Opublikowano 11 września 20213 l Tropikalny Open World od Awaceb mający pojawić się na PS5, PS4 i PC w 2022 roku. Wygląda pięknie i zapowiada się na bardzo przyjemną grę.
Opublikowano 12 września 20213 l Autor Wygląda ładnie, gierka na rozluźnienie, dobra dla młodszych jeśli ktoś ma dzieci.
Opublikowano 12 września 20213 l Sam koncept z przenienianiem sie w zwierzątka nie jest nowy bo był już na Nesowym/Pegazusowym Little Nemo Dream Master. Gra zapowiada się na solidną ale trailery sobie a życie sobie. Biomutant też miał być kopodupem a okazał się wydmuszką. Czekamy na więcej info i oficjalne gameplaye.
Opublikowano 12 września 20213 l Wygląda ładnie, gierka na rozluźnienie, dobra dla młodszych jeśli ktoś ma dzieci. Zgadzam się, wygląda prześlicznie. Liczę na to, że będzie to spokojna, baśniowa przygoda z możliwością eksploracji świata gry, wówczas córka będzie zachwycona.
Opublikowano 1 września 20222 l Just Cause: Breath of the Fenyx Nie mogę już patrzeć na tego typu mieszanki, przejadlo mi się.
Opublikowano 20 marca 20232 l Chyba większość zapowiedzianych przed premierą ps5 gier już wyszło i mało wśród nich okazało się grami kiepskimi. Zostało jeszcze Goodbye Volcano High, little devil inside i Pragmata. Te dwa pierwsze chyba wyjdą, ciekawe co z trzecią.
Opublikowano 22 marca 20232 l Pobrałem i na Prosiaku ta gra jest dla mnie niegrywalna. Non stop się tnie a nie wygląda za specjalnie. Może kiedyś naprawią.
Opublikowano 22 marca 20232 l Niestety fakt, że nawet na PS5 nie chodzi to tak płynnie jak powinno. Oprócz tego to pograłem ponad godzinkę i na razie dosłownie wszystko mi się podoba.
Opublikowano 22 marca 20232 l W dniu 20.03.2023 o 20:45, Rtooj napisał: Chyba większość zapowiedzianych przed premierą ps5 gier już wyszło i mało wśród nich okazało się grami kiepskimi. Zostało jeszcze Goodbye Volcano High, little devil inside i Pragmata. Te dwa pierwsze chyba wyjdą, ciekawe co z trzecią. Ten pierwszy indyk mnie mega zaintrygował. Nie często mi się to zdarza ale będę śledził co tam się dzieje choć trzy lata od pokazu to szmat czasu i ile jeszcze trzeba czekać? Pragmata też mnie wtedy zaintrygowała fest i wręcz zostawiła kojimowskie zakręcenie wtf? O grze jest niestety mega cisza i tez obawiam się czy nie zdechło jak np. deep dawn. Wydają jakieś gówno pvp z dinozaurami a tu takiego potencjalnego sztosiwa nie ma na rozkładzie edit. sprawdziłem opis tego goodbay volcano i to o jakiś rozkminach transa nastolatka xd to jednak podziekuje. Edytowane 22 marca 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 22 marca 20232 l 4 godziny temu, PanKamil napisał: Goodbye Volcano High tak cie zaintrygował że nawet nie wiesz żę miesiąc temu był nowy materiał i data premiery podana XD EOT