Square 8 567 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca 19 minut temu, PiotrekP napisał(a): Na ng+ nie ma drugich wersji strojów za puszki i ryby, co nie? Za puszki jest, do kupienia u tego gościa co córka ukradła totem. Za rybki nie ma niestety. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Mogłeś wrzucić całego tweeta, a nie udawać, że to twoje 3 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Hahah, miałem taki zamiar, ale nie chciało podglądu wyświetlić Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Ej. Miał ktoś problem w macierzy na zawalonym moście kolejowym? Nie pokazuje mi się lina do podciągnięcia za tymi powyginanymi szynami. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia 12 godzin temu, mitra napisał(a): Ej. Miał ktoś problem w macierzy na zawalonym moście kolejowym? Nie pokazuje mi się lina do podciągnięcia za tymi powyginanymi szynami. Podczas drugiego przejścia, WYDAWAŁO mi się, że lina się nie pokazuje, ale okazało się, że to nie to miejsce z liną, że mi się pomyliło, i lina zwisała, gdzieś platformę niżej jeszcze. Musiałem przejść inną większą czerwoną szyną lekko w dół i zeskoczyć na platformę i lina była dopiero tam. Może podobny case masz Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Ciekawe ile tych pozycji do wyboru będzie Cytuj
Ins 5 749 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia (edytowane) Niedawno platynka wpadła. No cudna giereczka. Taka typowo konsolowa. Żaden yabeny open world z chujowym craftingiem albo drewniane souls like. Ten tytuł i FF7 Rebirth ratują dla mnie tą padaczną generację. Wincyj proszę. Edytowane 2 sierpnia przez Ins 2 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Ciekawe co tam w tym potencjalnym dodatku wymyślą, mogliby nowe combosy też dodać. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Nowe combosy, jakaś jedna trochę pomniejszona mapka typu Wastelands i jakiś Abyss, dodatkowe znajdźki i stroje, kilka bossów i będzie miodziks A może w ogóle będzie to jakiś prequel i zagramy Tachy na przykład z jakiegoś wcześniejszego desantu gdzieś Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia 8 godzin temu, Szermac napisał(a): Podczas drugiego przejścia, WYDAWAŁO mi się, że lina się nie pokazuje, ale okazało się, że to nie to miejsce z liną, że mi się pomyliło, i lina zwisała, gdzieś platformę niżej jeszcze. Musiałem przejść inną większą czerwoną szyną lekko w dół i zeskoczyć na platformę i lina była dopiero tam. Może podobny case masz Hmmm. Według opisów i filmików jestem tam gdzie powinna być lina. Szukałem, szukałem, kombinowałem, wracałem, odpalałem na nowo, w końcu olałem, wróciłem do telefonu i poszedłem na ten zawalony, powykręcany most i doszedłem do Spoiler Tachy . Może później się aktywuje ta lina. Nie wiem. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Lina do pociągu jest tylko za pierwszym razem jak się przechodzi Macierz. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia (edytowane) 6 godzin temu, Square napisał(a): Lina do pociągu jest tylko za pierwszym razem jak się przechodzi Macierz. Na zdjęciu zaznaczyłem gdzie powinna być, u mnie nie ma. Widziałem filmik jak EVE gada z Adamem przez drona o niej, ale u mnie animacja się nie załącza i liny nie ma. Coś poszło nie tak? E: Chyba mam dziurę w głowie bo nie pamiętam żebym tę sekwencję ze spadającym pociągiem przechodził ale koniec końców przeszedłem więc chyba nie ma co dalej wiercić. Edytowane 2 sierpnia przez mitra Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia No skoro miałeś dostępne kolejne obozy i użyłeś telefonu to przeszedłeś. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Trochę głupie pytanie ale co to za kółka? Jakieś info czy korzysta się z bety czy z bursta? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 8 minut temu, mitra napisał(a): Jakieś info czy korzysta się z bety czy z bursta? Oznaczają gotowość ataku Szału, jakbyś miał np tylko 3 kostki szału to atak pod kółkiem by się nie świecił. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 39 minut temu, Square napisał(a): Oznaczają gotowość ataku Szału, jakbyś miał np tylko 3 kostki szału to atak pod kółkiem by się nie świecił. Super dzięki! Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Pamietam, że na początku też nie mialem pojecia o co z tym chodzi, a moc r3 l3 to przypomniałem sobie o niej pod koniec gry dopiero Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia L3R3 przydaje się czasem, żeby trochę ostudzić zapędy ostatnich bossów na Hardzie Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Tachiony mogliby wzmocnić, bo zadaje się tym mniejsze obrażenia niż normalnie. Skończyłem dzisiaj kolejny raz, robiąc oba zakończenia no i zdecydowanie jest to moje GOTY, i Astro raczej tego nie zmieni. 1 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Też ostatnio skończyłem, choć przerushowałem sporo bo do Oazy po nowe rzeczy musiałem sie dostać szybko No i też raczej marne szanse, że coś to przebije w tym roku u mnie. Choć kto wie. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia To ja robiłem wszystko, nowe przejście na świeżo. Na głównym sejwie przechodziłem Macierz jak dodali kąpielowe stroje i już tego zapisu nie tykam. Jak dadzą kolejne ciuszki to będzie dostęp do wszystkiego od razu. Dziwne, że dalej nie dodali wykończeń do pobocznych bossów w głównej grze. Te są dostępne tylko w wyzwaniach. Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia O fajnie. Następnym razem też sobie pykne na świeżo. Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Znaczy astro wygra na luzie w swojej kategorii platformowkowej goty, ale stellar zbierze główna nagrodę za całokształt 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi