Opublikowano 21 maja 202421 maj Przyznam, że czekałem na wysyp tego jak kiedyś było z B2. W sumie na czarno pomarańczowej stronie też mogło by coś wyjść
Opublikowano 21 maja 202421 maj Spokojnie, niech ponagrywają w super detalach i 60ciu klatkach, z jakąś elegancką fabułą aby można było obejrzeć od początku do końca.
Opublikowano 21 maja 202421 maj 2 godziny temu, creatinfreak napisał(a): Przyznam, że czekałem na wysyp tego jak kiedyś było z B2. W sumie na czarno pomarańczowej stronie też mogło by coś wyjść Eve i Lili z Adamem
Opublikowano 22 maja 202422 maj Fantastyczną przynętę się kupuje czy jak? Mam tylko jedną z tej skrzynki, a u Clyde'a jej kupić nie mogę.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Coś to rng mało przychylne. Ja chyba odpuszczam tego harda na świeżym sejwie. Doszedłem do Gigasa i w sumie męczy mnie, że z każdym przeciwnikiem tak długo się walczy. W NG+ super, miejscami może trochę za łatwo, ale na świeżo poza satysfakcją po ubiciu bossów to przeciągane. Jakby dodali jeszcze wyższy poziom to w NG+ by było ciekawie Czekam na to info w tym tygodniu co to takiego ma być.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Druga duża lokacja i skakanie po dachach trochę mnie podkurwilo jak sobie ryj 3 razy pod rzad rozwalilem, bo Eve nie chciała się rury złapać A sejv oczywiście na dole i kawał od miejsca startu
Opublikowano 23 maja 202423 maj Cudownie, będzie masterowane jutro, tylko że pobyt w pracy się będzie dłużył niesamowicie. Widzę dodatkowe ustawienia HUD, ciekawe czy wyłączyli przedmioty, bo mnie to wkurzało.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Ajajaj No to faktycznie, trochę się będzie dłużyło jutro mi też. Tymczasem lecę w 4 plejtruł do Xionu co by mieć Roxanne już na jutro redi
Opublikowano 23 maja 202423 maj Ja najpierw bossów polecę aby odblokować strój i wtedy czwarte przejście w nim, tylko ten "ogon" mi może przeszkadzać znowu. Spoiler
Opublikowano 23 maja 202423 maj Może u Roxanne będzie aparat do kupienia. Ja bym tak zrobił xD I będzie można tylko selfie strzelać
Opublikowano 24 maja 202424 maj W wywiadzie z Famitsu, Kim potwierdził, że pracują nad Photo Mode. https://www.famitsu.com/article/202405/5633
Opublikowano 24 maja 202424 maj Szkoda że nikt nie wpadl z twórców na pomysł by zrobić jakiś replay mode ciekawy. Coś jak powtórka w autkach tyle że takie coś zrobić z walk z bossami z różnych kadrow. Ale bym miał materiałów wtedy zamiast samych foteczek
Opublikowano 24 maja 202424 maj 2 minuty temu, oFi napisał(a): Szkoda że nikt nie wpadl z twórców na pomysł by zrobić jakiś replay mode ciekawy. Coś jak powtórka w autkach tyle że takie coś zrobić z walk z bossami z różnych kadrow. Ale bym miał materiałów wtedy zamiast samych foteczek Napisz na ich twitterze dobry pomysł. 2 godziny temu, Square napisał(a): W wywiadzie z Famitsu, Kim potwierdził, że pracują nad Photo Mode. https://www.famitsu.com/article/202405/5633 to będzie w dzisiejszym patchu?
Opublikowano 24 maja 202424 maj Czyli u Roxi jednak ten gift to kostiumy ?To te nowe 2 kostiumy od Roxany to jeszcze inne niż te co mają być u Adama w safehouse ? Cokolwiek ten safehouse oznacza xd