Square 8 567 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Pod koniec będzie wymagająco, bez tarczy można na hita zejść. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca No, jak mi wiadomo kto, raz strzeli to będzie elo pozdro na pewno xd Ale z trzema pompkami może się uda. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Fajnie jakby go wrzucili do znalezienia, a nie kupienia czy tam za challenge Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca No jako dostępne bezpośrednio u Roxie to tak słabo, ale za jakieś fajne wyzwanie to mogliby dać. Szukanie strojów w pierwszym przejściu było fajne. I jak wpadł ten dodatkowy w NG+ też. 1 Cytuj
Ins 5 749 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Gierka ukończona i jest to jebana perełka. Jest sporo rzeczy do poprawy i gdybym chciał punktować to nagle by wyszło, że gra nie zasługuje na solidną ocenę. Bez sensu bo bawiłem się wyśmienicie. Dla mnie 9/10 i czekam na photo mode by zacząć NG+ 4 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 12 godzin temu, Ins napisał(a): Gierka ukończona i jest to jebana perełka. Jest sporo rzeczy do poprawy i gdybym chciał punktować to nagle by wyszło, że gra nie zasługuje na solidną ocenę. Bez sensu bo bawiłem się wyśmienicie. Dla mnie 9/10 i czekam na photo mode by zacząć NG+ Co punktować? Jakie punktować? 10/10 1 Cytuj
Paolo1986 734 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 16 minut temu, MichAelis napisał(a): Co punktować? Jakie punktować? 10/10 Pewnie brak photo mode Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Pewnie za trudne platformowanie, bez wspomagania Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Wypunktować to można każdy tytuł, na końcu i tak się liczy jak dobrze się bawiliście. 1 1 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 45 minut temu, Szermac napisał(a): Pewnie za trudne platformowanie, bez wspomagania Yebane unchartedy, assasyny i spidermany tak przyzwyczaiły masy do tego automatu wspinania się, że jak w stellarku trzeba było rzeczywiście uważać na platforming, bo Ewka to nie spiderman/nathan to dooopy ostro pękały w tym temacie 1 Cytuj
Enepsignos 11 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Mogłaby cena wreszcie spaść poniżej dwóch stówek to bym sobie kupił. Cytuj
Ins 5 749 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Coś wam ładnie przygrzalo z tym platformowaniem xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Jeszcze tego photo mode nie dali? Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Yebane unchartedy, assasyny i spidermany tak przyzwyczaiły masy do tego automatu wspinania się, że jak w stellarku trzeba było rzeczywiście uważać na platforming, bo Ewka to nie spiderman/nathan to dooopy ostro pękały w tym temacie Pewnie to byl zamierzony cel: ilekroc powtarzasz sekwencje wspinaczkowe doswiadczasz pieknego damskiego widoku. Tak bys wlazl i zapomnial 1 Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 2 godziny temu, Enepsignos napisał(a): Mogłaby cena wreszcie spaść poniżej dwóch stówek to bym sobie kupił. To sobie jeszcze poczekasz Goty Residencik 4 w ciągu roku spada do naprawdę godnej ceny, ale jak widać Sony swoje exy traktuje jako towar premium Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Nie mam jak sprawdzić, ale chyba dodali nowy strój :hmm: 1 1 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Zacząłem dzisiaj nowe świeże przejście, będzie w sam raz. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Nie miałem żadnego updateu, więc jeszcze nie ma jednak Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Pełny OST by też w końcu wrzucili na streamingi. 1 1 Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 9 godzin temu, drozdu7 napisał(a): To sobie jeszcze poczekasz Goty Residencik 4 w ciągu roku spada do naprawdę godnej ceny, ale jak widać Sony swoje exy traktuje jako towar premium Prawie półtoraroczna gra vs stelaż sprzed 3msc. Za darmo powinni dawać. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca 11 godzin temu, Square napisał(a): Pełny OST by też w końcu wrzucili na streamingi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi