KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 21 minut temu, Szermac napisał: W sumie dziwnie, że można to ukończyć w 20-30 godzin. Mam gdzieś z 6h i dotarłem dopiero do miasta otwierającego mape xD Dobrze, że dali NG+, to się od razu przejdzie 2x :). Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: to się od razu przejdzie 2x :). Są 3 zakończenia 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 1 minutę temu, Szermac napisał: Są 3 zakończenia Kilka godzin przeleciało nie wiem kiedy, rzeczywiście jak już się ograło w demku trochę to ten combat wchodzi cudownie. System walki to jest 10/10, rozwój postaci to jest 10/10. Naprawdę większość doświadczonych devsów powinna się uczyć od twórców mobilek :). 2 Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Design głównych postaci w mieście to jest coś wspaniałego Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 13 minut temu, Szermac napisał: Design głównych postaci w mieście to jest coś wspaniałego Fanstatico, Nier Automata w designie głównych postaci się chowa. No to jednak generacja różnicy, ale przypominam, to twórcy "mobilek" :):). 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 4 godziny temu, Square napisał: VRR też macie wyłączony? Nie pamiętam jak było w demie. Jak nie przenosiliście postępów z dema to też wszystkie kombinacje ataków są od razu dostępne? Ja przeniosłem postępy z demka, wtedy przenosi absolutnie wszystko, skille, znajdźki, kasę, jedyne czego nie przenosi to bossfight trzeba robić od nowa, bo ostatni zapis jest jakby sprzed tej pierwszej dużej walki. Więc w sumie nic nie tracisz, zaraz po bossfighcie masz też soulsowe skróciki, więc można sobie wszystko ładnie poodblokowywać, jak coś się ominęło w demku :). Polecam przenosiny, chyba, że ktoś naprawdę chce jeszcze raz ograć tutorial i zapomniał podstaw przez te kilka tygodni. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Pan Square już dużo dalej z przodu Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Prosiłbym też moderatorów o zbanowanie userów @Daffy @Pupcio i @Paolo de Vesir z tematu, ich żółć powinna być wylewana w odpowiednim temacie poza tym growym . 3 minuty temu, Szermac napisał: Pan Square już dużo dalej z przodu hahaha, zaraz skończy, mówisz :)? Ten outfit z Killa Billa zajebisty, ciekawe gdzie wpada Edytowane 26 kwietnia przez KrYcHu_89 3 Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Aż tak nie, ale podglądnąłem i już daaaalej za demkiem xd Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Teraz, Szermac napisał: Aż tak nie, ale podglądnąłem i już daaaalej za demkiem xd Ja na razie przerwa, niestety na 2 dni, ale w następnym tyg wpadam na pełnej, zatrzymałem się po wysiadce z Spoiler tramwaju Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) To nic nie widziałeś jeszcze, to rychłego powrotu Edytowane 26 kwietnia przez Szermac Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Figurka z opening eventu w Seulu A tutaj ładny cosplay 2 minuty temu, Szermac napisał: To nic nie widziałeś jeszcze, to rychłego powrotu No ja myślę, gra wciąga mocno, dużo ludzi pewnie do weekendu już ogra całość 1 1 Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Ja se latam w takim póki co Spoiler Dużo ich jest ogólnie, można dorwać kilka od pewnej postaci w mieście, ale trzeba trochę materiałów, aby je wytworzyć. Póki co pizgam side-questy, jest wpyte Edytowane 26 kwietnia przez Szermac Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Ten pierwszy strój jest jak dla mnie przepaskudny. Trzeba szybko to zmienić. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Jeszcze się nazmieniasz xD Czy budki telefoniczne działają jak posągi Mariki w Eldenie ? Bo po śmierci przeniosło mnie do takowej, ale nie wiem czy to dlatego, że przed takim specyficznym miejscem akurat była, czy to tak na tych otwartych terenach działa ? :hmm: Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 14 minut temu, PiotrekP napisał: Ten pierwszy strój jest jak dla mnie przepaskudny. Trzeba szybko to zmienić. Jak nie masz edycji deluxe, to chwilę poczekasz na zmianę. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Strój z deluxe jest dużo dalej niż pierwszy jaki można znaleźć Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 12 minut temu, Szermac napisał: Jeszcze się nazmieniasz xD Czy budki telefoniczne działają jak posągi Mariki w Eldenie ? Bo po śmierci przeniosło mnie do takowej, ale nie wiem czy to dlatego, że przed takim specyficznym miejscem akurat była, czy to tak na tych otwartych terenach działa ? :hmm: W jakim sensie? Po zgonie wracamy tam gdzie ostatnio siadaliśmy, czy coś się potem zmienia? Teraz, Szermac napisał: Strój z deluxe jest dużo dalej niż pierwszy jaki można znaleźć Gdzie znalazłeś pierwszy? Daj w spojler Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: W jakim sensie? Po zgonie wracamy tam gdzie ostatnio siadaliśmy, czy coś się potem zmienia? Gdzie znalazłeś pierwszy? Daj w spojler Oprócz tego obozu normalnego, są też wolno stojące budki telefoniczne do szybkiej podróży, przy których się nie odpoczywa i przy takiej też po zgonie mnie zrespiło. Co do pierwszego stroju Spoiler To jest w pokoju na tym wiszącym peronie kolejki, którym nie dawno jechałeś Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Prawda to? Nieładnie jeśli nie pozwalają pielęgnować stulejki 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Jakie to bezużyteczne zmiany xd Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Pewnie Sony kazało ale tak serio to żenada. Albo jebac system i cipa na oczy albo niech zmienia postać na grubą ruda babe. Niech się zdecydują. 1 Cytuj
Daffy 10 636 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Czy można uruchomić grę w trybie offline bez pobierania patcha? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 12 minut temu, Szermac napisał: Oprócz tego obozu normalnego, są też wolno stojące budki telefoniczne do szybkiej podróży, przy których się nie odpoczywa i przy takiej też po zgonie mnie zrespiło. Co do pierwszego stroju Pokaż ukrytą zawartość To jest w pokoju na tym wiszącym peronie kolejki, którym nie dawno jechałeś Tak mam go, ale jeszcze nie wycrafciłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi