Szermac 2 695 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja 7 minut temu, Whisker napisał: 45 godzin Szybko poszło :o, u mnie coś koło 90h i jutro platynka, a i tak wszystkich notatek nie mam i wpisów niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja Ja zrobiłem drugie zakończenie na hardzie, zebrane wszystkie znajdźki (za wyjątkiem jednego sprzętu w wersji drugiej, bo pominąłem przy pierwszym przejściu). Zacząłem speedrun trzeciego przejścia na fabularnym, ale bossów ubijam na hardzie. Na liczniku 106h chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja 20 minut temu, Szermac napisał: Szybko poszło :o, u mnie coś koło 90h i jutro platynka, a i tak wszystkich notatek nie mam i wpisów niektórych. Mi chyba 3 brakuje notatek ale głównie skupiałem się na strojach i questach, w ogóle ten st(r)ój za puszki jest w dwóch wariacjach i drugi motyw sprzedaje nam koleś z archiwum przed samym zakończeniem (w tłumie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja W dniu 9.05.2024 o 23:40, Szermac napisał: Zmienianie co jakiś czas nieuniknione xd Dzisiaj pobiegałem w stroju zdobytym za ryby, rany julek xD Oj tak Byczq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja Ja kupiłem drugą wersję tego za puchy u niego na NG+ w sklepie po przybyciu do Xionu Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja 2 minuty temu, Wredny napisał: Oj tak Byczq Podbijam 3 minuty temu, Szermac napisał: Ja kupiłem drugą wersję tego za puchy u niego na NG+ w sklepie po przybyciu do Xionu No tak, to jest dokładnie tam, wersja red Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja Trzeba Top Tier Liste ciuchów ogarnąć XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja (edytowane) 3 minuty temu, Szermac napisał: Trzeba Top Tier Liste ciuchów ogarnąć XD Też piękny strój, szkoda że inne postacie mają tylko po kilka (nie mówię tu o Adamie of cors haha ) Edytowane 10 maja przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja 12 minut temu, Whisker napisał: Podbijam 8 minut temu, Szermac napisał: No i tą są te pierdoły w designie, przez które te ciuchy mi się nie podobają - u Whiskera ten yebany ogon - mam tę pierwszą wersję, z kurtką i byłoby super, ale te "aureole" przy kostkach i ten ogon na dupie to straszna lipa. Strój za puszki na tych zdjęciach słabiutko wygląda, może w ruchu będzie lepiej. A ten, co wrzucił @Szermac byłby spoko, żeby nie ta kokarda (mam podstawową, białą wersję). Podobnie z naszym pierwszym wdziankiem - fajny, lateksowy kombinezon, a tu jakiś krawat i koronki - po ch#j to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja 16 minut temu, Wredny napisał: No i tą są te pierdoły w designie, przez które te ciuchy mi się nie podobają - u Whiskera ten yebany ogon - mam tę pierwszą wersję, z kurtką i byłoby super, ale te "aureole" przy kostkach i ten ogon na dupie to straszna lipa. Strój za puszki na tych zdjęciach słabiutko wygląda, może w ruchu będzie lepiej. A ten, co wrzucił @Szermac byłby spoko, żeby nie ta kokarda (mam podstawową, białą wersję). Podobnie z naszym pierwszym wdziankiem - fajny, lateksowy kombinezon, a tu jakiś krawat i koronki - po ch#j to? Powiem Ci że na ten ogon zbytnio uwagi nie zwracam Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 10 maja Udostępnij Opublikowano 10 maja A kokarda idealnie dopełnia xd Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Mi te niektóre dodatki też się nie podobają. Z bikini bym np te dodatkowe paski wywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Ciekawe kiedy sony otworzy sklep z kostiumami Eve dla naszych gamerek - cospley to bedzie jakis kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Ta szczególnie jak się przebierze np ta baltica Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Do BB otworzyli, więc jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Czekałem długo na ten strój z kurtką Leona i ten ogon całkowicie mi go obrzydził. Reszta strojów bardzo spoko, jasne, lepiej by było bez tej kokardy np, ale krawaty i inne mi nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Wszystkie zakończenia zrobione, platynka jest. Pora poprzegryzać innymi grami, wrócę po resztę notatek i i kart pamięci jak zatęsknie, może jeszcze przed DLC do Eldena Wspaniała to jest gra, szkoda, że długo lepszej nie będzie I dawać ten sequel już, ileż można czekać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Wrocisz, wrocisz po jeszcze jedno NG+ ale tym razem z trybem Photo Mode. W sumie juz teraz jest mega wyraziscie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Poprzeglądałem te wdzianka i już widzę trzy kolejne które muszę zdobyć. Jeden byłby perfecto gdyby był czarno-złoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Do BB otworzyli, więc jest szansa Troche to trwalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja 23 minuty temu, PiotrekP napisał: widzę trzy kolejne które muszę zdobyć. Jeden byłby perfecto gdyby był czarno-złoty. Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza
panborysek 54 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja (edytowane) Platinum wpadło po 59 godzinach, poziom Normal. Wszystko już tutaj o tej grze napisano, napiszę tylko że zabawa jest przednia cały czas przez 50 godzin, chociażby dla strojów warto lizać ściany. Te dwa fajne "Nanokombinezony" hehe, to za złowienie 25 ryb (Morska pokojówka) oraz za 49 puszek (Czarna perła).Ominąłem jedną puszkę nr7 Księżycowa woda, w Iglicy 4 w Sektorze konserwacji. Ale można ją złowić w Oazie u Clyde'a, używając dziwnej przynęty, jest w złowionym pudełku. W grze jest około 75 wszystkich misji wraz z pobocznymi, jest co robić, polecam najlepszy szpil w który grałem w tym roku. Oceniam 9/10, dwójka pewnie będzie jeszcze lepsza Edytowane 11 maja przez panborysek 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Wow, stylowa z okularami top 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Oho, chyba doświadczyłem pierwszego skoku trudności. Wróciłem z orbity i Spoiler w XIONie ta skrzydlata ździra mnie mocno bije Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja To będzie jeszcze jeden skok trudności xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi