Square 8 609 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja A poza NG+ to coś ten patch robił? Jak nie to leć bez i wrzuć foto. Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja 16 minut temu, Square napisał: A poza NG+ to coś ten patch robił? No właśnie przeleciałem pobieżnie wątek i widzę że jakieś "hard-r'y" i inne mecyje, nie wiem, nie znam się. I się zastanawiam, póki mam możliwość, czy ten patch ogólnie nie psuje rozgrywki w jakiś sposób a widzę że część z Was już po przejściu, przynajmniej jeden raz. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Jak dla mnie dla kilku centymetrów odsłoniętego wirtualnego ciała więcej to nie warto grać bez patcha - dzięki niemu można wyjebać to filmowe ziarno, a pewnie i jakieś błędy eliminuje, więc zdecydowanie grać z patchem. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Sprawdziłem i najważniejsza zmiana to poprawione sterowanie, więc lepiej grać z patchem. Potem w razie ciekawości można zainstalować grę na nowo i sprawdzić pierwotne stroje. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Otóż to. Tym bardziej jak nie ma trybu foto, żeby dokładnie to ofotografować. Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja (edytowane) No i o to mnie chodziło, dzięki Panowie! Edit: patch wjedzie ofc Edit2: ogólnie trochę się boję że się odbije od tego bo jestem raczej lewarem w tym gatunku. Ale ustawie se jakiś łatwy poziom to może pójdzie Edytowane 4 maja przez kaj.dam Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja 8 minut temu, kaj.dam napisał: No i o to mnie chodziło, dzięki Panowie! Edit: patch wjedzie ofc Edit2: ogólnie trochę się boję że się odbije od tego bo jestem raczej lewarem w tym gatunku. Ale ustawie se jakiś łatwy poziom to może pójdzie Pójdzie. Ta gra jest prosta. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja @kaj.dam gra ma sporo ułatwień, ale ważne jest żeby nauczyć się kiedy blok i unik. Granie na rambo i przysłowiową pałę z początku nie przejdzie. No i zbieranie rzeczy do hp, bety i bukłaków też pomaga. To wręcz podstawa. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Chyba ostatni Boss sądząc po trofeach Spoiler Raven suka jebie mnie niemilosiernie Też tak mieliście? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Chyba ostatni Boss sądząc po trofeach Ukryj zawartość Raven suka jebie mnie niemilosiernie Też tak mieliście? Nie Za drugim. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja 9 minut temu, creatinfreak napisał: Chyba ostatni Boss sądząc po trofeach Pokaż ukrytą zawartość Raven suka jebie mnie niemilosiernie Też tak mieliście? Spoiler Moja ulubiona potyczka. Ma vibe walki z Ishinem z Sekiro trochę, tak też parrowanko to Twój przyjaciel Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Puszki póki co pozbierane, nowy strój zrobiony jak i trochę zadań pobocznych, pora pchnąć dalej fabułę. Cudna gierka. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Poszło, ale okazało się, że to nie ostatni Boss. Znowu mnie biją. No nic zmęczony jestem po majówce. Może jutro lepiej mi będzie szło. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Ja przez majóweczkę dopiero co skończylem sidequest w Wastelands i misję główną a'la RE :). Swoją drogą zajebiste to było, zupełnie nie spodziewałem się całej misji w takim stylu <3. Feeling strzelania jest naprawdę dopracowany, jak na grę, gdzie jednak głównie się macha mieczami. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Tak trudno pod koniec? Bossa w Matrycy za trzecim razem na normalu pokonałem- jak zwykle przez "jeszcze się wstrzymam z leczeniem" Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Hmm skok trudności jest odczuwalny, można tak powiedzieć, ale nie jest to żaden hardcore. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Dwie ostatnie walki trudniejsze są, trwają też dłużej. Ja zbieram stroje w NG+ i ulepszam dalej Eve. Mam wrażenie, że beta działa gorzej po ulepszeniu więc radzę się wstrzymać jak korzystacie z niej często. Za to ta pod dostaje niezłego kopa. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja 21 godzin temu, PiotrekP napisał: nowy strój zrobiony Wersja NG+ Spoiler 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Dotarłem na drugą pustynię, żeby mieć questa na strój bikini muszę odchaczyć resztę dostępnych na tablicy? Bo póki co go nie mam. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Po 40+ godzinach gierka skończona. Tak się wciągnąłem, że zrobiłem wszystkie możliwe questy, skille, znajdźki, bazowe stroje itd. Zostało teraz przejście na NG+ i przy okazji ostatnie zakończenie do platynki. Świetna gra. Można się przyczepić do niektórych rzeczy, jak choćby voice acting, dialogi, za dużo pustyni czy fragmentów platformowych (sterowanie/blokowanie animacji/detekcja kolizji dają o sobie mocno znać), ale i tak nie psuje to bardzo pozytywnego ogólnego odbioru. Moje ostatnie gierki w finale już zaczynały mocno przymulać, a tutaj było tylko coraz lepiej. Jeśli to jest pierwsze podejście tego studia do AAA, to trzeba będzie śledzić jego dalsze poczynania. 3 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja I bardzo dobrze, gra zasługuje na wysoką sprzedaż. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja @wrog w jednym fragmencie takiego skakania udało mi się całe hp stracić na podwójnym soku i zrywie. Ale w końcu cała sekwencja siadła. 29 puszek zebranych. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja W końcu większe wyzwanie na tej pustyni. Pierwszy boss padł za trzecim razem. Potrafił przywalić a jego wytrzymałość też spora. Szkoda tylko że znowu ten piach i ruiny, po których trzeba będzie biegać szukając tych znajdziek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi