Paolo1986 727 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Powiedzcie komuś, kto (jeszcze) nie grał w tę gierkę, czy te stroje dają jakieś bonusy, czy po prostu eksponują wdzięki bohaterki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Stroje to tylko kosmetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 727 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Dobry materiał. 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja 1 godzinę temu, Square napisał: Stroje to tylko kosmetyka. Jak kosmetyka ? To immersja i dusza Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 maja Udostępnij Opublikowano 11 maja Wpadło trzecie zakończenie no i nie podobało mi się. Dwa pozostałe super i jestem ciekaw w które pójdą przy ewentualnej kontynuacji. Spoiler Chciałbym aby to z odlotem chyba, bo najbardziej by pasowało. Wszystko co się dało to pozbierane, a do pełnego kompletu brakuje ubicia jednego z ostatnich bossów na hardzie, ale to już przy czwartym przejściu kiedyś tam. Jak wydadzą jakiś dodatek czy fajne stroje to z przyjemnością dam się ogolić, bo wyszla im zajebista gra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Administracjo proszę rozważyć warny/bany za wrzucanie materiałów kiszczaka z tym ryjem na forum. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Cybernetyczna niewolnica wchodzi do topki outfitów. Te sekwencje skakane to momentami do szału doprowadzają. Niby powinna dobrze wylądować, ale nie- przeskakuje obiekt i leci w dół. Trudno czasem wyczuć to miejsce z którego zaczynać, żeby nie przedobrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja 8 minut temu, PiotrekP napisał: Cybernetyczna niewolnica wchodzi do topki outfitów. Te sekwencje skakane to momentami do szału doprowadzają. Niby powinna dobrze wylądować, ale nie- przeskakuje obiekt i leci w dół. Trudno czasem wyczuć to miejsce z którego zaczynać, żeby nie przedobrzyć. Sekwencje platformowe dobrze, że są, niektóre niezłe, ale wykonanie i detekcja "platform" jest bardzo średnie. Gry na PS2 i PS3 robiły to lepiej :). Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja No właśnie o detekcję mi chodzi. Eve jedną nogą jest na platformie, drugą nie a gra rzuca kostką, która jest ważniejsza. Przy pewnej sekwencji bluźniłem jak Faka w wiadomym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja 43 minuty temu, PiotrekP napisał: Cybernetyczna niewolnica wchodzi do topki outfitów. To jeden z tych ocenzurowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Sekcje platformowe kwestia gustu. Lubie troche losowosci w tym, dodaje to ziarmo niepewności czy na pewno Ci sie uda i trzeba się przygotować do skoku a nie na autopilocie jak w takim uncharted. Ale za przepychanie tych pudeł na pompowanym materacu to powinni wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Tak tylko te skakanie miałem wrażenie że wyglądało jak ślizganie po skoku i jeb na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja 2 godziny temu, oFi napisał: Sekcje platformowe kwestia gustu. Lubie troche losowosci w tym, dodaje to ziarmo niepewności czy na pewno Ci sie uda i trzeba się przygotować do skoku a nie na autopilocie jak w takim uncharted. Ale za przepychanie tych pudeł na pompowanym materacu to powinni wykasować Pudła powinni zakazać w branży na kilka lat. W tym roku Final Rebirth i Stellar po kolei grałem i już starczy na kilka lat tych przepychanie mebli, niby mechanika, jak mechanika, ale bez przesady, żeby każda gra musiała mieć to przesuwanie mebli. Jakbym miał ocenić to tutaj przynajmniej mocno nie wkurzała, może być, w Finalu, tak wielkiej grze z masą mechanik, po prostu nie była potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Nie skaczcie podczas biegania to tak nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja 12 minut temu, Donatello1991 napisał: Tak tylko te skakanie miałem wrażenie że wyglądało jak ślizganie po skoku i jeb na dół. Ale fakt, jest z kolei bardziej skillowo niż w Uncharted, czy Assasynach nowych, bo rzeczywiście można się "skuć" :). Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Człowiek stał się wygodnicki i wolałby, żeby postać się kleiła do podestu, a nie zlatywała, bo gra akurat uzna że tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Spadanie w przepaść na szczęscie nie jest bardzo walące po łbie i odradzasz się w tym samym miejscu po skoku. Za to miałbym wqrw jakby mi sie respiło od sejva Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Który moment taki, że Was tak bierze ? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Abyss jedynie miało sporo skakania, więc może to. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja Szkoda że kolorów strojów nie można zmieniać, bo chciałbym ten w takim czarno-złotym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 maja Udostępnij Opublikowano 12 maja W NG+ zdobędziesz w innym kolorze i chyba będziesz zadowolony. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 13 maja Udostępnij Opublikowano 13 maja OK, najpoważniejszą wadą tej gierki jest odcinanie od uprzednio odwiedzonych lokacji, co skutkuje niemożnością zbierania pierdół, które w tej grze zbiera się fajnie (i są z tego wymierne korzyści). W The Callisto Protocol mnie to wk#rwiało i tu też właśnie dość mocno mnie zabolało, bo okazuje się, że od żadnego obozu nie dostanę się po ostatnią puszkę, której brakuje mi do kolekcji (Moonwell na Spire 4). Najgorsze jest to, że tam byłem, skanowałem otoczenie i w wiele podobnych miejsc zaglądałem, ale tu zaufałem skanerowi i olałem wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 13 maja Udostępnij Opublikowano 13 maja 28 minut temu, Wredny napisał: okazuje się, że od żadnego obozu nie dostanę się po ostatnią puszkę, której brakuje mi do kolekcji (Moonwell na Spire 4). Najgorsze jest to, że tam byłem, skanowałem otoczenie i w wiele podobnych miejsc zaglądałem, ale tu zaufałem skanerowi i olałem wycieczkę Ja ją zebrałem od razu, ale z tego co widzę to Cytat Note: If you miss this while going up the Maintenance Sector, you can visit the Oasis after the Spoiler Burning Xion main mission and fish for the can using Strange Bait. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 13 maja Udostępnij Opublikowano 13 maja Dzięki @Square Mogę lecieć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi