creatinfreak 3 828 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Przyznam, że czekałem na wysyp tego jak kiedyś było z B2. W sumie na czarno pomarańczowej stronie też mogło by coś wyjść Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Spokojnie, niech ponagrywają w super detalach i 60ciu klatkach, z jakąś elegancką fabułą aby można było obejrzeć od początku do końca. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 2 godziny temu, creatinfreak napisał(a): Przyznam, że czekałem na wysyp tego jak kiedyś było z B2. W sumie na czarno pomarańczowej stronie też mogło by coś wyjść Eve i Lili z Adamem Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Fantastyczną przynętę się kupuje czy jak? Mam tylko jedną z tej skrzynki, a u Clyde'a jej kupić nie mogę. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Fantastycznej przynęty możesz używać w nieskończoność 1 Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja 4 rybki tylko zostały więc może jutro przed robotą się skompletuje. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Coś to rng mało przychylne. Ja chyba odpuszczam tego harda na świeżym sejwie. Doszedłem do Gigasa i w sumie męczy mnie, że z każdym przeciwnikiem tak długo się walczy. W NG+ super, miejscami może trochę za łatwo, ale na świeżo poza satysfakcją po ubiciu bossów to przeciągane. Jakby dodali jeszcze wyższy poziom to w NG+ by było ciekawie Czekam na to info w tym tygodniu co to takiego ma być. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Druga duża lokacja i skakanie po dachach trochę mnie podkurwilo jak sobie ryj 3 razy pod rzad rozwalilem, bo Eve nie chciała się rury złapać A sejv oczywiście na dole i kawał od miejsca startu 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Cudownie, będzie masterowane jutro, tylko że pobyt w pracy się będzie dłużył niesamowicie. Widzę dodatkowe ustawienia HUD, ciekawe czy wyłączyli przedmioty, bo mnie to wkurzało. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja O której u nas wjezdża? Bo się nie znam xD Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Ajajaj No to faktycznie, trochę się będzie dłużyło jutro mi też. Tymczasem lecę w 4 plejtruł do Xionu co by mieć Roxanne już na jutro redi Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Ja najpierw bossów polecę aby odblokować strój i wtedy czwarte przejście w nim, tylko ten "ogon" mi może przeszkadzać znowu. Spoiler Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Może u Roxanne będzie aparat do kupienia. Ja bym tak zrobił xD I będzie można tylko selfie strzelać 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja W wywiadzie z Famitsu, Kim potwierdził, że pracują nad Photo Mode. https://www.famitsu.com/article/202405/5633 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Szkoda że nikt nie wpadl z twórców na pomysł by zrobić jakiś replay mode ciekawy. Coś jak powtórka w autkach tyle że takie coś zrobić z walk z bossami z różnych kadrow. Ale bym miał materiałów wtedy zamiast samych foteczek Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 2 minuty temu, oFi napisał(a): Szkoda że nikt nie wpadl z twórców na pomysł by zrobić jakiś replay mode ciekawy. Coś jak powtórka w autkach tyle że takie coś zrobić z walk z bossami z różnych kadrow. Ale bym miał materiałów wtedy zamiast samych foteczek Napisz na ich twitterze dobry pomysł. 2 godziny temu, Square napisał(a): W wywiadzie z Famitsu, Kim potwierdził, że pracują nad Photo Mode. https://www.famitsu.com/article/202405/5633 to będzie w dzisiejszym patchu? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Skoro pracują dopiero nad tym to nie będzie. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Nowe 2 kostiumy u Roxi. Jeden zrobiłem: Spoiler Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Czyli u Roxi jednak ten gift to kostiumy ?To te nowe 2 kostiumy od Roxany to jeszcze inne niż te co mają być u Adama w safehouse ? Cokolwiek ten safehouse oznacza xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi