Szermac 2 856 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia No ja sobie na pewno zostawie znajdźki na NG+, nie zbiore wszystkiego pewnie. Chociaż staram się wyzbierać wszystko w danej miejscówce. Ale lece wszystkie questy. Niektóre, np z Enyą to Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 1 minutę temu, PiotrekP napisał: Klimat trochę jak z Mad Maxa na tej pustyni. Dziś sprawdzę jak ten koreański/japoński brzmi, bo tylko chyba jeden mamy do wyboru. Chyba, że można coś dociągnąć? Koreański rzecz jasna ja NG+ lecę w tym języku Teraz, Szermac napisał: No ja sobie na pewno zostawie znajdźki na NG+, nie zbiore wszystkiego pewnie. Chociaż staram się wyzbierać wszystko w danej miejscówce. Ale lece wszystkie questy. Niektóre, np z Enyą to No i fajnie się ten wątek też kończy Dla mnie Stellar Blade to połączenie Niera Automaty bo najbliżej mu w większości kwestii z systemem walki z innych gier, trochę DMC a trochę Sekiro z systemem kontr (ale umówmy się poziom trudności jest niski ). Ok, lecę łowić Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Przerwa na razie do wieczorka P E R E Ł K A Cytuj
Rtooj 1 666 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia (edytowane) Kliknąłem przypadkowo na filmik Stellar blade all outfits, nie wiem po co oficjalne trailery z omówieniem systemu walki. Edytowane 27 kwietnia przez Rtooj Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Niestety, wersja 1.0 z płytki, bez instalacji patcha, nie pozwala na wyłączenie film grainu Cytuj
oFi 2 496 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Czyli lepiej grać bez patcha? Podobno nawet jakieś elementy gore zostaly ocenzurowane (wyczytalem z reedita)? Ktoś ma porównanie jakieś by zarzucić? 1 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Gdzieś mi się o oczy obiło, że mniej krwi jest na bohaterce w trakcie/po walce. Cytuj
ornit 2 994 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia https://www.change.org/p/free-stellar-blade Jakby kogoś to interesowało to jest do podpisania petycja przeciw cenzurze 1 Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia (edytowane) Pograłem 3h i już czuję, że nie oderwę się szybko od telewizora. Zaczynam ten system walki bardziej rozumieć, gdzie w demie miałem z tym trudności. Idzie mi o wiele lepiej niż w demie. Graficznie gra naprawdę robi spore wrażenie. Fabularnie mam podobną ciekawość jak podczas przechodzenia pierwszego Horizona, gdzie także chciało się wiedzieć co doprowadziło do zagłady ludzkości. Edytowane 27 kwietnia przez Lukas_AT 1 Cytuj
ogqozo 6 577 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Stein's Gate przewidział dzisiejsze społeczeństwo 2 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 46 minut temu, ogqozo napisał: Stein's Gate przewidział dzisiejsze społeczeństwo Lewactwo nas zniszczy... dajcie Julka mającym obecnie 15-20 lat trochę więcej czasu. Feminizm nas zajebie Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Pewnie trochę jej w tym będzie gorąco na tej pustyni, ale póki co styknie Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia (edytowane) Nie było pytania xd Del. Edytowane 27 kwietnia przez Szermac Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Da sie wrocic pozniej do tej lokacji poczatku bo mam jakas skrzynke ktora nie daje mi spokoju kolo Hydry w budynku xD Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Na jakich poziomach gracie, trudno jest? Po soulslike będzie ciężko ? Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia (edytowane) Nie będzie ciężko, raczej wręcz przeciwnie. Po za tym Eve dość szybko staje się potężna i rozwalasz wszystko na malownicze sposoby w pięknym tańcu siekania. Trafią się trudniejsi, ale nie do takiego poziomu jak w Sekiro czy innych. Ale jestem ciupke w ponad połowie to nie wiem jak tam dalej. Edytowane 27 kwietnia przez Szermac Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 2 godziny temu, PiotrekP napisał: Pewnie trochę jej w tym będzie gorąco na tej pustyni, ale póki co styknie Chyba najbardziej stonowany i sensowny z tych strojów - moja "Ewka" przez jakiś czas też w nim biegała, ale przed chwilą zmieniłem na to: W ogóle widzieliście nagrodę za zebranie wszystkich puszek? Jest motywacja Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia (edytowane) Jakby ktoś chciał wklejać nagrodę za puszki to proszę w spojlerze wkleić Edytowane 27 kwietnia przez Szermac Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Dużo fajnych strojów jest, ciężko zdecydować w czym biegać. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 38 minut temu, Szermac napisał: Jakby ktoś chciał wklejać nagrodę za puszki to proszę w spojlerze wkleić "Nano Suit" Spoiler Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Zmieniam co jakiś czas, mam 3 takie sztosy ulubione xD 1 Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Mówiłem, że od graczy będzie 9+ 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 8 godzin temu, Wredny napisał: "Nano Suit" Ukryj zawartość Aktywiści skupili się na "znerfieniu" suita z trailera i jakiegoś debilnego napisu, a tutaj takie rzeczy xD. @Donatello1991 z tym user score to było do przewidzenia, zresztą kto gra to widzi, jeszcze nie widziałem negatywnej opinii od grających. Mix Niera, Soulsów i premierowej gry z czasów X360/PS3 :). A i coś dla fanów RE się znajdzie. Jest też zadziwiająco różnorodnie. 2 2 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Pogralem wczoraj po pracy niby jestem na koncu pierwszej miejscowki ale ta jedna skrzynka ktorej nie moge otworzyc nie daje mi spokoju xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi