Square 8 555 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja On jest w Abyss Levoire, łatwy do zdobycia. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Dziękuje PAN SONY, od nie pamiętam kiedy robię grę drugie przejście gry Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Jednak trochę szkoda, że po przejściu nie można grać dalej. Wystarczyło zrobić osobny save przed wyruszeniem do ostatniej miejscówki- ale już po przejściu gry czyli ze stuffem który tam wpada. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Też miałem takie odczucia, ale po prawdzie nie bardzo byłoby co robić jeżeli skończyło się wszystkie misje. Można zacząć NG+ (najlepiej na Hard) aby zdobyć jeszcze lepszy sprzęt i nowe wersje strojów, do wykorzystania w Boss Challenge. Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Muszę i tak skoczyć w jedno miejsce po ostatni rdzeń ciała. Pobiegam jeszcze po drugiej mapie i jak się totalnie znudzę, to ruszę na finał. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Jak planujesz robić NG+ to tam pozbierasz kolejne ulepszenia. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Ng+ bede robil bo o ile dwa zakończenia da radę zrobić z marszu to trzecie zalezne jest od progresu z Lily ktory trzeba olac by je otrzymać. Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca No i wuj- akurat do tego miejsca gdzie został mi ten rdzeń wrócić nie mogę. Wszystko na full ulepszone, ale na pustyni jeszcze jeden strój dziś znalazłem. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Do którego miejsca? Ogólnie się tym nie przejmuj, jak wspomniałem, w NG+ możesz zebrać wszystko ponownie. Ile masz strojów? W podstawce jest 38 (wliczając ten "goły"), plus jeden Deluxe, plus teraz te 5, które dodali w patchu. W NG+ jest 35, co łącznie daje 79. Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Winda w Iglicy, to ciało za schodami. Chciałem wydłużyć na full pasek przed finałem, ale chyba jakoś i bez tego pójdzie. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca No to można łatwo pominąć, bo po otwarciu drzwi załącza się scenka i nie można wrócić. Ja tam pominąłem skrzynkę ze strojem/kolczykami, ale nie ma tam auto zapisu więc można zrestartować od obozu. Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Najlepsze że miejscówka przed i za tą windą jest dostępna przez telefon. Tylko tam wejść nie można, bo windy nie da się włączyć. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Taa, mogli zrobić te drzwi otwierane normalnie i dać budkę w obozie. Tam też jest puszka, ale ja akurat można wyłowić jeżeli się pominęło. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca (edytowane) Robie to trzecie zakończenie. Żeby nie zawalić, na coś muszę zwrócić uwagę? Edytowane 4 czerwca przez Lochu Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Nie rób pobocznych i nie dotykaj leżących żołnierzy, by nie mieć 100% z Lily 1 Cytuj
Szermac 2 707 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Czyli bez 100% znajomości z Lily ? Leć tylko misje główne i niczego nie podnoś to nie zawalisz. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Cytat Step 3 - Playthrough #2 Now, for your second playthrough - drop the difficulty down to ‘Story’ and play on New Game Plus if you like - all you need to do is run from boss to boss. Don’t engage in any side missions, and just to be safe, don’t pick anything up that isn’t absolutely necessary. If you’re in New Game Plus you should have maxed out everything by now anyway. Once you get to fly off to Spire 4 and the Orbit Elevator this time around, the game should completely ignore the Lily-led main mission, “Secret Garden,” and skip out Eidos 9 altogether. If that happens, congrats, you’re now on the path to the third and final ending, the Cost of Lost Memories trophy_gold.png ending. All you need to do to make sure you get this ending is to agree not to fight in the final segment of the game, by taking their hand. Once you’ve finished the fight and the credits are rolling, the final two trophies should unlock. The aforementioned Cost of Lost Memories trophy_gold.png, and of course, Stellar Blade’s Platinum, EVE Protocol trophy_platinum.png. Congrats! 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Zbieranie rdzeni chyba nie miało na to żadnego wpływu? Nawet nie wiem kiedy te 100% u Lily mi wpadło. Teraz gram na hard i chciałem wszystkie rdzenie raz jeszcze zebrać. Cytuj
Szermac 2 707 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Za rdzenie raczej nie wpadają, 35% Lily wpada z automatu jak się dociera na Pustynie, a tak to za notatki z ciał żołnierzy i poboczne. 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca 1 godzinę temu, Lochu napisał(a): Teraz gram na hard i chciałem wszystkie rdzenie raz jeszcze zebrać. Wszystkich nie musisz, bo dodatkowych ulepszeń jest mniej. Zapas można wtedy jedynie wymienić na vitcoiny. 1 Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 15 godzin na liczniku, gra podobała mi się do momentu póki było liniowo i mocno akcyjniakowo, czyli do końca Eidos 7. Niestety ale Pustkowia to już taka typowa nudna mapa bez pomysłu z nasranymi wszędzie przeciwnikami i jakimiś głupotami do znalezienia + z zadaniami pobocznymi w Xionie wyjętymi prosto z podręcznika "Jak questy zrobić, żeby się nie narobić". Zagiął mnie ten z szukaniem zdechłego kota, po prostu esencja jRPG Fajnie chociaż o tyle, że udało mi się odblokować w końcu jakiś normalny strój dla Eve, w którym nie wygląda jak dziwka. Walka jest ok, ale nie porywa tak jak się spodziewałem, fabuła... po prostu jest, tak samo jak postacie, Ewce zdecydowanie brakuje charakteru. Platforming by sobie odpuścili, bo skakanie jest tak drętwe, że tylko irytuje. Ogólnie na ten moment 6/10, po prostu definicja przeciętności. Jeżeli Wielka pustynia jest taka sama jak Pustkowia to nie wiem czy chce mi się grać dalej. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Jak ci się nie chce to nie musisz bawić się w te semi open worldowe mapki tylko leć z fabułą. To nie Rebirth Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca No własnie może sam sobie robię krzywdę bawiąc się w questy i eksplorowanie każdego zakątka mapy, to już taki fetysz wyrobiony przez lata grania w erpegi. Zwłaszcza, że nagrody za wykonywanie tych zadań i tak są żałosne. Zrobię tak jak mówisz i polecę szybko z fabułą Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 2 minuty temu, Josh napisał(a): No własnie może sam sobie robię krzywdę bawiąc się w questy i eksplorowanie każdego zakątka mapy, to już taki fetysz wyrobiony przez lata grania w erpegi. Zwłaszcza, że nagrody za wykonywanie tych zadań i tak są żałosne. Zrobię tak jak mówisz i polecę szybko z fabułą Questowanie wpływa na dobre zakończenie. Wszystkich jednak chyba nie musisz, ale większość. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Progres paska u Lily rośnie przede wszystkim od zebranych logów. Nie trzeba robić w grze wszystkiego na szczęście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi