Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jak to jest z tym 3 zakończeniem? 3 razy trzeba przejść?

Spoiler

-100% znajomości z Lily + NIE podanie ręki Adamowi.

-100% znajomości z Lily + Podanie ręki Adamowi

- Mniej niż 100% znajomości z Lily + Podanie ręki Adamowi

1 minutę temu, Square napisał:

Nie macie wrażenia, że tryb pod L3+R3 jest słabszy niż normalnie? Mogliby go trochę wzmocnić.

No właśnie, ten tryb to chyba tylko po to, żeby choć trochę ściąć hp bossowi przy tym nie tracąc swojego żyćka.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 152,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Mi po drodze póki co wpadły wszystkie ulepszenia bety, hp i apteczek, a tych strojów mam bardzo mało. Puszek mam  15 lub 16, ale nie zebrałem tych z otwartej mapy, poza dwoma chyba. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Pogralem w demo i jest git malina. Podoba mi sie to co widze a widoki potrafia zaprzec dech w piersi - zwlaszcza jak Eve zjerzdza po drabince :problem: Takze jak bede przeodzil kolo sklepu z gierkami to biere S.B z miejsca. W demo juz tylko ostatni boss zostal do ubicia. Za 1 podejsciem sie nie udalo :obama:

Opublikowano

37 Strojow a jeszcze gry nie skonczylem \o/ Wszystkie Puszki, Ryby, Tumblery, Skille, HP, Weapon Core :fsg:

Brakuje mi 1 Beta Core do Trofki 

I pytanko widzial ktos gdzies Speed Increase Gear 3*? 

Opublikowano

Gdzieś był, bo mam, ale nie wiem gdzie.

Rdzeni Życia/Bety jest więcej w grze niż potrzebne do trofeów. Miałem zapas, a i tak pewnie coś pominąłem. To samo z pozostałymi zasobami do ulepszeń. Polecam też wykupić zapas u Digera, przyda się w NG+.

Lecę NG+ na hardzie i ubiłem Gigasa. Można szybko zginąć, ale było łatwo do tego momentu, zobaczymy jak później.

Zmieniłem audio na angielskie i jak ktoś się zastanawia to szczerze polecam lecieć oo koreańsku, jest o niebo lepiej.

Opublikowano

Brakuje mi 1 Campa lol zaraz zrobie sobie 2 ostatnie walki raz jeszcze bo sa kozackie ❤️

Zrobilem 2 Endingi boze nie chce mi sie przechodzic jeszcze raz szukajac wszystkich Campow albo tylko tego ktorego nie mialem a to ma byc jeszcze przejscie na odpierol sie dla Endingu -_- 

Opublikowano

Mi zostały 2 campy w podstawce xd ciekawe czy jak pykne tylko akurat je w NG+ to się zaliczy, czy muszę znowu wszystkie :sapek: Na razie trochę poodpalałem na puatkowiach, ale liczba się nie zmieniła.

Sama przyjemność tak czy siak latać po tej gierce :banderas:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

To ja szukałem dużo lepiej, bo wpadło przy pierwszym przejściu.

Opublikowano

Wczoraj już po wyłączeniu gierki doczytałem, że ten zalany kompleks w Eidos7 można eksplorować po spuszczeniu wody i są tam znajdźki. 

Opublikowano

Dolicz jakieś pół godziny bonusowej eksploracji dzięki temu i historyjkę z morałem. 

Opublikowano

Gdzie doczytałeś ? Prowadzą tam normalnie poboczne questy z tablicy z Pustkowia z tego co kojarzę.

Opublikowano
4 minuty temu, Szermac napisał:

Gdzie doczytałeś ? Prowadzą tam normalnie poboczne questy z tablicy z Pustkowia z tego co kojarzę.

Raczej wiadomość od tajemniczego wielbiciela. 

Spoiler

W Xionie na dole, po lewej stronie przed wejściem do bram miasta jest mała dziewczynka, która przekazuje EVE wiadomość o dostępie do zatopionego obszaru na Eidos VII. 

Opublikowano

To wszystko jest zaznaczone na mapie jako misje z tego co pamiętam. Jedyna pomijalna lokacja to

Spoiler

Eidos 9.

Opublikowano
5 minut temu, PiotrekP napisał:

@Nemesis 

Pokaż ukrytą zawartość

Ona to daje nam program do tej konsoli, żeby wodę obniżyć.

Musisz udać się na stację kolejową Eidos. Dotrzesz tam z każdego obozu w mieście. To podtopiony teren. 

Opublikowano
22 minuty temu, Square napisał:

To wszystko jest zaznaczone na mapie jako misje z tego co pamiętam. Jedyna pomijalna lokacja to

Ukryj zawartość

Eidos 9.

Ta do tego na pewno prowadził wykrzyknik.

Opublikowano

Ta gierka ma tylko jedną wadę, jest za łatwa. Na żadnym bossie nie zginąłem , gdyby nie było tych ciosów specjalnych to byłoby wyzwanie. 

Opublikowano

Mysle tez ze bycie bardzo dobra gra ma tez na to jakis wplyw xD 

Stellar Blade 9 na Szlekach 

Rebirth 8/10 

Opublikowano
Godzinę temu, GSPdibbler napisał:

Ta gierka ma tylko jedną wadę, jest za łatwa. Na żadnym bossie nie zginąłem , gdyby nie było tych ciosów specjalnych to byłoby wyzwanie. 

No to prawda, fajnie jakby był Hard od początku, bo ten w NG+ jest nadal łatwy, ale na podstawowym NG już pewnie jest wporzo na takiej gołej postaci

Opublikowano

A właśnie- co z tym grindowaniem/ślizganiem po tych torach, co było w trailerze? Bo nikt tu o tym nie pisał. 

Opublikowano

Jest to w grze, ale banalnie proste, nawet chyba nie trzeba sterować ani skakać.

Opublikowano

Dobra Pany :leo:

Dzisiaj będę zaczynał, pytanie - patchować czy nie patchować? Wiadomo że o cycki też chodzi ale ogólnie to serio pytam :)