KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) 21 minut temu, Square napisał: Tyle warte te średnie i opinie "dziennikarzy". Jednakże nawet przy tych "recenzjach" od politycznych zjebów jest tyle ocen pozytywnych, że studio i Sony na pewno uzna to za sukces i nie zaszkodzi to w preorderach, jak przy Days Gone. 15 minut temu, Shen napisał: Powtórka z Days Gone niestety. Dobre gry cierpią przez takich zjebów. Jest spora różnica pomiędzy low 70, a low-mid 80 w tej branży. Gry low 70 praktycznie nie dostają ani sequeli, ani nawet DLC, nie zawsze słusznie i można pierdzielić głupoty, że nikt na recenzje nie patrzy, wszyscy patrzą przy tytułach AAA, trzeba się cieszyć, że jednak większość outletów oceniła grę, a nie politykę. Edytowane 24 kwietnia przez KrYcHu_89 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Jest afera no i jak tu nie kupić tej gry Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 1 minutę temu, YETI napisał: Jest afera no i jak tu nie kupić tej gry Spaczowane już xD. Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 42 minuty temu, YETI napisał: Jeżeli powstanie druga część, to niech Eva przytyje i ufarbuje włosy na różowo O co w ogóle chodzi w tym tekście? Jakie 20 lat później? Do jakiej "pierwszej" gry to się niby odnosi? Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Nie chciałem brać bo trzeba nadrobić Final VII ale jak czytam te płacze o główną bohaterkę to podobnie jak w przypadku Hogwarts Legacy mam ochote kupić byle podbić sprzedaż. Przecież jakim pierdem z dupy trzeba być by pisać o takich głupotach a nie skupiać się na rozgrywce, takie portale powinny być pomijane na metacritic. 6 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: Da radę ziarno wyłączyć? 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Mało kto się pewnie rok temu spodziewał takiego wejścia Korei w AAA gaming. Archon wspominał o 25h, ale nie zrobił wszystkiego. Szkoda, mogli to dodać, po demie sporo osób narzekało na brak tej opcji. Edit: Będzie day1 patch, więc może wrzucą Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Photo Mode też w Day1 patchu czy to jednak później? Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Teraz, Square napisał: Photo Mode też w Day1 patchu czy to jednak później? Nie ma żadnej wzmianki więc napewno później Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ale w ogóle co to jest HARD R? Jakiś biedny pan koreańczyk klepie sobie teksturki i nagle świat go okrzykuje rasistą bo ułożył kilka randomowych literek obok siebie i lewactwo się zesrało. Co za pojebany świat 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 29 minut temu, Whisker napisał: O i nawet tę nieszczęsną chromę da się wyłaczyć. Pięknie Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 13 minut temu, Rooofie napisał: Ale w ogóle co to jest HARD R? Jakiś biedny pan koreańczyk klepie sobie teksturki i nagle świat go okrzykuje rasistą bo ułożył kilka randomowych literek obok siebie i lewactwo się zesrało. Co za pojebany świat Ja pierdole, czego te kurwy jebane nie wymyślą, to już jest jakaś obsesja: 2 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) 15 minut temu, Rooofie napisał: Ale w ogóle co to jest HARD R? Jakiś biedny pan koreańczyk klepie sobie teksturki i nagle świat go okrzykuje rasistą bo ułożył kilka randomowych literek obok siebie i lewactwo się zesrało. Co za pojebany świat Amerykanie sobie wymyślili, że cały świat ma się do nich dopasować i że hard r to czarnuch. Edit: no właśnie, jak wyżej. Pojebany amerykański świat. Edytowane 24 kwietnia przez dominalien 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Tryb foto będzie głównym pretekstem do NG+. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Rozi napisał: Ja pierdole, czego te kurwy jebane nie wymyślą, to już jest jakaś obsesja: sound extra racist Ci rasiści co nie wymawiają poprawnie R, pewnie już zapisy do logopedy co by nie być gorszym Edytowane 24 kwietnia przez Bartolinsky 7 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ja pierdole xD niech ta amerykańska zaraza zniknie z gier 1 1 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Niech już ktoś skolonizuje Marsa i wyślę tam to całe jebane lewactwo. Niech sobie tam tworzą swoje państwo, swój alfabet, a nie kurwa wymyślanie że byle jakie słowo jest rasistowskie. 1 1 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 24 minuty temu, Rozi napisał: Ja pierdole, czego te kurwy jebane nie wymyślą, to już jest jakaś obsesja: Myślałbym, myślał... ...na bezludnej wyspie bym wylądował i myślałbym dalej... ... I bym kurwa nie wymyślił tego 2 Cytuj
Jukka Sarasti 364 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Wiem już jak udoskonalić rozmowę, dziękuję twitterowe literaki. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 54 minuty temu, XM. napisał: Myślałbym, myślał... ...na bezludnej wyspie bym wylądował i myślałbym dalej... ... I bym kurwa nie wymyślił tego bo mieszkasz w Polsce. W Ameryce róznica miedzy nigger, a nigga czy "hard-r" to oczywista oczywistość. @Rooofie no co takiego napisałem, gdzie jest tutaj nieprawdziwa informacja? minusy roziego ignoruję bo to jedynie komplement. 1 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia No a twórcy mieszkają w korei więc ci ich ma to obchodzić Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 1 minutę temu, Pupcio napisał: No a twórcy mieszkają w korei więc ci ich ma to obchodzić nic. to że trzech ludków na twitterze się o coś wkurzy, znaczy dosłownie nic. w ogóle bawi mnie ta wymyślona wojna "stellar blade vs lewacy" xD. nawet resetera jara się tą gierką od początku. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Bojkot z lewej, bojkot z prawej... Trzeba mieć nudne życie żeby się tym jarać. Jak coś ma osiągnąć sukces to i tak to osiągnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi