Schranz1985 680 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Jedyna słuszna recenzja od światowca i ludologa.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 2 1 4 1 2 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja (edytowane) Jak teraz pięknie wszystko siada w Macierzy. Aż się chce odpoczywać i powtarzać te walki, bo kombosy wchodzą jak nóż w masło. No i znalazłem kolejne wdzianko do zmiany, tylko muszę do kolejnego pulpitu naprawczego dotrzeć. P.S. Popatrzyliście w dół w pewnym miejscu? Edytowane 2 maja przez PiotrekP Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 13 minut temu, PiotrekP napisał: P.S. Popatrzyliście w dół w pewnym miejscu? Najak, to jest właśnie to serducho włożone Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Nie sądziłem, że powiem to po premierze, ale prócz zajebistego gameplay loopa, to te stroje są głównym atutem gry i nie pamiętam, kiedy miałem taki fun z przebierania się w grze, rzeczywiście się napracowali . Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 48 minut temu, PiotrekP napisał: P.S. Popatrzyliście w dół w pewnym miejscu? 34 minuty temu, Szermac napisał: Najak, to jest właśnie to serducho włożone A o co chodzi? Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Pograłem dziś trochę więcej na Wasteland i wrażenia znacznie lepsze niż na początku. Alergicznie reaguję otwarte mapy, stąd moja pierwotna emocjonalna reakcja. Mapka nie jest znowu taka otwarta i fajnie prowadzi gracza. Najwięcej stresu w grze powoduje u mnie strach związany ze strojami, które mogę przegapić XD. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja (edytowane) @Wojtq są niemal bezspoilerowe poradniki na yt, wszystko możesz sobie obczaić jak chcesz. Dziś ponad 3h w Matrycy/Macierzy a jestem w obozie Spoiler przed tymczasową zbrojownią Pomimo zebrania ulepszeń to jak jest kilku wrogów to trzeba się pilnować, bo jest ciasno, kamera czasem źle się ustawia a oni nie czekają grzecznie w kolejce. Walka Spoiler z bossem który w demie robił ze mnie miazgę, tutaj padł za 1 razem i tyle samo razy się leczyłem. No i ten strój o którym pisałem wcześniej. Szkoda że ten na który poluję jest na drugiej otwartej mapie. Edytowane 2 maja przez PiotrekP 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 4 godziny temu, Szermac napisał: później jeszcze jest szansa na latanie po mapach Warto dodać, że po przejściu gry nie ma takiej możliwości. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Ciuchy w NG+ faktycznie mają pozmieniane kolory, ale i tak super bo niektóre lepiej wyglądają nawet. Ciekaw jestem swoich ulubionych Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja @Szermac zrobiłeś z Lilly relacje na 100% żeby mieć dodatkowy obszar? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja (edytowane) 7 godzin temu, PiotrekP napisał: @Szermac zrobiłeś z Lilly relacje na 100% żeby mieć dodatkowy obszar? Si señor W ogóle to ostatni boss jest inny dla każdego zakończenia ponoć, które są zależne od znajomości z Lily właśnie i od wyboru pod koniec Edytowane 3 maja przez Szermac Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Ukończone. Niesamowita gra, których ta generacja potrzebuje. Obok Returnal moja gra generacji. Z minusów tylko mnie sekcje platformowe czasem irytowały i mobki się powtarzały. Cała reszta 10/10. Dla takich gier kupuje się konsole. 2 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja 19 godzin temu, PiotrekP napisał: strój o którym pisałem wcześniej. Szkoda że ten na który poluję jest na drugiej otwartej mapie. Czyżby ten za questa z tablicy "Precious Treasure"? Spoiler Po co komu nagroda za puszki, skoro takie coś można wyrwać za śmiesznego fetch-questa Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Ps jak to jest, że wielkie studia nie potrafią zrobić porządnie hdr, a tu jest najlepsza implementacja jaką widziale. Wgniata w fotel. Dla takich gier kupuje się Oledy. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Ja w ogóle nie wiem, jak to jest, że wielkie studia wypuszczają techniczne pasztety, które albo nie działają poprawnie na premierę i trzeba ciąć (Star Wars Jedi Survivor), albo spieprzone designersko gierki, które dopiero po roku dostaną podstawowe funkcjonalności (60fps, mapa czy pojazdy w Starfield), a taki no-name z Korei przy swojej pierwszej gierce AAA robi od razu wszystko jak należy. Przypomina mi się sytuacja z KENA Bridge of Spirits - debiut studia i od razu moja gra roku 4 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja No taki jedi to powinien zamiatać optymalizacyjnie i graficznie, a tu beka była. Niech idą w bardziej skondensowane gry, poświęca czas, chęci i wszystko będzie cacy. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja @Wredny dokładnie ten. Choć pewnie jeszcze trochę minie zanim tam dotrę. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: No taki jedi to powinien zamiatać optymalizacyjnie i graficznie, a tu beka była. Niech idą w bardziej skondensowane gry, poświęca czas, chęci i wszystko będzie cacy. Dopracowanie to zawsze była i jest domena tytułów ekskluzywnych. Jakby gra wyszła jednocześnie choćby na PC, taką implementację trybów, HDRów i innych bajerów zobaczylibyśmy pewnie jak świnia niebo, albo za pół roku. Czy tak dalej będzie to już zobaczymy w przyszłości. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Masa strojów pobudza spermiarstwo, ale mój ulubiony to Odkrywczyni Pustkowia. Czekam na wersje NG+. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Czarna róża, Czarna Fala, Złomiarka Mechanik, moje ulubiene Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Czarna suknia dużo lepsza od Czarnej róży bym powiedział. A z mechaniczką to o śmieciową chodzi? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja (edytowane) Czarna suknia też spoko, ale Czarna róża lepsza xd A ta o tą śmieciową. Edytowane 3 maja przez Szermac Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Jak to jest z tym 3 zakończeniem? 3 razy trzeba przejść? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Jest opcja na dwa przejścia, ale trzeba zrobić kopię sejwa pod koniec z tego co mi się wydaje. Ja będę robił trzy przejścia, bo już zacząłem NG+, a nie mam aktualnie Plusa. Nie macie wrażenia, że tryb pod L3+R3 jest słabszy niż normalnie? Mogliby go trochę wzmocnić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi