Opublikowano 21 lipca 20222 l 10 11 bramek strzelonych, 1 stracona Edytowane 21 lipca 20222 l przez LeifErikson
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Czy boli was potężny Vikingur? Pamiętacie ten kwik niedawno, ze Raków nie może być mistrzem polski bo przyniesie wstyd w europejskich pucharach?
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Pewnie w rewanżu wymęczą jakieś 2:0 tylko po to, żeby dostać oklep w ostatniej rundzie od Dudelange
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l 28 minut temu, Czoperrr napisał: Czy boli was potężny Vikingur? Pamiętacie ten kwik niedawno, ze Raków nie może być mistrzem polski bo przyniesie wstyd w europejskich pucharach? Ja nie pamiętam, jesteś pewien, że ci się to nie przyśniło?
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Ciekawe jak to jest być obecnie kibicem Lecha. W lidze w pizdę od każdego. W Europie prawie też.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Można się śmiać z Rakowa, że trafia ogórkowe kluby w pierwszych rundach, ale do tej pory na 9 meczów w pucharach w 8 nie stracili nawet gola.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l 22 minuty temu, Bartg napisał: Pewnie w rewanżu wymęczą jakieś 2:0 tylko po to, żeby dostać oklep w ostatniej rundzie od Dudelange Nie byłbym takim optymistą, przecież ten Vikingur ich zjadał przez 3/4 meczu. Nie zdziwiłoby mnie jakieś 1:1 w Poznaniu i do widzenia.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Ja z Rakowa się nie śmieje, to bardzo dobrze zarządzany klub mający świetnego gościa w roli trenera. Kibicuję Rakowowi.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Autor Raków w czwartej rundzie ze Slavią Praga która wyeliminowała Panathinaikos Ateny. I raczej będzie powtórka z zeszłego sezonu gdzie nie dali rady Belgom. Lech póki co prowadzi Vikingurem i ma awans na tą chwilę ale jak to mawia Czesio Michniewicz dwa zero to niebezpieczny wynik
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l To co zrobił Leszek teraz to ja w życiu nie widziałem, a oglądam piłkę już ze 30 lat. Niewiarygodne. Kwintesencja piłkarskiego frajerstwa i nieudolności. Edytowane 11 sierpnia 20222 l przez LeifErikson