Square 8 604 Opublikowano wtorek o 20:31 Opublikowano wtorek o 20:31 32 minuty temu, Szermac napisał(a): Polatam za tymi miejscówkami jutro Zostały mi cztery na pustyni i kurde się miotam. Niby coś tam świta, ale się okazuje, że nie bardzo. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano wtorek o 21:52 Opublikowano wtorek o 21:52 Godzinę temu, Square napisał(a): Zostały mi cztery na pustyni i kurde się miotam. Niby coś tam świta, ale się okazuje, że nie bardzo. Ja jednak pobiegałem, ale narazie tylko koty zebrałem, co nie było trudne. Te na pustyni szczególnie wyglądają na dość skitrane. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano wtorek o 22:45 Opublikowano wtorek o 22:45 Udało się znaleźć, ale jednego się naszukałem przebiegając obok kilka razy. Biorę jutro te stroje Niera, ale z nowym przejściem chyba jeszcze chwilę poczekam. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano wtorek o 23:19 Opublikowano wtorek o 23:19 45 ziko DLC, a obczaje se jeszcze Edit: Jest dodatkowa waluta do zbierania za którą się kupuje rzeczy w wozie Yoko Taro, to już teraz nie pozbieram xd do spania! Edit2: Żeby trafić na ten sklep to też trzeba mieć farta chyba. Raz się natknąłem na niego na Pustkowiu, ale szybko zasuwał i nie trafiłem go xD Cytuj
Square 8 604 Opublikowano wtorek o 23:46 Opublikowano wtorek o 23:46 Zebrałem dwie sztuki więc będzie na jeden strój, tylko trzeba wóz znaleźć. W sumie szkoda, że nie dali nowych trofików (może w dużym DLC). Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano środa o 06:15 Opublikowano środa o 06:15 Czyli trzeba od nowa przechodzic gre sla tego dlc? Poza sklepem i strojami nic nie ma? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano środa o 06:46 Opublikowano środa o 06:46 Nie trzeba od nowa. Sklep, stroje, poukrywana waluta do sklepu w świecie a'la puszki. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano środa o 07:41 Opublikowano środa o 07:41 Dziś też ruszę za tymi fotkami, ale dlc jednak odpuszczę. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano środa o 08:37 Opublikowano środa o 08:37 🔶Stellar Blade X NieR:Automata collaboration DLC is now out. - A strange three-wheeler traversing the Wasteland and the Great Desert is searching for enigmatic objects. Bring these to him in exchange for items otherwise unavailable in this world. 🔶 New outfits can be acquired in the NieR:Automata DLC. 4 new outfits for EVE - YoRHa No.2 Type B Uniform - YoRHa Uniform 1 - YoRHa Unofficial Ceremonial Attire - YoRHa Type A No.2 Uniform A new outfit for Lily - YoRHa No.9 Type S Uniform A new outfit for Adam - Emil's Head 3 new hairstyles - YoRHa No.2 Type B Style - White Fox Mask Style - YoRHa Type A No.2 Style A new accessory for EVE - Battle Goggles A new skin for the Drone - Pod 042 Pack 🔶New gimmicks are added when the NieR:Automata outfits are equipped: 1) Wearing the NieR:Automata costume changes EVE's blade 2) When using the WB pump while wearing NieR:Automata No. 2 Type B Uniform and Type A No. 2 Uniform, part of the costume is removed 3) If you look at EVE from below while she is wearing the NieR:Automata No. 2 Type B Uniform, EVE kicks the camera. 4) When wearing the NieR:Automata costume, the BGM of the Wasteland and the Great Desert changes 🔶The "Voice of No Return" BGM is now available on the camp's Turntable. Once you collect all the new outfits provided in the NieR:Automata DLC, the "Emils' Shop" BGM also becomes available. 🔶A new motion added for when EVE acquires the "Stellar Tear" can. #StellarBlade #PS5 #Update #NieRAutomata 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano środa o 14:03 Opublikowano środa o 14:03 7 godzin temu, Szermac napisał(a): Nie trzeba od nowa. Sklep, stroje, poukrywana waluta do sklepu w świecie a'la puszki. Jak mam sejva na koncu to chyba trzeba, bo nie zaczne gry w strojach autoamty, nie? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano środa o 14:13 Opublikowano środa o 14:13 9 minut temu, MichAelis napisał(a): Jak mam sejva na koncu to chyba trzeba, bo nie zaczne gry w strojach autoamty, nie? Nie da się zacząć gry w stroju Automaty, bo trzeba je najpierw odblokować mając dostęp do Pustyni i Pustkowia. Jeżeli masz sejwa, na orbicie to tak, musisz zacząć grę od nowa. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano środa o 14:23 Opublikowano środa o 14:23 Na orbicie by jeszcze dał radę wrócić, jak się poleci Spoiler do gniazda to już koniec. Raczej tego nie zmienili, więc po przejściu gry trochę zajmie odblokowanie strojów z Niera czy tych co były ostatnio dodawane. No słabo to jest zrobione. W ogóle ten ostatni obóz jest z telefonem, chyba tylko po to aby wkurwiać ludzi. 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano środa o 14:27 Opublikowano środa o 14:27 A no masz rację, z samej orbity jeszcze da radę. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano środa o 14:41 Opublikowano środa o 14:41 Outfit za kotki chyba najlepszy z tych czterech. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano środa o 14:42 Opublikowano środa o 14:42 Naaah ten lepszy No i Nierowe ekstra Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano środa o 15:34 Opublikowano środa o 15:34 Fleki ma do wymiany, zdarte Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano środa o 15:44 Opublikowano środa o 15:44 Ten krawat totalnie niepotrzebny. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano środa o 15:59 Opublikowano środa o 15:59 Takie stroje to na premierę bym chcial a nie gdy platyna dawno siedzi 1 Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano środa o 16:06 Opublikowano środa o 16:06 Idealnie się wstrzeliłem w gierkę zaczynając dwa dni temu tyle dobra STELLAR X NIER X SONY Cytuj
Square 8 604 Opublikowano środa o 16:16 Opublikowano środa o 16:16 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Naaah ten lepszy No i Nierowe ekstra Tak, ten mi się najbardziej podoba, szkoda, że jest on do zdobycia tak późno. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano środa o 17:32 Opublikowano środa o 17:32 Zacząłem i pograłem z dwie godzinki. Na tą chwilę podoba mi się walka i eksploracja dająca korzyści. Zobaczymy czy się nie znudzi jak mapy się otworzą bardziej, bo muzyczką to napewno będę rzygał xd Cytuj
Snake_Plissken 915 Opublikowano środa o 18:17 Opublikowano środa o 18:17 Oj, NG+ chyba trzeba szybciej zacząć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi