Opublikowano 10 lutego 20241 r Zubozenie glownie grafiki, ale tez innych elementow w grze na premiere wzgledem tego co prezentowano w trailerach. Czasem dla przekasu nazywany downgradem.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Wlasnie zawsze myslalem czemu nie downgrade tylko downgorad. Brzmi jak down z gor
Opublikowano 10 lutego 20241 r Gorad to często używane normalne rosyjskie słowo, stąd też humor tego wyrażenia, pewnie pamięć mięśniowa przy wpisywaniu. Niemniej nawet jeśli kilka osób w historii Polski popełniło ten błąd, to tylko na tym forumie to słowo jest celowo używane, żaden mem.
Opublikowano 11 lutego 20241 r Już starczy, starczy xd Dawać jakiś Combat Trailer z tymi niby Sekiro inspiracjami
Opublikowano 11 lutego 20241 r Ja tylko trzymam kciuki by nie okazało się że skończy się na 6-7/10 za grafikę. Bo zrobić pierwszą dużą grę zarówno ze świetną grafiką, designem jak i system walki to duża sztuka.
Opublikowano 11 lutego 20241 r 3 godziny temu, smoo napisał: Cóż za przywiązanie do detali Czy ja wiem, wagina mogłaby być bardziej wyszczególniona przy takim wypięciu pośladków do tyłu (czyli tzw. efekt camel toe)
Opublikowano 11 lutego 20241 r Dobrze, że nie zrobili z tego soulsów, bo ciężko by się było skupić na walce
Opublikowano 13 lutego 20241 r 2 minuty temu, Frantik napisał: Preorder wleciał do Euro RTV AGD. 349 cebulionów w media e. masz trochę taniej.
Opublikowano 13 lutego 20241 r Po ostatnim trailerze z open worldem mój entuzjazm nieco opadł (wkręciłem sobie, że to będzie po prostu slasher), ale powyższy tweet przywrócił mi zainteresowanie tytułem. Pograłbym w coś nowego z intensywnym i ciekawym siekaniem.
Opublikowano 13 lutego 20241 r Jak dla mnie rok 2023 byl średni pod względem gier dla mnie (te baldury i final fantasy co prawda super gierki) ale najbardziej to ja czekam od wielu lat na stellar ass blade
Opublikowano 13 lutego 20241 r Sam dawno w żadnego slashera nie grałem, dlatego też mnie ciekawi jak tu będzie z tym poziomem trudności.
Opublikowano 13 lutego 20241 r Masakra jak czytam te wpisy wy nigdy baby nie mieliście i tylko marszczycie Freda w pokoju schowani przed mamą ?