Skocz do zawartości

Europa Conference League

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Domyślam się, że te rozgrywki nikogo nie "interere", ale jednak warto docenić, że w czwartek kolejne dwie nasze ekipy wygrały swoje spotkania i z kompletem punktów są w czołówce tabeli. Jagiellonia męczyła się z Petrocubem, ale znów błysk Pululu dał trzy punkty mistrzom Polski. A Legia pojechała na wyjazd do Serbii i też pewnie odprawiła miejscowe TSC 3:0, choć wynik mógł być jeszcze wyższy. 

Ważne zwycięstwa, ważne punkty, dobrze, że po tych poprzednich zwycięstwach z mocnymi ekipami, nasze drużyny nie straciły punktów z tymi niżej notowanymi. Idziemy też w górę w rankingu europejskim. Kto wie, jak tak dalej będzie szło to może się zakręcimy koło tego magicznego 15. miejsca ;)

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

49 minutes ago, lukas_k96 said:

Domyślam się, że te rozgrywki nikogo nie "interere", ale jednak warto docenić, że w czwartek kolejne dwie nasze ekipy wygrały swoje spotkania i z kompletem punktów są w czołówce tabeli. Jagiellonia męczyła się z Petrocubem, ale znów błysk Pululu dał trzy punkty mistrzom Polski. A Legia pojechała na wyjazd do Serbii i też pewnie odprawiła miejscowe TSC 3:0, choć wynik mógł być jeszcze wyższy. 

Ważne zwycięstwa, ważne punkty, dobrze, że po tych poprzednich zwycięstwach z mocnymi ekipami, nasze drużyny nie straciły punktów z tymi niżej notowanymi. Idziemy też w górę w rankingu europejskim. Kto wie, jak tak dalej będzie szło to może się zakręcimy koło tego magicznego 15. miejsca ;)

no jak nie interere jak terere ;) Ja słuchałem w Polskim Radiu Białystok po stream nie chodził. Oprócz męczarni to ja bym dodał niski poziom sędziowania właśnie meczu Jagi. Co do Legi to już meczu nie oglądałem ale się trzeba cieszyć że Wojskowi pomimo słabej formy w lidze, na puchary spinają dupkę i mozna być dumnym. Abstrahując że to "puchar biedronki" to i tak jest lepsze, niż tylko dwie rozgrywki bo rzadko się zdarzało żeby na listopadzie nie wspominając o wiośnie były jakiekolwiek europejskie puchary w PL     

• Lubię! 1