Snake_Plissken 880 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Ja właśnie skończyłem, 47 godzin na liczniku, zebrane wszystkie data logi, puszki i ryby. Cóż to za stosiwo, dla takich gier kupuje się konsole Wszystko mi pięknie siadło, super, że część gry to taki mini open world bo eksploracja jest bardzo przyjemna. System walki to mistrzostwo, podobnie jak walki z bossami - nie ma ani chwili na odpoczynek. No i oczywiście przepiękny OST Fabuła miejscami przewidywalna, ale z przyjemnością śledzi się losy Eve. Czekam na sequel, znowu wleci Day One BTW, moje ulubione stroje to: Spoiler Mój nr 1 - Junk Mechanic A reszta to: Planet Diving 2 Racer’s High Wasteland Adveturer Red Passion 5 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Akurat śmieciara mi się najmniej podoba Moje top na pierwszym runie to wyścigówa, a na drugim strój Raven Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Niektóre drugie wersje strojów znalezione na NG+ jeszcze lepsze, także ranking się może nazmieniać, przynajmniej u mnie tak było Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Mi ogólnie podstawowe wersje się bardziej podobały. Szkoda, że nie każdy strój ma wersję NG+ i że tylko jest jeden nowy do znalezienia. Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Skończone. 41h na liczniku. Ostatni boss dał mi w kość, ale nic w tym dziwnego. Wszystko o grze zostało tu już napisane i się z tym zgadzam. Czy czuję niedosyt? Tak. Czy można było zrobić dwie różnorodne otwarte mapy, zamiast kopiuj-wklej tą pustynię? Tak. Czego mi zabrakło? Trybu foto, to chyba oczywiste. Spoiler Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca W ogóle to po ogrywaniu DLC Eldena, stwierdzam, że system walki w Stellarze to cacuszko 2 1 Cytuj
Pupcio 18 398 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Szermac a mówiłeś że stelar to nie soulsy 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca @Pupcio Dokładnie, nie wiem jak wywnioskowałeś z mojego posta wyżej, że Stellar to soulsy xDD No właśnie, dlatego jest cacuszkiem bo nie jest takim Eldenem kompletnie Cytuj
Pupcio 18 398 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca No bo przywołałeś soulsy w kontekście walki do stellara To coś w stylu:W ogóle to po ogrywaniu gta 3, stwierdzam, że system jazdy w forzie to cacuszko Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Hmmm, okej, mogłem inaczej to napisać Także tak, Stellar to nie soulsy, na pewno walka nie jest taka jak w Eldenie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Szermac to już twój czterdziesty czy czterdziesty pierwszy avatar w tym roku? Cytuj
Paolo de Vesir 9 104 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Nowa gra życia tego miesiąca roku 2024 już w drodze. 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Strój Raven spoko, ale to kolejny z przesadzonymi dodatkami. Zostaję przy Alicji na NG+. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał(a): Szermac to już twój czterdziesty czy czterdziesty pierwszy avatar w tym roku? Nie wiem, ale licz mi 1 Cytuj
Pupcio 18 398 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Znaleźć swój avatar życia to nie jest takie hop siup, czasem trzeba szukać latami Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 19 minut temu, PiotrekP napisał(a): Strój Raven spoko, ale to kolejny z przesadzonymi dodatkami. Zostaję przy Alicji na NG+. Na Pustkowiach jest fajny do zdobycia w NG+. Spoiler 1 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Spoiler Najlepszy kostium? Oczywiście black full dress, nie widzę innej opcji 1 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Spoiler To moje ulubiene takie, kolejność przypadkowa. 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Szkoda tylko, że tak długo. Ciekawe co tam z tych innych IP zrobią. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Powrót do robienia gier z pasji, a nie z potrzeby profitu 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Stać go na takie słowa, bo Nikke im dostarcza ciężarówki pieniędzy co miesiąc 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi