
mugen 1 952 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Jak chcecie popłakać nad płatnymi strojami to zapraszam do tematów gierek Capcomu. 1 Cytuj
BRY@N 1 453 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Cytat Wielu graczy zastanawiało się, czy postać Eve jest oparta na jakiejś prawdziwej osobie. Okazuje się, że tak - twórcy gry potwierdzili, że postać Eve została oparta o ciało koreańskiej modelki Shin Jae-eun. Shin Jae-eun jest popularną modelką i influencerką, która ma ponad 580 tysięcy obserwujących na Instagramie., "Chcieliśmy, aby było to atrakcyjnie ciało dla gracza" https://www.instagram.com/love_zennyrt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=91b5b173-e45c-4bef-b6bd-224368fd76a6 Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego https://www.instagram.com/p/Cqu6gRgLlN0/?igsh=MTFkZjBsODE0bjNsZA== Jest duży potencjał na GOTY 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Linear game with semi-open world sections, nadzieja odżyła, będą setpiecy i korytarzyki . Natomiast zero uwag na temat zawartości dodatkowej ew. płatnej od IGN Japan, tutaj zatem jestem dobrej myśli, że jednak to co płatne, to tylko Deluxe Upgrade. Niech nie przeginają pałki :). Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Normalne przejście według zapewnień devów ma być dosyć długie, około 25h, info z Korei. https://m.ruliweb.com/news/read/193044 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego I ponoć żadnego kupowania za złotówki strojów. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pix 911 Opublikowano 6 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego Wzorowanie postaci z gry na pięknej Azjatce, a nie na feministce z wąsem? Za to właśnie szanuję skośnookich deweloperów. 4 7 Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego O takie female protagonist nic nie robiłem. Cytuj
Pupcio 18 398 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Ciekawe czy będzie miała brodę jak aloy Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 51 minut temu, Pix napisał: Wzorowanie postaci z gry na pięknej Azjatce, a nie na feministce z wąsem? Za to właśnie szanuję skośnookich deweloperów. Tylko body jest na niej wzorowane, tzn. skanowane Mordka chyba nie, tzn. jest odpowiednio mniej okrągła, żeby pasowało do designu gry, natomiast na szczęście trochę tutaj zrobili postępy, żeby bohaterka nie wyglądała jak mała dziewczynka... 1 Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Będzie wazelina w edycji kolekcjonerskiej? Btw. Tej pani są też nakedy w necie Spoiler 4 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 283 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Teraz, XM. napisał: Będzie wazelina w edycji kolekcjonerskiej? Btw. Tej pani są też nakedy w necie Instagram po releasie tej gry już nie będzie taki sam, wreszcie jakieś fajne cosplaye :D. Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Czy to czarny koń 2024 i GOTY się szykuje dla prawdziwych zagrajmerów? Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 36 minut temu, Jeez_PS napisał: Czy to czarny koń 2024 i GOTY się szykuje dla prawdziwych zagrajmerów? Nie, to ta gra, przy której ludziom (nene)sko rzuciło się na mózg Cytuj
Shen 9 627 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego W dniu 2.02.2024 o 23:04, KrYcHu_89 napisał: Tak myślę, nie widziałem mikro w grze single player promowanej przez Sony jeszcze, może zobaczę. Ich druga gra to mobilka z cycami, gdzie trzepią miesiecznie taką kase ze skinów, więc wcale się nie zdziwie, jak będa chcieli sobie jeszcze tak dodatkowo dorobic, wiedza juz, czego chca gracze a to przykładowa postać z tej gry Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 31 minut temu, Bzduras napisał: Nie, to ta gra, przy której ludziom (nene)sko rzuciło się na mózg Tak jak przy Bayo czy Automacie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi