Square 8 555 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja 24 minuty temu, Szermac napisał(a): Ale możesz po napisach końcowych dać Kontynuuj i wczyta grę przed ostatnim boss fightem i możesz podjąć pod koniec inną decyzję. Nie da się, to od razu odpala walkę bez wyboru. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Albo ściemnia, albo w wersji 1.0 tak było. Checkpoint jest po wyborze. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja No to może ściemnia albo ja go źle zrozumiałem i załadował sejwa xd Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Narazie czyscze wszystko z subquestów i zbieram puszki, bo duzo ominałem nie majac tej zdolności jednak, która mi je pokazuje. Czy wycieczka do bazy orbitalnej to jest droga bez powrotu? Jestem w Xionie i kolejna ekspedycja jest w tamte rejony. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja To jest etap gdzie musisz skończyć wszystkie misje poboczne, bo potem nie da rady. Później jest jeszcze opcja latania po miejscówkach jakbyś chciał coś dozbierać. 1 Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Nie wiem czy zrobię to 100% z Lily, bo szukanie teraz tych brakujących znajdziek to tak średnio bym powiedział Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Ale przecież nie musisz. Wystarczy gdzieś na oko z połowę misji pobocznych i masz 100% u niej. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Tam najwięcej wpada z misji, nie wiem czy znajdźki trzeba robić w ogóle, a nawet jeżeli to zbierając te w liniowych poziomach będzie wystarczające. Z głównych misji wpada 38% jakoś, z pobocznych to na pewno Taboo i Looking at You dają postęp. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Najgorsze że nie można sobie podejrzeć ile ma się tego progresu. Mogę lecieć do windy albo na inny region, więc kilku % mi wciąż brakuje. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Postęp podejrzysz jedynie jak zbierasz. Jak pasek nie wyskakuje, a powinien tzn. że masz 100% Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Boss Challenge pękło na hardzie, niestety nie ma za to żadnej nagrody. Z minimalnym ekwipunkiem raczej się nie podejmę skończenia harda. Dwa razy dłużej niż Normal, ale sporo można poprawić. Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Nie wiem czy zrobię to 100% z Lily, bo szukanie teraz tych brakujących znajdziek to tak średnio bym powiedział To jest to coś w prawym górnym rogu gdy zbiera się dane z różnych osób? To mi to na lajcie już dawno wskoczyło. Najwięcej wpadało w pobocznych. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Czerwony Kapturek wcale nie burzy immersji w scenkach albo gadkach (edit: poprawione, ciągle mi się myli) Spoiler Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Kurde, jak wy możecie się skupić na (jak mniemam) wymagającej walce, mając bohaterkę o takich wdziękach? Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Przy walce to akurat najmniej widać. Żeby zobaczyć, to trzeba kamerę dobrze ustawiać jak Ewka stoi. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 20 godzin temu, Szermac napisał(a): No to może ściemnia albo ja go źle zrozumiałem i załadował sejwa xd Prawdopodobnie to tak działa, że gra zapisuje skipowanie scenki kiedy ją powtarzasz. Czyli jak ktoś rozwali bossa za pierwszym razem, to dając load po napisach będzie miał znowu opcję wyboru, a jak ktoś zginął i powtarzał walkę, to nie. Fajnie by było o tym wiedzieć z wyprzedzeniem hehe, bo różnica między powtórzeniem jednego fragmentu a potwórzeniem gry na 40 godzin jest dość spora bym powiedział hehe. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 30 minut temu, ogqozo napisał(a): Czyli jak ktoś rozwali bossa za pierwszym razem, to dając load po napisach będzie miał znowu opcję wyboru, a jak ktoś zginął i powtarzał walkę, to nie. Ok, biję się w pierś. Szermac przeproś kolegę. Cytat Minimum Playthroughs: 2 Playthroughs (Or 3 playthroughs if you end up dying to the final boss on both playthroughs, without having a PS+ Cloud Save) Ale to też zależy od wyboru w pierwszym przejściu. Jak Spoiler nie podasz ręki w pierwszym i zgniesz, to w drugim przejściu nie da rady zrobić obu zakończeń bez kopii sejwa przed wyruszeniem do Iglicy. Rozpoczęcie NG+ też automatycznie blokuje opcje powtórzenia. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja No tak czułem, że coś z tym ładowaniem przy cutscence może być. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Najlepiej chyba save na pendrive skopiować i problem solved. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Sejwy PS5 możesz tylko do Chmury skopiować, stąd też PS+ jest potrzebny. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Te na full ulepszone ataki z bety albo szału to faktycznie ładnie siadają . Aż by się chciało fotkę pierdyknąć. 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Boss w ogrodach mnie ostro dowala tam w tej windzie grawitacyjnej przez to odstawiłem grę na jakiś czas Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Tryb foto oficjalnie, do tego nowe outfity i inne usprawnienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi