Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

To kolabo to chyba tylko strój dla Eve i drona, bo co niby jeszcze ?

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 149,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

na Apple Music też jest.

Mogliby sejvy też ogarnąć, bo znowu będę musiał przejść grę żeby dotrzeć do kilku miejscówek po fotki :sapek:

Opublikowano

No wypadałoby dodać dowolność podróży po przejściu gry. Wkurzało, że jakieś stroje są dostępne w jednym ze sklepów i trzeba przechodzić sporo gry. Głównego sejwa już nie tykam.

50 minut temu, bountyhunter napisał(a):

Jest już na YT Music.

Jest słuchane, dzięki.

Opublikowano
9 godzin temu, XM. napisał(a):

To jest jakaś porazka - niby tacy zachwyceni sprzedażą, a od 7 lat nic kurwa nie drgnelo w temacie - siedzi tylko ta pysda z głową Emila i coś bajduzy.

Opublikowano

Nooo, oby Photo Mode i crossover z Nier Automata wpadł niedługo, będzie w sam raz na pierwsze NG+ (tylko dlatego się wstrzymywałem) :D

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

W przypadku tej gry to najpierw powinni dać Photo Mode, a potem w którymś tam patchu dodać samą grę. :boski_miszcz:

Opublikowano

Tu faktycznie by się przydał osobny save z dostępem do wszystkich lokacji, żeby sobie chociaż foty porobić. Tzn po przejściu gry oczywiście.

Opublikowano

Wleciał patch 1.007 ale dodaje on chyba tylko opcje wł/wył wakacyjnej strefy w Oazie.

Opublikowano

I to są zmiany Quality of Life!

Opublikowano

No i pięknie. Będzie trzeba potestować, ale to na Pro chyba poczekam.

Opublikowano

- Nano Suits, Exospines, Gear, Face Decorations, Earrings, and Comrades’ Appearances can be favorited/unfavorited by pressing R3. Favorited items will be listed first and in either Default order or By Name (By Name or By Grade for Gear)—whichever you have it set to

Opublikowano
8 godzin temu, Figuś napisał(a):

nie tylko ;)

Pocę sie jak na to patrzę :pepegasm:   Jak dobrze bylo poczekać i ograć gre jak na faceta przystało :macek: 

Opublikowano

Widzę że odczekanie z kupnem gry była dobrym wyborem, współczuję tym którzy grali bez mechaniki ściskanych piersi.

Niedługo biorę.

Opublikowano

Ogra się na prosiaku jak człowiek z powiewającą spódniczką, collabem z Nier i w +50fps

Opublikowano

Ale te nowe cysie to robią robotę 

d02.jpg

Opublikowano
14 godzin temu, Rtooj napisał(a):

Widzę że odczekanie z kupnem gry była dobrym wyborem, współczuję tym którzy grali bez mechaniki ściskanych piersi.

Niedługo biorę.

O to to. Sam jeszcze nie kupilem i nie ograłem i wychodzi na to że dobrze że przeczekałem także. Jakoś koło świąt pewnie będę ogrywał albo i później jak pododają coś jeszcze.

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał(a):

Najlepsza gra świata.