PiotrekP 1 745 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Dwa outfity to ta sama sukienka- czarna i biała. Te wpadają po odpaleniu gry i nie trzeba ich wytwarzać. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja I bez cenzury ten strój? Te z podstawki zmienili też? Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Widzę, że zmiany w jedynym słusznym kierunku :). Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Kurde za jakieś 5 godzin dopiero zobacze co tam się zadziało Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Z podstawki zostały. To dwa nowe outfity, w zasadzie na plus zmienione te ocenzurowane. Przynajmniej ten co ja wrzuciłem. Drugi to Czerwony Królik. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Nie narzekam, ale tamte mogli już przywrócić w takim razie. Cytuj
Rooofie 141 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Gra skończona. Końcowy maraton z bossami troche powkurwiał, wyglądało jakby kińczykom zabrakło hajsu/pomysłu na wypełnienie luk pomiędzy walkami. Gierka całkiem fajna, zrobiłem wszystkie questy poboczne (z pominięciem tych z tablicy) i mało co z nich zapamiętałem. Typowe Fedexy. Spoiler No i wybrałem chyba najgorsze zakończenie bo udawałem p0lke i nie chciałem kopulować z Adamem i okazałem się posłusznym idiotą zbuntowanej AI Całe szczęście na YT jest True Ending, który jest bardziej satysfakcjonujący. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 9/10 Wojtasów GOTY 2024, czekam na kontynuacje , dziękuje można się rozejść. 1 Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 46 minut temu, Rooofie napisał(a): Końcowy maraton z bossami troche powkurwiał, wyglądało jakby kińczykom zabrakło hajsu/pomysłu na wypełnienie luk pomiędzy walkami. Dość standardowy motyw w slasherach ze wschodu z końcowym maratonem bossów. Tyle dobrze, że są to nowe starcia, a nie powtórki Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Chodzi ci o wersję NG+ czy coś nowego z dzisiaj? Wersja z NG+ jest w tym samym miejscu. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja No ja zrobiłem te dwa od Roxanny. Fajnie, ze sluchają graczy xd. Tylko no mogliby odcenzurować też tamte stare, ale wiadomo tamto to była 'decyzja designerska' xD Ten czerwony kapturek niezły no Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Dziwne, że nie przywrócili wyglądu tych pierwotnych strojów. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Letnia Alicja czy Oceaniczna Pokojówka? Why not both? 1 Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Ten kostium za boss challenge nawet spoko. Można powiedzieć, że taki nasz patriotyczny xD Chociaż odrobine wkurza ten materiał z tyłu, ale nie tak bardzo jak w tych z ogonami. Na bicie rekordów w Boss Challenge przyjdzie czas, dzisiaj nerwy za bardzo mi marsza grają i nie ma sensu Tym bardziej karny kutas za brak możliwości restartu walki z Bossem w trakcie (trzeba wyjść do menu). Nie wiem jak to komuś umknęło. Bo jeżeli taka wizja designu to kupsko. Nie chciało im się dokładać dodatkowego menu za pewne i funkcji, bo całość to zamknięte fragmenty z gry z miejscówką z bossidłem. Ale sam motyw, że można przysiąść i się popizgać z ulubionymi bossami to mistrz. Będzie tak robione. Ulepszyć grę generacji? Proszę bardzo Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja No przez to pisałem o ogonie. Będzie grane kolejne NG+ w nim, a potem zmiana na jeden z tych "nowych" od Roxanne. Zajebiście, że można walczyć z każdym bossem bez przechodzenia gry, jedynie właśnie ten brak restartu boli jak masterujemy wynik. Na razie na Normalu, ale Hard też będzie grany. Szkoda, że chyba nie ma za niego nagrody. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Chwile myślałem, ze może jakaś inna wersja tego za Normal, ale progress bar z nagrodą jest ten sam na kazdym poziomie i na Hardzie już poodhaczane też. Czekamy na Photo Mode 3 3 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Nie wiem jak wam, ale te stroje gdzie prawie wszystko widać psują mi lekko immersje w cutscenkach xd Np. ten bialy sporo pokazuje, ale też ma taki sznyt designerski - idealnie skrojony pod Eve <3 1 Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Przecież taki był zamiar- miało być widać i się trząść przy każdym ruchu Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 12 minut temu, PiotrekP napisał(a): i się trząść przy każdym ruchu Dokładnie tak. VID_20240524_224324.mp4 1 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Ale ten Squarowy strój wyżej również w miarę szykowny, a te stroje plażowe to totalnie nie pasują do niczego. Strój misia tediego to jest wyższa sztuka trollingu developerskiego Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja W ogóle w obozach przygrywa nowa muzyczka. Takiej nie słyszałem wcześniej Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Przechodzicie gre 3 razy by kazde zakonczenie zrobic, czy da sejva z chmury zassać by sobie ogarnąć trofiki? 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Ja przechodziłem trzy razy, ale jak masz Plusa to możesz w dwa ogarnąć przywracając sejw z odpowiedniego momentu. Godzinę temu, Szermac napisał(a): W ogóle w obozach przygrywa nowa muzyczka. Takiej nie słyszałem wcześniej Sprawdzi się, na razie robię Boss Challenge na hard. Jestem na Belialu i ostatnia trójka będzie ciężka, bo przechodząc grę miało się dostęp do pomp. 1 Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja 57 minut temu, oFi napisał(a): Przechodzicie gre 3 razy by kazde zakonczenie zrobic, czy da sejva z chmury zassać by sobie ogarnąć trofiki? Przechodziłem 3 razy. Ale możesz po napisach końcowych dać Kontynuuj i wczyta grę przed ostatnim boss fightem i możesz podjąć pod koniec inną decyzję. No i musisz przejść ponownie robiąc 100% znajomości z Lily bądź nie, zależy jaki miałeś stan w pierwszym przejściu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi