Square 8 567 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Łatka już jest dostępna Stroje u Clyde'a. Mój główny sejw mam przed Macierzą to będzie trzeba przejść. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Oj no to kurde trzeba przebiec Abyss i Matrixa zara Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Ja to samo, wlasnie Matrix koncze zd Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Zdrowaś Ewka, łaski pełna, GOTY z Tobą, błogosławionaś Ty między crapami i błogosławiony gameplay żywota Twojego, Shiftup 1 2 4 3 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca I takie detale jak nieopalony pasek na bioderku 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Bardzo fajne te stroje, ślady po opalaniu to spoko smaczek. Do kupienia obu i okularów potrzeba 3750 wyniku wędkarskiego. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Smaczne te stroje ze w mordę strzelił. I wydaje mi sie ze więcej ukazują niz ten co ocenzurowali, a przynajmniej bardziej działa na wyobraźnie. Normalnie jestem o krok od kliknięcia "Kup teraz" w psstorze z tym ze cyfry nie wezme. Co pudełko to pudełko Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Te co ocenzurowali to już dostały bardziej pikantne wersje niż pierwotne. Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca 45 minut temu, Square napisał(a): Bardzo fajne te stroje, ślady po opalaniu to spoko smaczek. Do kupienia obu i okularów potrzeba 3750 wyniku wędkarskiego. A na ng+ jak mam wszystkie rybki z pierwszego przejścia? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Punkty wyniku wędkarskiego dostajesz za każde złowienie. Mi trochę zabrakło, bo wydałem wcześniej, ale cztery legendy wystarczyły (gwarantowane 350 albo 450 za sztukę). Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Ale te pkt przechodzą do ng+? I tak muszę speedrun tam zrobić. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca No fajne te nowe stroje (to już 82 mam ) ta limitowana miejscówka przy Oazie też pikna. Ciekawe podejście w ogóle, czy to taka jednorazowa akcja czy w przyszłości, też takie limitowane motywy się pojawią. Btw. ten Photo Mode to widać, że się starają dostarczyć xD Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Powinni to zostawić na stałe, a nie ograniczone czasowo. Ze zdobywaniem tych strojów też muszą lepiej ogarnąć, bo grę trzeba zostawiać w trakcie przejścia aby mieć dostęp do sklepów, albo robić kolejne. Jako nagrody za wyzwania powinny być. Dzisiaj zmieniłem trochę ekwipunek, zamiast kręgosłupa Łańcuchowego, którego używałem od początku wrzuciłem Trans Szału. Mniejsze obrażenia się zadaje, ale w połączeniu z Transem Bety można często walić specjałami. Do tego zyskiwanie szału zamiast jednego sprzętu szybkości machania ostrzem i jest fajnie. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Szkoda, że jednak ten sprzęt i kręgosłupy, ich używalność nie jest tak mocno zaznaczona. W sensie przez większość czasu co by się nie wybrało tam, to zdaje egzamin. I nie odczuwa się większej wajchy przy różnych buildach. Za to zajebiście się to ogarnia w Boss Challengach na Hardzie. Tam można pod każdego sobie coś fajnie ułożyć. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca No przy bossach czuć, bo trochę dłużej się walczy. Przeciwnicy umierają sprawnie, więc lwia część nie ma znaczenia. Fajnie jakby dodali kolejny poziom trudności, bo w NG+ na Hardzie to jednak trochę łatwo jest. Można zginąć błyskawicznie, ale idzie się jak przecinak. Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca @Square ShiftUp lepiej wie czego chcą gracze. I na pewno nie jest to wyższy poziom trudności. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Wątpię aby dało się tam zrobić takie foto, to tylko specjalna grafika. Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Rekin w tle najlepszy. Te nowe plażowe stroje spoko. Na ng+ nie ma drugich wersji strojów za puszki i ryby, co nie? Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Kurcze tyle nad tym pracują to ja myślę, że tam będzie można wszystkie fantazje z Ewką robić związane z fotografią 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi