Mejm 15 296 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Zubozenie glownie grafiki, ale tez innych elementow w grze na premiere wzgledem tego co prezentowano w trailerach. Czasem dla przekasu nazywany downgradem. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego pisownia downgorad to chyba Fanek kiedyś tak napisał? Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Tak, Fanek w szale był pionierem downgoradu. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Wlasnie zawsze myslalem czemu nie downgrade tylko downgorad. Brzmi jak down z gor Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Gorad to często używane normalne rosyjskie słowo, stąd też humor tego wyrażenia, pewnie pamięć mięśniowa przy wpisywaniu. Niemniej nawet jeśli kilka osób w historii Polski popełniło ten błąd, to tylko na tym forumie to słowo jest celowo używane, żaden mem. Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Już starczy, starczy xd Dawać jakiś Combat Trailer z tymi niby Sekiro inspiracjami Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Mam nadzieję że już mają kontynuację w planach. Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Ja tylko trzymam kciuki by nie okazało się że skończy się na 6-7/10 za grafikę. Bo zrobić pierwszą dużą grę zarówno ze świetną grafiką, designem jak i system walki to duża sztuka. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego 3 godziny temu, smoo napisał: Cóż za przywiązanie do detali Czy ja wiem, wagina mogłaby być bardziej wyszczególniona przy takim wypięciu pośladków do tyłu (czyli tzw. efekt camel toe) Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Dobrze, że nie zrobili z tego soulsów, bo ciężko by się było skupić na walce Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ciekawe czy będzie tryb jednej ręki jak w bayo1 Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Preorder wleciał do Euro RTV AGD. 349 cebulionów Cytuj
Jeez_PS 836 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 2 minuty temu, Frantik napisał: Preorder wleciał do Euro RTV AGD. 349 cebulionów w media e. masz trochę taniej. 1 Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego W sumie pisali chyba o różnych poziomach trudności. Cytuj
Jukka Sarasti 353 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Po ostatnim trailerze z open worldem mój entuzjazm nieco opadł (wkręciłem sobie, że to będzie po prostu slasher), ale powyższy tweet przywrócił mi zainteresowanie tytułem. Pograłbym w coś nowego z intensywnym i ciekawym siekaniem. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Jak dla mnie rok 2023 byl średni pod względem gier dla mnie (te baldury i final fantasy co prawda super gierki) ale najbardziej to ja czekam od wielu lat na stellar ass blade 1 3 Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Sam dawno w żadnego slashera nie grałem, dlatego też mnie ciekawi jak tu będzie z tym poziomem trudności. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 44 minuty temu, Szermac napisał: Gra roku <3 1 1 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Masakra jak czytam te wpisy wy nigdy baby nie mieliście i tylko marszczycie Freda w pokoju schowani przed mamą ? 1 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi