Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 21 minut temu, Square napisał: Tyle warte te średnie i opinie "dziennikarzy". Jednakże nawet przy tych "recenzjach" od politycznych zjebów jest tyle ocen pozytywnych, że studio i Sony na pewno uzna to za sukces i nie zaszkodzi to w preorderach, jak przy Days Gone. 15 minut temu, Shen napisał: Powtórka z Days Gone niestety. Dobre gry cierpią przez takich zjebów. Jest spora różnica pomiędzy low 70, a low-mid 80 w tej branży. Gry low 70 praktycznie nie dostają ani sequeli, ani nawet DLC, nie zawsze słusznie i można pierdzielić głupoty, że nikt na recenzje nie patrzy, wszyscy patrzą przy tytułach AAA, trzeba się cieszyć, że jednak większość outletów oceniła grę, a nie politykę. Edytowane 24 kwietnia 202424 kwi przez KrYcHu_89
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 1 minutę temu, YETI napisał: Jest afera no i jak tu nie kupić tej gry Spaczowane już xD.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 42 minuty temu, YETI napisał: Jeżeli powstanie druga część, to niech Eva przytyje i ufarbuje włosy na różowo O co w ogóle chodzi w tym tekście? Jakie 20 lat później? Do jakiej "pierwszej" gry to się niby odnosi?
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Nie chciałem brać bo trzeba nadrobić Final VII ale jak czytam te płacze o główną bohaterkę to podobnie jak w przypadku Hogwarts Legacy mam ochote kupić byle podbić sprzedaż. Przecież jakim pierdem z dupy trzeba być by pisać o takich głupotach a nie skupiać się na rozgrywce, takie portale powinny być pomijane na metacritic.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: Da radę ziarno wyłączyć? 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Mało kto się pewnie rok temu spodziewał takiego wejścia Korei w AAA gaming. Archon wspominał o 25h, ale nie zrobił wszystkiego. Szkoda, mogli to dodać, po demie sporo osób narzekało na brak tej opcji. Edit: Będzie day1 patch, więc może wrzucą
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Teraz, Square napisał: Photo Mode też w Day1 patchu czy to jednak później? Nie ma żadnej wzmianki więc napewno później
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Ale w ogóle co to jest HARD R? Jakiś biedny pan koreańczyk klepie sobie teksturki i nagle świat go okrzykuje rasistą bo ułożył kilka randomowych literek obok siebie i lewactwo się zesrało. Co za pojebany świat
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 29 minut temu, Whisker napisał: O i nawet tę nieszczęsną chromę da się wyłaczyć. Pięknie
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 13 minut temu, Rooofie napisał: Ale w ogóle co to jest HARD R? Jakiś biedny pan koreańczyk klepie sobie teksturki i nagle świat go okrzykuje rasistą bo ułożył kilka randomowych literek obok siebie i lewactwo się zesrało. Co za pojebany świat Ja pierdole, czego te kurwy jebane nie wymyślą, to już jest jakaś obsesja:
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 15 minut temu, Rooofie napisał: Ale w ogóle co to jest HARD R? Jakiś biedny pan koreańczyk klepie sobie teksturki i nagle świat go okrzykuje rasistą bo ułożył kilka randomowych literek obok siebie i lewactwo się zesrało. Co za pojebany świat Amerykanie sobie wymyślili, że cały świat ma się do nich dopasować i że hard r to czarnuch. Edit: no właśnie, jak wyżej. Pojebany amerykański świat. Edytowane 24 kwietnia 202424 kwi przez dominalien
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 4 minuty temu, Rozi napisał: Ja pierdole, czego te kurwy jebane nie wymyślą, to już jest jakaś obsesja: sound extra racist Ci rasiści co nie wymawiają poprawnie R, pewnie już zapisy do logopedy co by nie być gorszym Edytowane 24 kwietnia 202424 kwi przez Bartolinsky
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Niech już ktoś skolonizuje Marsa i wyślę tam to całe jebane lewactwo. Niech sobie tam tworzą swoje państwo, swój alfabet, a nie kurwa wymyślanie że byle jakie słowo jest rasistowskie.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 24 minuty temu, Rozi napisał: Ja pierdole, czego te kurwy jebane nie wymyślą, to już jest jakaś obsesja: Myślałbym, myślał... ...na bezludnej wyspie bym wylądował i myślałbym dalej... ... I bym kurwa nie wymyślił tego
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 54 minuty temu, XM. napisał: Myślałbym, myślał... ...na bezludnej wyspie bym wylądował i myślałbym dalej... ... I bym kurwa nie wymyślił tego bo mieszkasz w Polsce. W Ameryce róznica miedzy nigger, a nigga czy "hard-r" to oczywista oczywistość. @Rooofie no co takiego napisałem, gdzie jest tutaj nieprawdziwa informacja? minusy roziego ignoruję bo to jedynie komplement.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 1 minutę temu, Pupcio napisał: No a twórcy mieszkają w korei więc ci ich ma to obchodzić nic. to że trzech ludków na twitterze się o coś wkurzy, znaczy dosłownie nic. w ogóle bawi mnie ta wymyślona wojna "stellar blade vs lewacy" xD. nawet resetera jara się tą gierką od początku.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Bojkot z lewej, bojkot z prawej... Trzeba mieć nudne życie żeby się tym jarać. Jak coś ma osiągnąć sukces to i tak to osiągnie.