Square 8 604 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Wychodzi na to, że tylko stroje? Photo mode też wtedy wpada https://blog.playstation.com/2024/11/11/stellar-blades-nier-automata-dlc-photo-mode-launch-nov-20/ Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Nie powiem, Automacie przydałaby się taka grafika, bo miejscami jest tragedia. 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada https://x.com/StellarBlade/status/1856004793535492242 Jest podane za co te stroje ? Do znalezienia czy challenge czy cuś ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 14 minut temu, Rtooj napisał(a): Nie powiem, Automacie przydałaby się taka grafika, bo miejscami jest tragedia. Muszę kiedyś zagrać, bo sprawdzałem tylko demo. Nowe stroje super, te darmowe jak i płatne z Niera. Szacunek za lip-sync do 6 nowych wersji językowych (łącznie chyba 9?) Pamiętacie jak synchro do japońskiego w Tsushimie było jedynie w ulepszeniu do wersji PS5? @Szermac nie ma info na razie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada No stroje możliwość wyłączenia ponytail Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 28 minut temu, Square napisał(a): Muszę kiedyś zagrać, bo sprawdzałem tylko demo. Nowe stroje super, te darmowe jak i płatne z Niera. Szacunek za lip-sync do 6 nowych wersji językowych (łącznie chyba 9?) Pamiętacie jak synchro do japońskiego w Tsushimie było jedynie w ulepszeniu do wersji PS5? @Szermac nie ma info na razie. a ja tylko w demo Stellara, ale widzę że gra dopiero zaczyna nabierać rumieńców, gra jeszcze nie jest kompletna, poczekam na kolejne 20 strojów Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada To jeszcze te 4 z free addona. No to 20 listopada nowe playthrough w tybie Pro. Ale błagam niech oni powsadzają gdzieś te stroje po świecie, a nie sklepy, czy challenge. Chociaż marne szanse. Chyba, że te z Niera, może wypadną po zrobieniu czegoś specjalnego. Upolowaniu tego samochodzika xd Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 22 minuty temu, Szermac napisał(a): Chyba, że te z Niera, może wypadną po zrobieniu czegoś specjalnego. Upolowaniu tego samochodzika xd Wychodzi na to, że ten sklep będzie na Pustkowiach. Cytat Emil’s Shop makes a surprise appearance in the world of Stellar Blade where eleven different collaboration-special items will be available. Items that intertwine the best of both games, leading you to a more enriched world. Najważniejsze aby to było globalne odblokowanie. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 8 minut temu, Square napisał(a): Najważniejsze aby to było globalne odblokowanie. Co masz na myśli ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Że jak odblokujesz raz to możesz potem używać na innych sejwach. Np stroje z Boss Challenge tak działają. Jakbyś chciał np od samego początku biegać w stroju z Niera. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Niby cieszę się na DLC, ale co, będę musiał po raz czwarty rozpocząć grę od nowa i dobiec na szybko do pustkowia? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada No ja po ostatnich dodatkach mam zostawioną postać przed wylotem na orbite Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Mój główny zapis jest obecnie na Pustyni, używam go już jedynie do Boss Challenge i odblokowania nowych strojów właśnie. Tego 20-ego wleci nowe przejście od zera chyba. Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada No i idealnie będzie można zacząć NG+ wraz z tym updatem i strzelać piękne fotki z Eve 3 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Ciekawe co to te instant kill skille. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada W końcu będzie można znowu odpalić i obadać. Wyczuwam ruch z fotkami w odpowiednim dziale. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 27 minut temu, Szermac napisał(a): Ciekawe co to te instant kill skille. Nic nowego. Cytat More fun is added to battle. Auto-targeting and ballistics correction features will be applied to the enemy insta-kill skills. This will make the already intense and dynamic battles even more exciting. Może tu chodzić o te ataki bossów, które automatycznie zabijają jak się nie zestrzeli wszystkich celów. Czterech(?) bossów to ma. Eve ma tylko jeden taki skill, zabicie od tyłu/góry nieświadomego wroga, ale tutaj ten opis nie pasuje za bardzo. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Podoba się dla mnie, niedługo zaczynam to się zagra z nowym update już. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 4 godziny temu, bountyhunter napisał(a): Niby cieszę się na DLC, ale co, będę musiał po raz czwarty rozpocząć grę od nowa i dobiec na szybko do pustkowia? Liczę że może jednak nie. Też mam sejva na końcu. Mogliby dać opcje zacząć jako 2b 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Wygląda na to, że zamiast Tachy, będzie można się przeobrazić w twór z końcówki 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Mogli być dać skina tachy, raven i tej babeczki co śpiewa. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Nie czytałeś tego wpisu na blogu co był wczoraj wrzucany? Tam wszystko było. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 43 minuty temu, Szermac napisał(a): Cwelera eksploduje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi