Opublikowano 20 lipca 202420 lip No, jak mi wiadomo kto, raz strzeli to będzie elo pozdro na pewno xd Ale z trzema pompkami może się uda.
Opublikowano 23 lipca 202423 lip Fajnie jakby go wrzucili do znalezienia, a nie kupienia czy tam za challenge
Opublikowano 23 lipca 202423 lip No jako dostępne bezpośrednio u Roxie to tak słabo, ale za jakieś fajne wyzwanie to mogliby dać. Szukanie strojów w pierwszym przejściu było fajne. I jak wpadł ten dodatkowy w NG+ też.
Opublikowano 23 lipca 202423 lip Gierka ukończona i jest to jebana perełka. Jest sporo rzeczy do poprawy i gdybym chciał punktować to nagle by wyszło, że gra nie zasługuje na solidną ocenę. Bez sensu bo bawiłem się wyśmienicie. Dla mnie 9/10 i czekam na photo mode by zacząć NG+
Opublikowano 24 lipca 202424 lip 12 godzin temu, Ins napisał(a): Gierka ukończona i jest to jebana perełka. Jest sporo rzeczy do poprawy i gdybym chciał punktować to nagle by wyszło, że gra nie zasługuje na solidną ocenę. Bez sensu bo bawiłem się wyśmienicie. Dla mnie 9/10 i czekam na photo mode by zacząć NG+ Co punktować? Jakie punktować? 10/10
Opublikowano 24 lipca 202424 lip 16 minut temu, MichAelis napisał(a): Co punktować? Jakie punktować? 10/10 Pewnie brak photo mode
Opublikowano 24 lipca 202424 lip Wypunktować to można każdy tytuł, na końcu i tak się liczy jak dobrze się bawiliście.
Opublikowano 24 lipca 202424 lip 45 minut temu, Szermac napisał(a): Pewnie za trudne platformowanie, bez wspomagania Yebane unchartedy, assasyny i spidermany tak przyzwyczaiły masy do tego automatu wspinania się, że jak w stellarku trzeba było rzeczywiście uważać na platforming, bo Ewka to nie spiderman/nathan to dooopy ostro pękały w tym temacie
Opublikowano 24 lipca 202424 lip Mogłaby cena wreszcie spaść poniżej dwóch stówek to bym sobie kupił.
Opublikowano 24 lipca 202424 lip 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Yebane unchartedy, assasyny i spidermany tak przyzwyczaiły masy do tego automatu wspinania się, że jak w stellarku trzeba było rzeczywiście uważać na platforming, bo Ewka to nie spiderman/nathan to dooopy ostro pękały w tym temacie Pewnie to byl zamierzony cel: ilekroc powtarzasz sekwencje wspinaczkowe doswiadczasz pieknego damskiego widoku. Tak bys wlazl i zapomnial
Opublikowano 24 lipca 202424 lip 2 godziny temu, Enepsignos napisał(a): Mogłaby cena wreszcie spaść poniżej dwóch stówek to bym sobie kupił. To sobie jeszcze poczekasz Goty Residencik 4 w ciągu roku spada do naprawdę godnej ceny, ale jak widać Sony swoje exy traktuje jako towar premium
Opublikowano 24 lipca 202424 lip 9 godzin temu, drozdu7 napisał(a): To sobie jeszcze poczekasz Goty Residencik 4 w ciągu roku spada do naprawdę godnej ceny, ale jak widać Sony swoje exy traktuje jako towar premium Prawie półtoraroczna gra vs stelaż sprzed 3msc. Za darmo powinni dawać.
Opublikowano 25 lipca 202425 lip 11 godzin temu, Square napisał(a): Pełny OST by też w końcu wrzucili na streamingi.