Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 149,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

W grze jest 67 typów przeciwników, gdzieś zabrakło do magicznej liczby dwóch przeciwników, ale nie można mieć wszystkiego.

Co do słupków sprzedaży, po pozytywnych reckach jeszcze wyżej wybiły:

Opublikowano

No i dobrze. Pokazują że dev bez dużego expa może zrobić grę z cycatą babą i do tego z fajną mechaniką walki. Może jest jeszcze nadzieja dla branży. 

Opublikowano

67 rodzajów przeciwników to spora różnica w porównaniu do Dragons Dogmy gdzie były 4.

Opublikowano

Niech team ninja wynajmie ich teraz do zrobienia nowego ninja gaiden. Po mistrzowsku zrobią fizykę tzytzków

Opublikowano

Za demko jest jakiś bonus czy tylko to przeniesienie sejwa?

Opublikowano

Nie wiem czasem czy to progressu postaci tylko nie przenosi, trofeum za Abbadona chyba powinino być, nie wiem i tak lecę od początku.

20240425_235139.jpg

To miłej przygody i łamania paluchów :gachigasm::lapka:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano
12 minut temu, Szermac napisał:

Nie wiem czasem czy to progressu postaci tylko nie przenosi, trofeum za Abbadona chyba powinino być, nie wiem i tak lecę od początku.

20240425_235139.jpg

To miłej przygody i łamania paluchów :gachigasm::lapka:

Rozumiem ze pady podladowane czekaja w kolejce. Nie ma chwili do stracenia :lapka:

Opublikowano

Pewnie dopiero w tym większym obozie przed bossem do odebrania z tej maszyny do upgradów ;)

Opublikowano

Dobra trza się zdrzemnąć.
Jest odlot :gachigasm: Walka, OST, eksploracja, ganianie za znajdźkami, bossiki :banderas: A jak wjeżdża po tej szaroburości demowej inna kolorystyka to już w ogóle :fsg:
Co do strojów za Deluxe i Pre-order to nie wiem. Odblokowałem możliwość robienia strojów, ale nie widzę tych nigdzie xd

Edytowane przez Szermac

Opublikowano
3 godziny temu, SebaSan1981 napisał:

FB_IMG_1714094120157.thumb.jpg.8066e273d6d45cdbe67bebd92c4ef429.jpg

Jak tam gracze? Evka pozdrawia :P

wIlZaP.gif

Opublikowano

Dobra stroje za Deluxe i Pre-order znajduje się poooo 1 akcie jak coś :lapka:

Opublikowano

Jak gra chodzi na PS5? Dropy, bugi, glitche? Czy wszystko śmiga jak ta lala?