Sep 1 628 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Czy to prawda że day one patch cenzuruje niektóre stroje czy to jakaś gówniana plotka? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia VRR też macie wyłączony? Nie pamiętam jak było w demie. Jak nie przenosiliście postępów z dema to też wszystkie kombinacje ataków są od razu dostępne? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Vrr włączony mam. Nie są. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Są jak najbardziej, startuje się tak jak w demie, te podstawy są odblokowane. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Też rozbijacie wszystkie skrzynie? W soulsach tak nawet nie miałemxd Na ten moment dobra gra. Zobaczymy po przejsciu czy bardzo czy rewelacja. Ma potencjal, bo gra się świetnie, ale żeby nie była aż za bardzo monotematyczna. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Zobaczysz Pan później Ogólnie to jest zadziwiająco łatwo póki co, niektóre skille zdają się być mocno OP Edytowane 26 kwietnia przez Szermac Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 12 minut temu, Szermac napisał: Zobaczysz Pan później Ogólnie to jest zadziwiająco łatwo póki co, niektóre skille zdają się być mocno OP Bo to nie jest trudna gra nawet na trybie trudnym, w żadnym stopniu nie porównałbym tego do Sekiro czy soulsow. A od połowy gry z kupionymi na maksa skilla to w ogóle sielanka Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Sieka jest niezła, czuć że się jest kokosanką i się kładzie maszkary mega satysfakcjonująco Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia A moje pudełeczko nadal w łapach kuriera Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Vrr włączony mam Hmm, mi TV pokazuje jako off, a w opcjach gry nie widzę aby było do zmiany. W konsoli mam tylko wł dla wspierających gier. Skrzynki rozwalam w większości wszystkie, ogólnie zwiedzam, jestem w zasadzie po bossie z dema i mam miecz na trzecim poziomie. Ciekawe gdzie kod do tej zamkniętej skrzyni jest, której w demie nie dało się otworzyć. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 6 minut temu, Square napisał: Ciekawe gdzie kod do tej zamkniętej skrzyni jest, której w demie nie dało się otworzyć. Duuuuuużo dalej xd Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 3 minuty temu, Szermac napisał: Duuuuuużo dalej xd Ty to pewnie do jutra skończysz? Obecnie byś ocenił wyżej niż 82? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Też wam się wydaje, że poprawili trochę input lag względem dema? Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Moja ocena nie będzie zbyt obiektywna, czekałem na taką siekane od DMCV, a na Stellara od 3 lat i jestem w siódmym niebie. Nie ma szans na skończenie do jutra raczej, bo siedzenie na jednej miejscówce i lizanie ścian co by wszystko zebrać, zdaje się pochłaniać niesamowitą ilość czasu. I tak naprawdę nie jestem jakoś daleko nawet xD Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Też wam się wydaje, że poprawili trochę input lag względem dema? Nie odczuwałem go w demie, więc temat mi obcy. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Gra jest zajebista, nie trzeba nawet być zajawionym na slashery/ soulslike'i, a poziom dopracowania to jest jakaś miazga, serio kiedy był ostatnio tak dopracowany tytuł AAA na premierę? Zawsze coś było spierdolone, tutaj tego nie uświadczysz. 1 Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gra jest zajebista, nie trzeba nawet być zajawionym na slashery/ soulslike'i, a poziom dopracowania to jest jakaś miazga, serio kiedy był ostatnio tak dopracowany tytuł AAA na premierę? Zawsze coś było spierdolone, tutaj tego nie uświadczysz. Twórcy powinni całkowicie wrócić do skondensowanych światów i było by lepiej. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) W ogóle nawet takie ustawianie elementów środowiska podczas niektórych "łamigłówek" aby dostać się w jakieś ukryte miejsca, bueno Edytowane 26 kwietnia przez Szermac Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Instalacja już idzie. Pierwsze pudełko od SM2. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 36 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Też wam się wydaje, że poprawili trochę input lag względem dema? 1 Cytuj
Plackus 447 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia @KrYcHu_89 - prawdziwy zagrajmer wyczuł w paluszkach od razu poprawiony input ;D 1 Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia W sumie dziwnie, że można to ukończyć w 20-30 godzin. Mam gdzieś z 6h i dotarłem dopiero do miasta otwierającego mape xD 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Więcej grania a mniej pocierania 2 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi