PiotrekP 1 745 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 13 rybek wpadło, ale niektóre to pod sam koniec wyłowione. Teraz bardziej niż R2 to się czasem przejmuje. Tak, wiem, marudzę. Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Przeszedłem Dwa zakończenia zrobione (save w chmurę) i dwa ostatnie bossy ubite. Nie powiem, przy tym z dobrego zakończenia (podaj łapkę), miałem moment zwątpienia, czy aby na Story nie przełączyć, bo nie za często nie dawałem rady odczytać ataków, wyprowadzonych z takim zawahaniem. Koniec końców nie uległem pokusie i prawilnie, na Normalu dojechałem do końca. Wspaniała przygoda, teraz jeszcze speedrun na NG+ i po platynkę Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Mogliby już zapowiedzieć, dlc, nowe tryby czy inne stroje. Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Kilka dni temu trafiłem na tą wielką pustynię, pograłem trochę, ale nie chce mi się wracać. Tak działają na mnie otwarte światy. Czy jak skupić się na głównym wątku to szybko poleci do końca gierki? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Na pustyni jedyny główny wątek to walka ze strażniczką przed wejściem do Abyss, cała reszta mapy jest opcjonalna. Całość można przejść w kilka minut od przylotu. Do końca jeszcze kawałek albo i więcej, ale już bez otwartych lokacji. 1 Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Ta, przed Tobą jedna z fajniejszych miejscówek już pobiegnij do Abyss Levoir od razu jak wspomniał Square, jak Ci się nie widzi już odkrywanie mapy i wątków. 1 Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Dzięki, pocieszające to, bo liniowe poziomy są pyszne. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Nienawidzę gier z lokacjami w kanałach, ale shift up zrobił z tego mistrzostwo swiata Cytuj
dominalien 261 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja 1 minutę temu, oFi napisał: Nienawidzę gier z lokacjami w kanałach, ale shift up zrobił z tego mistrzostwo swiata Bo to w sumie w ogóle nie wygląda jak kanały, bardziej jak jakiś bunkier. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Woda i wodorosty są więc dla mnie to wyglądają jak kanały Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Szkoda że tych liniowych poziomów jest tak mało. Te dwie pustynie, bieganie po nich i szukanie znajdziek to do porzygu w pewnym momencie. Nie oczekiwałem tutaj różnorodności jak w Horizonie, ale ogólnie zmarnowany potencjał. Kończę te poboczne i lecę do windy. Ostatnie 4 puszki same się nie zbiorą. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Mi też ogólnie bardziej się podobały dwa etapy dead space niż pustynię. Ale i tak całokształt był zajebisty. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja No Pustynia zdecydowanie najsłabsza, ale jak nie biega się za znajdźkami to nie ma tak źle. Pustkowia dużo lepsze, bo bardziej urozmaicone. Świeży sejw na hard jest rzeczywiście trudny. Później pewnie będzie łatwiej, ale sam początek jest cięzki. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Okno parowania jest bardzo wąskie jak nie ma się żadnych ulepszeń na początku. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Boss Rush Mode coraz bliżej, a może też photo mode, bo takie ostre zdjęcie na zbliżeniu walnęli 2 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Już widzę te wszystkie fotki. Będzie trzeba zrobić przejście nowe. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja To się wstrzymam z tą wyprawą do iglicy. Pójdę jeszcze rybki połowić Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Jak masz dalej problemy z łowieniem, to w opcjach jest ustawienie, że wystarczy tylko raz wcisnąć przycisk i przechodzi się samo. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Już mi to nawet idzie. No i chcę Lily też zrobić na 100%, brakuje mi raptem kilka na full. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Próbował ktoś harda na świeżym sejwie? Abaddon mnie bije, gdzie w najlepszej próbie zdjąłem mu jakieś 60% paska. Po wytrąceniu z równowagi zabiera się mu oszałamiające ok 4,5% życia, gdzie na normalu jest to niecałe 24%. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Wczoraj złowiłem 22 rybki w dwóch miejscówkach- Oaza i jezioro przy mieście. Ile z tego tych co mi brakuje? JEDNA. Komplet mam tylko w tej pierwszej. Dwóm tak wolno ten pasek schodził, że nawet z ułatwieniem nie miałem szans ich wyciągnąć. Z komentarzy pod filmikami na YT widzę że nie jestem w tym osamotniony. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Wczoraj złowiłem 22 rybki w dwóch miejscówkach- Oaza i jezioro przy mieście. Ile z tego tych co mi brakuje? JEDNA. Komplet mam tylko w tej pierwszej. Dwóm tak wolno ten pasek schodził, że nawet z ułatwieniem nie miałem szans ich wyciągnąć. Z komentarzy pod filmikami na YT widzę że nie jestem w tym osamotniony. Ja miałem problem tylko na początku jak nie zczaiłem, że wystarczy raz wcisnąć R2 i go utrzymywać w tym wyznaczonym miejscu. Ryby łowiłem wszędzie w sumie, nawet w bonusowej lokacji Lily chyba ostatnią ogromną złowiłem. Żongluj przynętami, w końcu jakoś uzbierasz https://www.eurogamer.net/all-stellar-blade-fish-locations-spot-how-to-9430 Masz tutaj tabelke, gdzie jakie najczęściej wpadają i jakie przynęty użyć. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Ja nie miałem z tym żadnych problemów, jedynie druga gigantyczna/legendarna wpadła za 15 razem, bo ciągle pierwsza się łapała (sporo punktów było na wymianę w sklepie). Wczoraj w końcu po wielu próbach padł Abaddon na świeżym hardzie. Satysfakcja większa niż w dwóch pierwszych przejściach. Nie wiem czy będę całość tak przechodził, bo jak dadzą coś fajnego w tym tygodniu jak Boss Rush albo jeszcze wyższy poziom, to zaczyna kolejne NG+ na głównym sejwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi